Piste pentru biciclete in Timisoara
Postat 30 martie 2015 - 11:35
Postat 30 martie 2015 - 12:21
Da, este vorba de fabrica de volane....
Postat 09 aprilie 2015 - 19:29
Sau alt link...
Postat 09 aprilie 2015 - 20:47

S-a prelungit pista de pe V. Babeș până la intersecția cu M Viteazul + un șofer din DE (dacă așa archează și în Germania...).

B-dul Circumvalațiunii

Postat 09 aprilie 2015 - 21:16

Postat 09 aprilie 2015 - 23:54

Legat de vopsitul pistelor cand aceasta e uda e aproape imposibil sa franezi... Cine se ocupa de asta s-a gandit la acest aspect...
Postat 10 aprilie 2015 - 17:00

Am aflat ca aceste biciclete vor fi oferite angajatilor prin organizarea unui concurs...
Citeaza
8 Aprilie ·
CONCURS "PEDALEAZA CU TRW"
Luna Aprilie este luna responsabilitatii fata de mediu in calendarul TRW.
Si pentru ca mersul cu bicicleta este una din formele cele mai la indemana de a ne arata respectul pentru mediu, ne-am gandit sa venim in sprijinul angajatilor care vor sa aleaga acest mijloc de transport alternativ prin initierea unui concurs in urma caruia vom oferi 50 biciclete personalizate.
Ce trebuie sa faci? Fii creativ! Fa-ti un selfie inedit cu sigla TRW si trimite-l cat mai repede la adresa de e-mail ...........@trw.com cu subiectul “Concurs biciclete” mentionand numele tau si locatia din care faci parte. Pozele expediate dupa ora 16.00 vor fi postate cel tarziu in dimineata zilei urmatoare, in ordinea primirii.
ATENTIE! Concursul se adreseaza DOAR angajatilor TRW.
Postat 10 aprilie 2015 - 17:42

Revening la subiect, la fiecare "runda" de vopsire, se adopta alt stil. Oare e asa de greu sa se traseze in acelasi fel pistele din oras? Verde, rosu, verde intrerupt, verde intrerupt cu bicicleta peste, linii albe, fara linii albe...

Postat 10 aprilie 2015 - 18:40
Postat 11 aprilie 2015 - 02:38
andrei_tm, la 10 aprilie 2015 - 18:40, a spus:
Stai sa vezi ce "placere" e sa mergi ca si pieton in zilele cu polei sau gheata peste acea pista vopsita...si de exemplu in statia consiliul europei nu ai cum sa o ocolesti cand urci in mtc...curata capcana de rupt oase...
Postat 17 aprilie 2015 - 00:18
andrei_tm, la 29 martie 2015 - 17:25, a spus:

Poze:

O filmare de pe YT, autor Two_wheels_one_lens:
Pe Calea Șagului a apărut o pistă de câțiva metri. Mă gândesc că nu au finalizat lucrările de acolo. Sper...

Pe C. Brediceanu:

opinia timisoarei
si
adevarul
Bicicleala de primavara:
Citeaza
De la ora 11, cei prezenţi vor parcurge împreună următorul traseu: Calea Circumvalațiunii – Calea Aradului – Strada Amurgului – Strada Divizia 9 Cavalerie – Strada Aristide Demetriade – Strada Eric Baader – Strada Înfrățirii – Bulevardul Take Ionescu – Strada Martin Luther – Bulevardul I.C Brătianu – Strada Michelangelo – Bulevardul Vasile Pârvan – Splaiul Tudor Vladimirescu – Splaiul Nicolae Titulescu – Strada Jiul – Bulevardul Republicii – Piața Operei.
...
Postat 18 aprilie 2015 - 11:02
mile, la 10 aprilie 2015 - 17:00, a spus:

Am aflat ca aceste biciclete vor fi oferite angajatilor prin organizarea unui concurs...
Si pentru ca tot am pomenit de aceste biciclete ale TRW-ului, iata si deznodamantul, dezamagitor din punctul meu de vedere. Ma asteptam ca altceva sa se intample cu aceste biciclete si nu doar "transferul" lor din proprietatea firmei catre cativa angajati, respectiv 20 din Timisoara, caci din cele 50 de biciclete achizitionate doar 20 au ramas in Timisoara, celelalte fiind imprastiate in sectiile externe...
Pentru a ajunge in posesia lor ati vazut mai sus care era modalitatea, adica una copilareasca, pe baza de like-uri la selfie cu sigla firmei. Evident ca cele mai multe like-uri le-au obtinut cei foarte cunoscuti prin firma si foarte activi pe FB...Cred ca nici nu s-a pus o conditie esentiala si anume sa sti sa mergi pe bicicleta, acest lucru subintelegandu-se insa exista (inca) persoane care nu stiu sa pedaleze...
Deci, tot ceea ce am banuit eu ca se va intampla cu aceste biciclete (am scris mai sus despre aceste lucruri) s-a naruit, s-a prabusit ca un castel de nisip... Am fost (din nou) prea naiv... crezand in lucruri marete!...

Postat 26 aprilie 2015 - 19:01

Postat 06 mai 2015 - 20:58