STP Timișoara Forum: VTM de SUD (Centura de Sud) - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (99 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

VTM de SUD (Centura de Sud) finalizat

#621 Useril este offline   Branko 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 205
  • Inregistrat: 07 decembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 12 octombrie 2017 - 20:42

Vezi postareamarius2002, la 12 octombrie 2017 - 20:00, a spus:

Buna veste! Sa inteleg ca de acum se va face evaluarea ofertelor?

Evaluarea ofertelor s-a facut, exceptie facand Asocierea cu contestatia de mai sus, care a fost respinsa la deschiderea ofertelor pt ca nu avea oferta financiara criptata.Asteptam raportul procedurii, si comunicare castigator! Sper sa fie castigator un ofertant serios!
-1

#622 Useril este offline   Pranko 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 12 octombrie 17

Postat 12 octombrie 2017 - 21:31

Armin +1

Simion zicea ca la sfarsitul lunii stiu. Esti sigur ca au evaluat ofertele, Armin?
0

#623 Useril este offline   Branko 

• Membru activ

Postat 13 octombrie 2017 - 07:01

Vezi postareaPranko, la 12 octombrie 2017 - 21:31, a spus:

Armin +1

Simion zicea ca la sfarsitul lunii stiu. Esti sigur ca au evaluat ofertele, Armin?

foarte sigur...:)
-1

#624 Useril este offline   Pranko 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 12 octombrie 17

Postat 13 octombrie 2017 - 10:03

Ma mira raspunsul tau Armin.
Stiu sigur de la unul dintre ofertanti ca ofertele financiare nu au fost deschise. Poate stii tu Armin mai bine direct de la drdp. :eusa_think:
0

#625 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 13 octombrie 2017 - 12:46

voi sunteti frati? unul cu B celalat cu P. mai ca ma gandesc ca sunteti aceeasi persoana si faci conversatie cu tine insati :naughty1:
0

#626 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 13 octombrie 2017 - 13:27

Aia mai uitam si eu! Nu m-ar deranja daca unul dintre voi si-ar trantii o imagine de profil, sa fie mai usor sa va distingem. :huh:
0

#627 Useril este offline   Branko 

• Membru activ

Postat 13 octombrie 2017 - 18:04

Vezi postareaioio_viola, la 13 octombrie 2017 - 12:46, a spus:

voi sunteti frati? unul cu B celalat cu P. mai ca ma gandesc ca sunteti aceeasi persoana si faci conversatie cu tine insati :naughty1:

Nu am nici o treaba cu utilizatorul Pranko! informatiile postate de mine pe forum au avut precizata intodeauna sursa! lucrez in domeniul achizitiilor publice si sunt la curent cu procedurile si legislatia din domeniu. nimic mai mult!
nu cred ca era cazul sa-mi aduci public acuzele de mai sus! daca eram user dubios pe forum imi puteam lamuri situatia pe privat!
4

#628 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 13 octombrie 2017 - 20:07

Era o gluma. Relax ;)

Chiar nu te am acuzat de nimic. Chiar am vazut ca pui informatii bune aici. Dar era ciudat cum a aparut user ul celalalt, iti zicea pe nume...

Imi cer scuze!!

Aceasta postare a fost editata de ioio_viola: 13 octombrie 2017 - 20:18

0

#629 Useril este offline   Branko 

• Membru activ

Postat 13 octombrie 2017 - 21:02

nici o problema! :)
0

#630 Useril este offline   familyguy 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 16 octombrie 17

Postat 17 octombrie 2017 - 11:19

Vezi postareaBranko, la 12 octombrie 2017 - 20:42, a spus:

Evaluarea ofertelor s-a facut, exceptie facand Asocierea cu contestatia de mai sus, care a fost respinsa la deschiderea ofertelor pt ca nu avea oferta financiara criptata.Asteptam raportul procedurii, si comunicare castigator!

Vezi postareaPranko, la 12 octombrie 2017 - 21:31, a spus:

Esti sigur ca au evaluat ofertele, Armin?

Vezi postareaBranko, la 13 octombrie 2017 - 07:01, a spus:

foarte sigur...:)

Vezi postareaPranko, la 13 octombrie 2017 - 10:03, a spus:

Stiu sigur de la unul dintre ofertanti ca ofertele financiare nu au fost deschise.

Vezi postareaBranko, la 13 octombrie 2017 - 18:04, a spus:

informatiile postate de mine pe forum au avut precizata intodeauna sursa!

