Cateva mici update-uri:
3525 a ajuns intr-un hal fara de hal. Cel putin fata si lateralul stang este plin de semnaturi si de graffiti-uri facute la repezeala. Tocmai ce am spus ca arata minunat dupa ce i s-a dat jos reclama...

Pacat.
3527+3748 a primit si el mazgalelile de rigoare pe partea stanga. Era si cazul, nu? Doar arata asa bine si curat dupa ce i s-a dat jos reclama...
3554 de cateva zile este cu graffiti-uri pe partea stanga, insa singura consolare este ca au macar o noima, arata cat de cat, nu sunt facute la repezeala ca si cele mentionate mai sus. "Bonus", zilele astea a primit si o semnatura sic in fata...
2039 a primit cateva graffiti-uri pe partea dreapta. Dupa cum zicea si Raoul intr-un alt topic, nu sunt
chiar asa de rele.
Nu stiu ce as putea sa mai spun...dar a mai devenit evident un fapt: de regula mazgalelile apar pe partea stanga, daca tramvaiele sunt garate mai spre depoul de troleibuze, si pe partea dreapta, daca sunt garate mai spre Alfa...e logic, deoarece acele zone sunt chiar la "periferia" depoului, iar ei ajung mai bine acolo...Daca s-ar pune cativa caini sa "patruleze" pe extremitatile depoului, eu zic ca s-ar rezolva in mare problema...(sunt destui maidanezi, nu trebuie cumparat vreunul

).
Aceasta postare a fost editata de NDY: 01 iulie 2011 - 18:46