STP Timișoara Forum: Panouri electronice de afișare în stație - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (193 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Ultima »

Panouri electronice de afișare în stație

#3261 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 24 aprilie 2017 - 20:39

Le-am scos din nou. I-am rugat sa nu mai transformam panourile in ziar electronic, dar vad ca inca nu s-au hotarat sa mai renunte la mesaje. Ce rost are sa scri ca ambuteiajele afecteaza zilnic traficul, (stie toata lumea deja) sau ca in autobuz sa urci pe usa 1, asta intr-o statie de tramvai?
0

#3262 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 01 mai 2017 - 18:15

Am vazut mai multe panouri din Dumbravita stinse, daca nu chiar toate. Ce s-a intamplat?
0

#3263 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 mai 2017 - 21:30

Din cate vad, doar Balcescu>Oras e stins. O sa verificam, ca zilele astea nu am lucrat nici noi.
0

#3264 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 04 mai 2017 - 21:51

Pe toate panourile din P-ta 700 pana in Torontal linia 10 e afisata ca text (TV10 Torontal 1 / TV 10 Meteo 2) ... Pot face pariu ca nu sunt singurele... Imagine postata
0

#3265 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 mai 2017 - 22:31

Bineinteles ca nu... Pe cateva am mai corectat eu deja.
0

#3266 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09

Postat 05 mai 2017 - 09:47

Problema asta reapare de fiecare data dupa ce o linie este scoasa de pe panouri, iar apoi introdusa din nou (de obicei liniile 6 si 10, care se pare ca sunt facultative). Si apare pe toate panourile pe care apare acea linie. Totusi care este problema? Nu stiu dispecerii sa le introduca cum trebuie, sau de fiecare data cand linia e introdusa trebuie modificat textul panou cu panou?
0

#3267 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 mai 2017 - 09:53

Pai, atunci cand se introduce o linie pe panou, sistemul o afiseaza exact asa cum ai vazut, adica Tv10 si statia de capat a liniei. Trebuie modificat manual si scris Linia 10, dupa care se sterge statia de capat. Asta nu o mai fac ei, cauzand afisarea in stilul reclamat aici.
0

#3268 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ

Postat 10 mai 2017 - 20:24

Panoul din P-ta Maria (singurul comun pt 7, 8, sens spre Catedrala / Dambovita ) nu are nici o informatie despre liniile ce circula pe acolo. Doar anunturile sunt OK. In loc de linii afiseaza numele statiei (Doja) si "X".

Panoul de pe Nemoianu sens spre Catedrala are ultimu rand stins. Acum cateva 3 -4 zile acest rand era functional si era "dedicat" pt L10 iar liniile 1, 2, 7 erau afisate succesiv pe randurile 2 si 3.
0

#3269 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 10 mai 2017 - 20:36

Si tot in Maria, panoul linilor 1, 2, 8 spre Catedrala era stins.

Imagine postata, tot mai astept codurile panourilor ce-mi lipsesc Imagine postata, de exemplu, nu le am pe acestea din Maria...
0

#3270 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 10 mai 2017 - 22:08

Toate panourile in discutie sunt functionale. Ce se intampla pe ele se datoreaza mesajelor afisate (azi am avut dovada clara aducand "la viata" panoul de la Banatim>AEM doar prin stergerea tuturor mesajelor). Randul stins asa si trebuia sa fie dupa ce au scos de pe el si linia 10 si 6, ambele necirculand. Eu am pus din nou linia 10, dar fara planificare va afisa **:**. Am scos mesajele si sper ca acum sa fie totul ok.
0

#3271 Useril este offline   uNNNk 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 23 noiembrie 16

Postat 11 mai 2017 - 07:22

De cateva zile panoul de pe Calea Martirilor afisa linia 15 cu niste nume ciudate, de azi se pare ca si E3 are un nume dubios. Ex. de nume : "10:04", "1 min" etc.
Se poate rezolva? Multumesc anticipat.
0

#3272 Useril este offline   dante 

• Membru Senior ***
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timișoara

Postat 12 mai 2017 - 13:47

De vreo două zile panoul din Piața Sf. Maria al liniei 8 spre Gară afișează "Linia 7 x" și "Linia 8 x" și derulează cam pe toate rândurile doar un "Gh Doja".
0

#3273 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 mai 2017 - 20:30

Acum doua seri, in data de 10, i-am trimis toate cadrele si la citire parea perfect ok.

