fleetwood, la 11 august 2024 - 11:00, a spus:
Pe bune?! Ocolul de 3 km e mai grav pentru țăranii din Urseni, grăbiți să ajungă în Timișoara (să nu uităm că au și haltă în sat, pot veni cu trenul) decât pentru cei deja obosiți după sute de kilometri parcurși. Pe ce principii măsori frustrarea?!
Da, e mai grav, pentru ca nu e acelasi lucru sa dublezi un traseu care face parte din rutina zilnica a oamenilor sau sa adaugi 0.5% la un traseu pe care oamenii il fac ocazional si la care oricum sunt constienti ca dureaza mult. Daca nici acum nu intelegi la ce ma refer, nu pot decat sa trag concluzia ca ai o problema personala cu oamenii din Urseni, deci oricum nu ma voi obosi sa mai explic in continuare
Cat despre sugestia cu trenul, sunt convins ca glumesti. Un tren care circula de 5 ori pe zi, din care doar de 3 ori in intervalul de varf 06:00-19:00, care e un vagon vechi de 60 de ani, care acum 40 de ani a fost scos din circulatie de catre guvernul francez pentru ca e "prea periculos", fara niciun fel de clima sau caldura, pentru care stai in statie in speranta ca "azi circula, sigur are doar vreo ora intarziere", care in oras te lasa in mijlocul mozaicului multietnic de boschetari, tigani, arabi, refugiati, cersetori, de unde mult succes sa ajungi unde ai treaba pentru ca transportul in comun nici nu acopera bine intregul oras. Da, suna incantator. Fa tu asta timp de cateva luni si mai vorbim cum ti se pare
PS: eu inchei aici. Am adus mai mult decat toate argumentele necesare de ce pasajul de la Urseni e important, iar replyul celor de la drdp l-am postat doar pentru a avea raspunsul lor complet aici. Ce vor face in viitor in privinta pasajului de pe Lugojului... Om afla. Dar daca se fac cozi prea mari pe Lugojului la sens venind dinspre oras, pentru ca toate camioanele intorc la sens ca sa urce pe centura, e posibil sa inceapa sa faca lumea scandal
Aceasta postare a fost editata de Fantoma Tramvaiului 3: 11 august 2024 - 22:49