Muzeu transport
Completați formularul alăturat. După trimiterea acestuia rezervarea dumneavoastră va fi confirmată de către personalul STPT prin email sau telefonic de pe numărul 0725234532 (de luni până vineri, între orele 8-16). Doar după ce aveți această confirmare, rezervarea dumneavoastră este sigura.
Atenție! Doar simpla completare a formularului nu vă garantează rezervarea unui loc în cursele Tramtur.
Și în acest sfârșit de săptămână vă așteptăm la o plimbare cu TramTur duminică, în intervalul orar 12 - 18. Plecările sunt din oră în oră din staţia TramTur din Piaţa Libertăţii, cu revenire în Piaţa Libertăţii, fără staţii intermediare, iar circuitul durează cca 45 minute.
Plecările vor fi din oră în oră din stația TramTur Libertății. Traseul pe care va circula tramvaiul este cel al liniei 6, traseu cu cele mai importante obiective ale orașului. Costul unei călătorii este de 15 lei pentru adulți, 5 lei pentru copiii cu vârsta între 7 și 14 ani, cei mici având gratuitate.
Biletele se achiziționează la urcarea în tramvai, cash, cu cardul sau prin sms la numărul de telefon 7442, cu textul trama (bilet adult) sau tramc (bilet copil).
Turiștii care doresc să călătorească cu Tramvaiul Turistic (TramTur) sunt rugați la urcarea în tramvai să respecte măsurile pentru reducerea riscului contaminării cu virusul COVID-19, prin respectarea distanțării sociale, purtarea măștii, folosirea dozatorului cu soluție dezinfectantă aflat în tramvai.
Vă așteptăm!
Update: 19 ianuarie 2022