L.E. Am retrimis datele si am facut o citire a panoului:

FRM:0............
FRM :
NUMAR_CADRU : 0
NUMAR_CAMPURI : 3
POZITIE : Justify
MOD : Normal
FONT : Arial 7
TIMP_AFISARE : 6
TEXT1 :
TEXT2 : V 12 Mai 2017
TEXT3 : 22:04

FRM:4............
FRM :
NUMAR_CADRU : 4
TEXT1 : Linia 7
TEXT2 :
TEXT3 : 9 min

FRM:8............
FRM :
NUMAR_CADRU : 8
TEXT1 : Linia 8
TEXT2 :
TEXT3 : 28 min

FRM:9............
FRM :
NUMAR_CADRU : 9
TEXT1 : Vizitati www.ratt.ro
TEXT2 :
TEXT3 :

Am eliminat toate mesajele celor de la dispecerat.
0

#3274 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ

Postat 15 mai 2017 - 21:20

Panoul de pe Nemoianu sens spre P-ta 700 - In loc de "Linia 2" afiseaza "19 min".
0

#3275 Useril este offline   Ebi 

• Membru activ
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 08 septembrie 15

Postat 16 mai 2017 - 07:44

Nu se pot face ca sa afiseze corect si in cazul in care tramvaiul este in bucla de intoarcere? Te uiti la panou, vezi 25 minute, pleci, iar tramvaiul te depaseste.El de fapt tocmai era in bucla 2 statii mai incolo.
0

#3276 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 16 mai 2017 - 19:04

Zona de excludere nu se poate elimina din mai multe motive, unul fiind functionarea sistemului de taxare. :( Automat e afisat un vehicul aflat pe sensul opus, care se indreapta catre capat. Initial se afisa time table in cazurile astea, dar s-a luat decizia ca nu e bine asa si ca sa se afiseze cate minute mai are calatorul de asteptat (primarul a insistat pe ideea aceasta, asa cum am vazut in presa locala), uitand/nestiind ca vehiculul din zona de excludere e ignorat de sistem.
0

#3277 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09

Postat 17 mai 2017 - 00:03

Timpul ramas pana la al vehiculul de pe sensul opus este o informatie complet inutila, ba dimpotriva, induce in eroare. Time Table ar fi util daca ar fi real, adica, daca nu ar fi problema aceea cu plecarile de la ambele capete care se afiseaza la acelasi capat de linie, problema care se propaga mai departe pe tot traseul, si daca graficele s-ar putea respecta in mod real de vehicule. Ok, am inteles, ambuteiajele creaza intarzieri, etc, etc, dar ambuteiajele alea n-au aparut ieri sau azi, e un fenomen care apare de multa vreme. De ce nu se pot adapta graficele? Nici nu trebuie sa vina cineva sa vada situatia din teren. Presupun ca datele cu pozitia si viteza vehiculelor se stocheaza undeva. Trebuie analizate, prelucrate (presupun ca in fiecare zi problemele sunt similare si apar la ore similare) si realizate niste grafice care sa coincida cu realitatea.
In loc de timetable, nu s-ar putea afisa pe panouri un timp static in minute (egal cu timpul estimat pentru parcurgerea distantei de la capatul de linie si pana la statia respectiva)? Adica, de exemplu, daca sunt in Piata 700 si astept linia 4 spre Traian, si este un 4 pe capat in Torontalului, presupunand ca este ora 11:40 si plecarea de la capat (Torontalului) ar fi la 11:42 si mie panoul mi-ar afisa in mod Time Table 11:50, pentru ca timpul estimat de parcurgere ar fi de 8 minute, nu s-ar putea face panoul sa afiseze static "8 min" cat timp vehiculul este in zona de excludere la capat? Chiar daca vehiculul stationeaza acolo 2-3 minute si panoul arata in acest timp tot "8 min", si abia dupa ce incepe sa vina spre mine si timpul incepe sa scada, eroarea initiala ar fi relativ mica (adica, in realitate vehiculul a ajuns in 10-11 minute, desi initial scria 8, dar tot e mai bine decat sa imi arate 27 de minute, cat ar fi pana la al 2-lea vehicul, sau un grafic care oricum nu e respectat).
2