Scuze ca ma bag si eu in seama de la prima postare, dar pentru afirmatia "foarte sigur" de mai sus nu ai precizat sursa. Sa inteleg ca lucrezi chiar la aceasta achizitie? Poti sa ne spui care oferte le-au evaluat pana la urma? Ofertele tehnice sau ofertele financiare? Sau si unele si altele? Valabil pentru toti ofertantii mai putin asocierea care a contestat?
0

#631 Useril este offline   Branko 

• Membru activ

Postat 17 octombrie 2017 - 11:51

Vezi postareafamilyguy, la 17 octombrie 2017 - 11:19, a spus:

Scuze ca ma bag si eu in seama de la prima postare, dar pentru afirmatia "foarte sigur" de mai sus nu ai precizat sursa. Sa inteleg ca lucrezi chiar la aceasta achizitie? Poti sa ne spui care oferte le-au evaluat pana la urma? Ofertele tehnice sau ofertele financiare? Sau si unele si altele? Valabil pentru toti ofertantii mai putin asocierea care a contestat?

nu lucrez la aceasta achizitie, stiu din www.e-licitatie.ro
procedura este on-line, iar dupa fiecare etapa de evaluare se da o bifa in sistem, care nu iti mai permite sa te intorci inapoi. de exemplu cand ai finalizat criterii de calificare, ai buton finalizeaza criterii de calificare, iar sistemul te muta automat la propunerea tehnica....si tot asa. aceste informatii sunt disponibile in SEAP, si se poate vedea in orice moment in care stadiu de evaluare este procedura!
sper ca te-am lamurit!
0

#632 Useril este offline   familyguy 

• Membru începător
  • Pip

Postat 17 octombrie 2017 - 13:01

Iti multumesc mult pentru lamuriri, dar acum m-ai bagat putin in ceata. Daca nu te poti intoarce inapoi la etapa anterioara, cum poti sa treci de la evaluarea tehnica la cea financiara daca ai un contestator care poate castiga si ai fi nevoit sa te intorci la etapa anterioara? :intrebare:
Poti sa ne spui cate etape exista in afara de etapa tehnica si etapa financiara? In ceva articol am vazut scris acum cateva saptamani ca ar fi vreo 5? E adevarat?
Poti sa ne spui si ordinea lor si in care etapa ne aflam acum?
1

#633 Useril este offline   Branko 

• Membru activ

Postat 26 octombrie 2017 - 08:24

Vezi postareafamilyguy, la 17 octombrie 2017 - 13:01, a spus:

Iti multumesc mult pentru lamuriri, dar acum m-ai bagat putin in ceata. Daca nu te poti intoarce inapoi la etapa anterioara, cum poti sa treci de la evaluarea tehnica la cea financiara daca ai un contestator care poate castiga si ai fi nevoit sa te intorci la etapa anterioara? :intrebare:
Poti sa ne spui cate etape exista in afara de etapa tehnica si etapa financiara? In ceva articol am vazut scris acum cateva saptamani ca ar fi vreo 5? E adevarat?
Poti sa ne spui si ordinea lor si in care etapa ne aflam acum?

imi pare rau, scriu de pe telefon si imi este foarte greu sa-ti descriu toate etapele!
intre timp a aparut si decizia motivata a CNSC-ului.

Fisiere atasate

-1

#634 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 26 octombrie 2017 - 08:53

Din contestatie:
"1. In data de 21.08.2017 SEAP a functionat la parametri tehnici optimi si nu au existat impedimente de ordin tehnic care sa perturbe activitatea operatorilor economici sau a autoritatilor contractante."

"Oferta de pret a unui operator economic introdusa in cadrul unei proceduri organizata integral prin mijloace electronice nu poate fi salvata daca in prealabil nu a fost criptata. Aplicatia de criptare functioneaza local pe statia de lucru a ofertantului, fiind o aplicatie care ruleaza pe o platforma de tip Java si nu tine de serverele SEAP."

Pagina 6 pentru cine e curios.

Pe scurt, cand e vorba de ceva asa important, nu lasa absolut nici un pas netestat pentru ultima suta de metri. Probabil persoana care trebuia sa urce oferta nu a stiut sa foloseasca aplicatia. Cineva probabil ca va fi dat afara.

Aceasta postare a fost editata de th3lurker: 26 octombrie 2017 - 08:59

2

#635 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 26 octombrie 2017 - 09:24

"[...]consideram ca perioada[...]22.04.2017 si 21.08.2017 reprezinta un interval de timp generos pentru ca orice participant interesat sa depaseasca orice impedimente de ordin tehnic[...]mijloace electronice[...]"
4

#636 Useril este offline   familyguy 

• Membru începător
  • Pip

Postat 26 octombrie 2017 - 16:21

Vezi postareaBranko, la 26 octombrie 2017 - 08:24, a spus:

imi pare rau, scriu de pe telefon si imi este foarte greu sa-ti descriu toate etapele!

