Piste pentru biciclete in Timisoara
Postat 08 august 2014 - 08:56
Postat 08 august 2014 - 19:50
mile, la 08 august 2014 - 08:56, a spus:
Ceea ce noi in naivitatea noastra asumata nu vrem sa pricepem cu nici un chip este ca pe politicieni nu ii doare nici in spatarul scaunului de soarta si binele nostru. Daca "fraierii" de la UE dau bani pentru piste de biciclete le construim pana in Serbia, pana in Rusia si pana in China daca e nevoie...ca doar de acolo vine parandaratul de campanie si pentru partid.. Daca de maine UE ar sprijini cele mai poluante industrii si doar transportul auto am desfiinta in 24 de ore trotouarele si am pune cate o uzina chimica in fiecare cartier...orice ca sa iasa banul...ce Dumnezeu e asa greu de priceput?
Postat 10 august 2014 - 09:40
mile, la 09 august 2014 - 21:58, a spus:

Iata cum in cateva minute poti ajunge de la marginea orasului pana in centru sau dincolo de el...Si asta fara a te intercala cu masini sau alte vehicule...acolo unde lucrurile sunt facute cu cap.
Deasemenea se poate usor observa cat de facila este trecerea pe sub poduri si cat de blocanta este cea la nivel cu traficul rutier...
Vizionind clipui lui Mile am primit ca sugestie de la yt clipul cu pista pentru biciclete din Bucuresti, de pe Calea Victoriei:
In Bucuresti am trecut luna trecuta pe Calea Victoriei, pista era in lucru dar nu imi venea sa cred ca in Romania se restringe spatiul pentru masini pt a face o pista pe carosabil. Bravo Bucuresti!
Postat 10 august 2014 - 19:34
Postat 11 august 2014 - 21:03
Postat 12 august 2014 - 19:03

La acele stiri de care pomeneam nu se facea nici o comparatie intre piste din diferite orase ci doar se mentiona pericolul reprezentat de acele borduri discontinue care ar putea fi luate intre roti de automobilisti...Este vorba de o chestiune pur tehnica si nu una de "frumusete"...
In general orice comparatie cu Bucurestiul este neavenita....daca privim lucrurile la modul serios. Daca patriotismul local se revarsa din trupurile banatenilor, atunci realitea va fi deformata...
Postat 12 august 2014 - 20:50
Apropo de aceste lucruri, in unele locuri ale pistei de pe maluri au scos bordurile puse initial in unghiuri ascutite si le-au repozitionat in raze...Nu le trebuia multa minte sa faca asa de la inceput dar n-au avut-o nici atata...
Postat 12 august 2014 - 23:44
Sigur ca glumesc, nu vreau sa tin partea proiectantului care, în cazul acestor piste de biciclete, a depășit orice putere de anticipare cu privire la obtuzitatea gândirii omenești. Din două una: ori e prost ori e indiferent.
Oricare ar fi adevărul, eu sunt revoltat. O rușine pentru ceea ce unii mai numesc încă în mod naiv Banatu-i fruncea sau Timișoara cea vestică. Mituri. Acest proiect aduce mai degrabă cu miturile despre Caracal.
Postat 13 august 2014 - 04:52

Postat 13 august 2014 - 12:43
Postat 21 august 2014 - 09:59
http://www.digi24.ro...me+la+Timisoara
Postat 02 septembrie 2014 - 15:20
Citeaza
Pietonii riscă amenzi dacă se aventureză pe o pistă de biciclete impracticabilă
Citeaza
La noi pe când aşa ceva?
Postat 02 septembrie 2014 - 15:58
Andy, la 02 septembrie 2014 - 15:20, a spus:
adevarul.ro
Pietonii riscă amenzi dacă se aventureză pe o pistă de biciclete impracticabilă
adevarul.ro
La noi pe când aşa ceva?
Daca deschizi articolu nu prea ma incanta ... de la gargara ieftina (la asta ne pricepem cel mai bine) pana la fapte e cale lunga. Si Proiectu nostru pana la executie descris de autoritati era de nivel european pana la urma sa dovedit ca suntem tot romani

Citeaza
Citeaza
https://www.youtube....h?v=IwMH1-GNZ08
Au trasat niste linii pe un trotoar proaspat reabilitat si l-au facut pista de bicicleta MARE REALIZARE... Si pietoni pe unde sa mai mearga ? Pe partea cealalta ? Nu vreau sa cadem in extrema cealalta in care pietonu sa fie cel mai afectat...
Aceasta postare a fost editata de InF3rNO0o: 02 septembrie 2014 - 16:04
Postat 02 septembrie 2014 - 16:27
Postat 04 septembrie 2014 - 12:19
Citeaza
...

Imaginea aeriana pare mai veche pentru ca acum buruienile sunt imense. Nu se vad bordurile aleii serpuite...S-au poate a cosit cineva buruienile zilele trecute...N-am mai trecut de mai bine de o saptamana pe acolo...

Opinia Timisoarei
Postat 04 septembrie 2014 - 12:25
Intradevar, o legenda cu adevarat amuzanta

Doar niste palmieri ar mai lipsi din peisajul respectiv...si ar fi "perfect"