#3278 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 17 mai 2017 - 12:01

Am ajuns la un moment, unda am inceput sa gustam, si sa intelegem acest sitem. Si culmea, ne place. Problema este, ca in acest 10 ani, sistemul s-a si invechit indeajuns ca sa numai corespunda asteptarilor noastre.

Niciunde in Europa pe unde am umblat (si am fost) unde se implementeaza un astfel de sistem, oricat de sofisticat, sau de simplu, nu am vazut aberatiile care se intampla la noi... (timpi de plecare identici la capete, statii fantoma, vehicule care dispar la capat si nu apar deloc, cea din urma fiind si cea mai enervanta). Degeaba ai avea si un sistem vechi, dar bun, sa zicem, daca il exploatezi pur-si-simplu romaneste, cu un minim de efort investit, si pe principiul, lasa ca e bine si asa...

Ceea ce ma enerveaza la culme, este multi vad, si citesc aici, insa nimeni nu are carnati in pantaloni sa se ridice si sa spuna: STOP! Gata, la o parte fratilor, si lasati altii care au interesul sa faca ceva, sa vina in locul vostru...

SI uite asa, in timp ce altii avanseaza, noi batem pasul pe loc, mult si bine...
1

#3279 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ

Postat 18 mai 2017 - 23:34

Panoul din Sinaia aferent linilor 1, 2, 8 sens spre Dambovita. 2 randuri KO si 3 stinse.

Imagine atasata: 2017-05-18 13.33.54 RC.jpg

In intervalul 12:30 - 14.00 pe nici un panou din P-ta 700 pana la Sinaia nu am vazut un timp de sosire in statie , toate panourile afisau **:**
0

#3280 Useril este offline   aristotelro 

• Membru senior
  • Postari: 388
  • Inregistrat: 15 noiembrie 11

Postat 19 mai 2017 - 20:50

Vezi postareacseh_17, la 17 mai 2017 - 12:01, a spus:

Niciunde in Europa pe unde am umblat (si am fost) unde se implementeaza un astfel de sistem, oricat de sofisticat, sau de simplu, nu am vazut aberatiile care se intampla la noi... (timpi de plecare identici la capete, statii fantoma, vehicule care dispar la capat si nu apar deloc, cea din urma fiind si cea mai enervanta). Degeaba ai avea si un sistem vechi, dar bun, sa zicem, daca il exploatezi pur-si-simplu romaneste, cu un minim de efort investit, si pe principiul, lasa ca e bine si asa...
Ceea ce ma enerveaza la culme, este multi vad, si citesc aici, insa nimeni nu are carnati in pantaloni sa se ridice si sa spuna: STOP! Gata, la o parte fratilor, si lasati altii care au interesul sa faca ceva, sa vina in locul vostru...
SI uite asa, in timp ce altii avanseaza, noi batem pasul pe loc, mult si bine...

Mare dreptate ai. Peste tot sistemele astea functioneaza pur si simplu, pe deasupra sunt capabile sa dea si mesaje de genul „ambuteiaj pe strada X, intarziere y minute”, sau „nr X nu circula pe tronsonul Y, luati autobuzul Z”.
La noi trebuie sa stai pe forum, frate, la seminar cu tot orașul, ca sa afli informațiile.
De ce nu cumpărăm naibii un sistem din Germania sau din Franța, daca nu putem face unul și noi?
0

Arata acest topic

• (193 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Ultima »

1 useri citesc topicul