Nici o graba, astept sa ajungi la un calculator normal si sa ne descrii toate etapele. Cred ca si alti colegi sunt curiosi, mai ales daca lucrezi in sistem si stii cum functioneaza. Contam pe tine! :rolleyes:
2

#637 Useril este offline   cheerios 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 26 octombrie 17

Postat 26 octombrie 2017 - 22:34

Lucreaza in sistem pe dracu.
Dumnealui doar cauta in paginile SEAP, pe la primarie si CNSC si apoi pune aici ce mai gaseste pe acolo.
Asa si acum. A asteptat sa apara motivarea aia ieri in SEAP si abia apoi a raspuns, dar a mai scris aici pe forum intre timp si sigur a vazut intrebarile Dumneavoastra.

Mai sus a zis ca "Evaluarea ofertelor s-a facut, exceptie facand Asocierea cu contestatia de mai sus" si apoi ca "Asteptam raportul procedurii, si comunicare castigator!".
Apoi cineva l-a intrebat daca e sigur ca s-au evaluat ofertele si a raspuns ca e "foarte sigur".

E doar o minciuna gogonata. Daca lucra in sistem, trebuia sa stie ca lucrul asta era imposibil.
Puteti citi si Dumneavoastra explicatia ministerului transporturilor pentru o achizitie similara.

Citeaza

Potrivit noilor prevederi legale în domeniul achizițiilor publice, valoarea propunerilor financiare este criptata în SEAP și este accesibilă doar după finalizarea etapelor de evaluare a DUAE și a Propunerilor Tehnice.

Sursa: http://mt.gov.ro/web...25-20102017ii-2
Etapa de evaluare a propunerilor tehnice nu putea fi finalizata complet atata timp cat nu era rezolvata contestatia aia si nu e finalizata nici acum. Cum sa apara atunci raportul procedurii si sa se declare castigatorul?

Astept si eu sa vad explicatiile etapelor direct de la Dumnealui. Daca gaseste un calculator bineinteles...

Aceasta postare a fost editata de cheerios: 26 octombrie 2017 - 22:37

-4

#638 Useril este offline   Branko 

• Membru activ

Postat 27 octombrie 2017 - 08:39

[quote name='cheerios' timestamp='1509050050' post='146054']
Lucreaza in sistem pe dracu.
Dumnealui doar cauta in paginile SEAP, pe la primarie si CNSC si apoi pune aici ce mai gaseste pe acolo.
Asa si acum. A asteptat sa apara motivarea aia ieri in SEAP si abia apoi a raspuns, dar a mai scris aici pe forum intre timp si sigur a vazut intrebarile Dumneavoastra.

Mai sus a zis ca "Evaluarea ofertelor s-a facut, exceptie facand Asocierea cu contestatia de mai sus" si apoi ca "Asteptam raportul procedurii, si comunicare castigator!".
Apoi cineva l-a intrebat daca e sigur ca s-au evaluat ofertele si a raspuns ca e "foarte sigur".

E doar o minciuna gogonata. Daca lucra in sistem, trebuia sa stie ca lucrul asta era imposibil.
Puteti citi si Dumneavoastra explicatia ministerului transporturilor pentru o achizitie similara.

Sursa: http://mt.gov.ro/web...25-20102017ii-2
Etapa de evaluare a propunerilor tehnice nu putea fi finalizata complet atata timp cat nu era rezolvata contestatia aia si nu e finalizata nici acum. Cum sa apara atunci raportul procedurii si sa se declare castigatorul?

Astept si eu sa vad explicatiile etapelor direct de la Dumnealui. Daca gaseste

Stimate domn,
nu ma cobor la nivelul tau! poti fi si mai vulgar!
3

#639 Useril este offline   Zoltan Cs 

• Membru activ
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 04 februarie 15

Postat 27 octombrie 2017 - 09:34

@cheerios:
Cam tare pentru o prima postare.
Nu am vazut ca ar fi scris undeva ca lucreaza in sistem.
Omul, face o treaba ce am putea sa facem oricare dintre noi, sa ne aventuram in labirintul achizitiilor publice, dar nu o facem.
Deci hai sa nu aruncam cu pietre acolo unde nu ar trebui.
4

#640 Useril este offline   cheerios 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 26 octombrie 17

Postat 27 octombrie 2017 - 09:46

Poate am fost putin cam tare, dar adevarul conteaza. E usor sa spui ca "nu ma cobor la nivelul tau" pentru a incerca sa eviti subiectul.

Ceea ce este important, este ca ofertele financiare nu s-au deschis si ca mai dureaza, iar ceea ce a spus Dumnealui referitor la raportul procedurii inca nu poate fi adevarat. Dovada o poate pune chiar Dumnealui din SEAP, pe care il cunoaste atat de bine.
0

Arata acest topic

• (99 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou