STP Timișoara Forum: Panouri electronice de afișare în stație - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (193 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Ultima »

Panouri electronice de afișare în stație

#2421 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 31 martie 2013 - 17:34

Deşi sunt convins că aţi întreprins demersul necesar restabilirii normalităţii în privinţa panoului de pe str. Vulcan (linia 21), constat cu amărăciune că nu s-a executat nici cea mai firavă modificare în bine. Tronează pe panou aceleaşi tâmpenii. Cică, autobuzul de pe linia 21 ar veni la ora "x", însă la acea oră autobuzul trece ca vântul spre linia 28, venind dinspre garaj. Şi, nici măcar nu e ora corespunzătoare, fiind devansată cu 4 minute, ca în tot restul săptămânii. Ah, să nu uit, vorbeam (din nou) de zilele nelucrătoare.
E chiar atât de mare efortul de a se actualiza datele de pe panou în conformitate cu graficele?
Gata. Nu mai insist pe tema aceasta. Cum o fi, aşa o fi.
0

#2422 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30212
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 31 martie 2013 - 19:53

O sa sesizez din nou. Pe sensul opus (in fata gradinitei), unde e cel solar, e ok? Sau si acolo e la fel?
0

#2423 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 02 aprilie 2013 - 11:05

Nu am fost curios de acest aspect, cu atât mai mult cu cât scrisul de pe panourile cu alimentare solară este foarte dificil de citit în timpul zilei. Dacă mai bate şi soarele în panou, gata, s-a terminat. Staţionând în alveola de la "Vulcan", puteam citi lejer prin oglindă panoul alimentat cu 220, în timp ce cel solar îmi apărea aproape negru prin vizualizare directă. Cam naşpa.
Privitor la faptul că responsabilii cu afişarea timpilor de trecere nu se preocupă corespunzător de îndatoririle lor, cam începe să mă doară fix la bască. La urma urmei, nu e treaba mea. Am semnalat deficienţa în trei rânduri deja. Dacă personal voi avea reclamaţii de la călători, voi şti unde să-i îndrum. La direcţiune.
0

#2424 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 02 aprilie 2013 - 11:52

Ce s-ar intampla daca pe toti cei de pe forum ne-ar doare fix la basca ca nu se rezolva mai nimic din problemele sesizate sau se rezolva foarte putine in timp indelungat.
Ar fi disparut forumul de mult timp.

Am apreciat si apreciez faptul ca ai observat si semnalat diverse probleme de disfuntionalitate (normala) legate de RATT, probleme care privesc si calatorii, utilizatorii RATT-ului si nu doar problemele interne ale angajatilor...

Nu renunta in aceste demersuri pentru ca pana la urma cineva se va satura sa tot fie batut la cap si-si va face treaba pentru care e pus acolo...

Voi fi alatur de tine 100% in aceste situatii...
1

#2425 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 aprilie 2013 - 12:03

Emilut, chiar ieri i-am anuntat pe colegii care se ocupa. Aveau niste urgente de rezolvat, dar au spus ca dupa ce le rezolva se ocupa si de asta. E o problema ciudata, autobuzul aparand in dispecerizare cand pe un sens cand pe celalalt :blink: , deci nici panoul nu are cum sa afiseze corect.
Azi am montat panoul (ultimul din cele alimentate solar) de la V.Carlova si chiar am observat ca arata perfect (E8).

Poze de azi: Imagine atasata: 20130402_120207-2.jpg Imagine atasata: 20130402_120216-2.jpg

Luminozitatea e setatata mai mica pentru a menaja bateria cand nu e soare. Daca soarele bate din fata, senzorul va seta automat o treapta mai mare de iluminare, dar cand soarele bate din spate, din pacate panoul va fi mai greu de citit de la distanta.
0

#2426 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 02 aprilie 2013 - 12:06

Mile, vine o vreme când te apucă plictisul, văzând că urli degeaba la luna plină. Cred că nici domnului Florin nu-i place să insiste la nesfârşit pe lângă nişte indivizi dezinteresaţi. Panoul de la "Vulcan" afişează prăpăstii de mult timp. Noroc că băştinaşii din Plopi cunosc orarul ca pe "Tatăl Nostru", nemai având nevoie de indicaţiile "preţioase" ale panoului. E mai naşpa în zilele nelucrătoare, atunci când oamenii se mai vizitează, vin din alte cartiere, şi nu cunosc procedura.
0

#2427 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 02 aprilie 2013 - 12:21

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 02 aprilie 2013 - 12:03, a spus:

Emilut, chiar ieri i-am anuntat pe colegii care se ocupa. Aveau niste urgente de rezolvat, dar au spus ca dupa ce le rezolva se ocupa si de asta. E o problema ciudata, autobuzul aparand in dispecerizare cand pe un sens cand pe celalalt :blink: , deci nici panoul nu are cum sa afiseze corect.
Azi am montat panoul (ultimul din cele alimentate solar) de la V.Carlova si chiar am observat ca arata perfect (E8).

Poze de azi: Atasament 20130402_120207-2.jpg Atasament 20130402_120216-2.jpg

Luminozitatea e setatata mai mica pentru a menaja bateria cand nu e soare. Daca soarele bate din fata, senzorul va seta automat o treapta mai mare de iluminare, dar cand soarele bate din spate, din pacate panoul va fi mai greu de citit de la distanta.

1. Ok. Luat separat, panoul arată mulţumitor. Eu făcusem o comparaţie între cel solar şi cel clasic.
2. Sugeraţi-le băieţilor care programează afişajul, să nu mai coreleze panoul cu poziţia autobuzelor, rezultatul fiind dezastruos. Ar fi mult mai simplu să introducă în program pur şi simplu graficul după care circulă şoferii.
3. Aş avea o sugestie pt economisirea curentului din baterii. Şi anume, panourile să fie programate să-şi facă singure 'off' la ora 24:00, şi 'on' la ora 04:30.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 02 aprilie 2013 - 12:31

0

#2428 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 aprilie 2013 - 12:44

Vezi postareaemilut, la 02 aprilie 2013 - 12:21, a spus:

...panourile să fie programate să-şi facă singure 'off' la ora 24:00, şi 'on' la ora 04:30.

Pai, avem deja 8 panouri care fac asta (cele montate in prima tura). Probabil ca vom monta temporizatoare si pentru cele din seria a II-a. :)
0

#2429 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 03 aprilie 2013 - 12:29

Astăzi, panoul solar de la liniile 21 şi E8, staţia de la intersecţia Vulcan cu Andrei Şaguna, era mort. Decedat. R.I.P. :plang:
0

#2430 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 aprilie 2013 - 14:46

Da. Din pacate pozitia nu prea favorizeaza incarcarea bateriei (mai ales pe vremea asta). Si ieri a functionat doar cateva ore, dupa ce bateria s-a incarcat putin. :( Daca primesc temporizatoare ii voi monta unul cu prioritate.
0

#2431 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 03 aprilie 2013 - 15:00

Din ce motiv sunt orientate panourile solare mai mult spre S-V decât spre S-E? Se ştie că în cursul dimineţii soarele e mai pătrunzător, chiar dacă nu emană foarte multă căldură. Atmosfera e mai curată dimineaţa decât după amiaza.
0

#2432 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 aprilie 2013 - 16:49

Ca sa beneficieze de cat mai mult timp de lumina. Daca ar fi spre SE, dupa masa, vara, nu ar debita maximul posibil. Ideal ar fi sa se intoarca automat.
0

#2433 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 aprilie 2013 - 21:12

Am facut modificari pe panourile noilor linii 22 si E33. Daca observati nereguli, sesizati va rog aici.
0

#2434 Useril este offline   bogdan99999 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 283
  • Inregistrat: 28 octombrie 12
  • Locatia:Timisoara

Postat 08 aprilie 2013 - 18:14

Oriunde ma aflu panourile afiseaza eronat datele despre E2.

La Consiliul Europei la 7 dimineata arata ca E2 ajunge la 9.
Daca ma uit pe aplicatia pt android imi arata ca E2 ajunge la Bastion la 18:11 iar la ora 17:57 era in statie.
0

#2435 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 08 aprilie 2013 - 18:48

Panou sinaia>gara min min.
0

#2436 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 aprilie 2013 - 21:14

Vezi postareabogdan99999, la 08 aprilie 2013 - 18:14, a spus:

Oriunde ma aflu panourile afiseaza eronat datele despre E2.

Cred ca e o problema si faptul ca in dispecerizare nu apar cursele care merg pana la Continental-Siemens. O sa-i mai rog pe colegi sa verifice ce se intampla.

Vezi postareaAndy, la 08 aprilie 2013 - 18:48, a spus:

Panou sinaia>gara min min.

Retrimis datele. Multumim!
0

#2437 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 09 aprilie 2013 - 00:41

Nu apar pentru ca nu au statii in care sa apara. Dupa cum v-am semnalat, la E2 exista statii diar pana la AEM.
0

#2438 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 17 octombrie 12

Postat 09 aprilie 2013 - 01:52

Era sau este pe panoul din Sagului statia 33 sensul spre turist lipit un actibild pe partea de jos si nu se vedea linia. Nu stiu cum au ajuns acolo sus sa il lipeasca.
Cred ca e amuzant noaptea sa lipesti actibilde pe unde apuci :rad:
0

#2439 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 aprilie 2013 - 17:56

Mai era unul la Poligrafie si am cam zgariat plexiglasul cand l-am razuit. :censored: Cu diluant s-ar lua usor dar se topeste plexiglasul. :(
0

#2440 Useril este offline   Gabi S 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 19 februarie 11
  • Locatia:Timisoara,Timis
  • Interese:Autobuze,Muzica

Postat 17 aprilie 2013 - 19:19

Intrebare/Sugestie:

Am o propunere daca s-au pus Panouri de afisaj la statiile de la linia E8 ( PREZENT LINIA 22,Apateu) si la Linia 21. Nu se pot pune la E8 (PREZENT E33) in statia ''Str.Izlaz'' un panou ? Solar chiar! Doar o intrebare (sugestie). Cum s-au pus acolo puteau sa puna si la Str.Izlaz unul :D Sau pe Bujorilor. Astept raspuns

Aceasta postare a fost editata de bosul2402: 17 aprilie 2013 - 19:23

0

Arata acest topic

• (193 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Ultima »