STP Timișoara Forum: Panouri electronice de afișare în stație - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (193 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Ultima »

Panouri electronice de afișare în stație

#1861 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 17 decembrie 2011 - 14:00

Ieri, pe la ora 14, panoul de la intersecţia Vulcan cu Şaguna (linia 2), afişa că tramvaiele nu circulă din motive tehnice. Acu' să-i văd pe cârcotaşi, ce mai comentează?

Aceasta postare a fost editata de emilut: 17 decembrie 2011 - 14:00

0

#1862 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2378
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 17 decembrie 2011 - 14:42

Vezi postareaemilut, la 17 decembrie 2011 - 14:00, a spus:

Ieri, pe la ora 14, panoul de la intersecţia Vulcan cu Şaguna (linia 2), afişa că tramvaiele nu circulă din motive tehnice. Acu' să-i văd pe cârcotaşi, ce mai comentează?

Habar nu am ce ar mai putea comenta carcotasii..oricum e un semn bun ca se folosesc panourile pentru astfel de anunturi importante..desi in multe cazuri erorile de trasmitere a datelor..le fac foarte "vulnerabile"..concret la panoul din gara de nord sensul spre centru acum 2-3 zile se afisa pt cateva secunde timpii corecti..apoi urma cate 10 mintue cup xx..xxx...din cand in in cand mai apareau timpii..dar cine are timpul si rabdarea sa stea cu ochii holbati in panou zece minute? sa prinda acele secunde ? Oricum fara a fi carcotas eu consider ca modul de trasmsitere si afisare a timpilor pt un sistem care a costat 4 milioane de euro este JALNIC. Colegul Visor are dreptate, mai ales la liniile cu frecventa redusa si la ore tarzii prefer sa vad un tabel tiparit..in care sa stiu ca vine la ora x...plus minus..decat sa inghet in noapte holbandu-ma...la xxxx...afisat pe "sistemul electronic"
0

#1863 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 17 decembrie 2011 - 20:55

Si iata ca am dat si de mentalitatea vinovata. Exact cum spuneam si cu graficele soferilor/vatmanilor si aici este aceeasi situatie.

Daca "hartia" ar fi inlaturata complet din aceste doua categorii, dupa un val de reclamatii ar fi nevoiti sa faca sistemul functional!
0

#1864 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 18 decembrie 2011 - 09:57

Vezi postareacseh_17, la 17 decembrie 2011 - 20:55, a spus:

Si iata ca am dat si de mentalitatea vinovata. Exact cum spuneam si cu graficele soferilor/vatmanilor si aici este aceeasi situatie.

Daca "hartia" ar fi inlaturata complet din aceste doua categorii, dupa un val de reclamatii ar fi nevoiti sa faca sistemul functional!

Da, se poate inlatura hartia..dar ma tem ca in ciuda reclamatiilor..greu de tot va fi facut deplin functional. Din cauze obiective (erori de transmisie date, erori ale cartelelor SIM sau ale panourilor)..dar si din cauza explicata de domnul Florin..regia nu are personal angajat care sa supravegheze non stop datele transmise si afisate de panouri. Daca nu ar mai fi in statii nici listele tiparite..numarul calatorilor ar scadea si mai mult..Dar..daca sunt in continuare bani de subventii pentru abonamentele sociale..se pare ca inca se poate merge si asa..
Stiu ca este off-topic..dar desi statiile de redresare "cad" tehnic..nefiind intretinute..si personalul este continuu disponibilizat..am citit anuntul cu reinnoirea abonamentelor sociale. Deci de intretinere macar a transportului electric nu sunt bani..dar pentru calatorii gratuite..sunt. :(
0

#1865 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30207
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 18 decembrie 2011 - 11:01

Calitatea transmisiei datelor prin reteaua GSM speram sa se imbunatateasca (s-au si facut progrese evidente in ultimul timp, dar mai e de lucru). Sorin ii streseaza permanent pe cei de la Cosmote si incercam sa le oferim tot sprijinul de care e nevoie si pe care il putem acorda noi.
0

#1866 Useril este offline   Sorin 

• Membru activ
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 03 februarie 09
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Temporal Mechanics

Postat 18 decembrie 2011 - 15:56

Ce pot să vă spun, este că sistemul va funcţiona şi va fi folosit 100% plus 2. :( Dar toate la timpul lor (inclusiv explicaţia celor "2"), şi sper cât de curând. Faptul că nu se scrie fiecare pas, asta nu înseamnă că nu se lucrează.
0

#1867 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 18 decembrie 2011 - 19:42

Panoul Profi ( > Centru ) a ramas blocat pe Miercuri 14 Decembrie ora 18:03 si dadea rateuri multe ( xx:xx ) .
Panoul Arta Textila ( > AEM )merge acum dar tot asa , odata ce tramvaiul e la Dambovita il pierde , si dupa aproxomatie cand apare la Aurora il i-a in vizor . + la fel si aici , probleme xx:xx .
0

#1868 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 18 decembrie 2011 - 21:42

Cel de la Profi apare deconectat din GPRS si nu-i pot trimite date.
In legatura cu al doilea: e normal sa nu fie afisate tramvaie care se afla in zona de excludere de la capat. Ar trebui sa se afiseze graficul in acest timp.
0

#1869 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 decembrie 2011 - 13:56

Inca doua panouri au fost puse in functiune:

Imagine atasata: 2011-12-19 13.10.00.jpg Drobeta spre Martirilor

Imagine atasata: 2011-12-19 13.26.07.jpg Martirilor spre Cluj
0

#1870 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 22 decembrie 2011 - 05:16

Cate sunt momentan in total?
0

#1871 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 22 decembrie 2011 - 11:08

62, dar sa nu ma intelegi gresit: cele doua din poze au fost doar inlocuite cu altele sosite de la reparat. Erau de ceva timp defecte si de aceea am postat aici, ca un raspuns la sesizarile de pe forum. Greseala e a mea, trebuia sa scriu "repuse in functiune".
0

#1872 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 22 decembrie 2011 - 17:31

Nu, scuze! Intrebarea nicidecum n-a fost cu "subinteles"! Doar ca pierdusem "numaratoarea"! Imagine postata
0

#1873 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 26 decembrie 2011 - 11:35

Ieri seara in jur de ora 22 panoul de la Gara de Nord sensul spre centru afisa timpi de sosire doar pentru linia 11 14 18 troleibuz..pentru cursele expres E3 si E1 afisa xx.xx...Interesant e ca se rula si acel mesaj publicitar cu schimbarea rutei liniei E1 pe vechiul traseu..asa ca in timp ce cateva minute informatia era pusa pe diferite linii ale panoului...si mereu afisa troleibuzele...si la cursele expres afisa xx.xx.. Asta mi se pare putin ciudat..pentru ca daca acel panou avea eroare de comunicare nu afisa la nici o linie. Dar nu afisa DOAR pentru liniile expres. Ca sa fie beleaua pina la capat din statie lipseste si afisul tiparit cu orarul cursei expres E1...asa ca efectiv nu stiam cat am de asteptat. dupa 15 minute de inghetat...am luat-o pe jos spre casa...Ma gandesc ca la asa o statie importanta un panou cu afis tiparit..s-ar putea rezolva. Poate ca linia "e1" nu e prea iubita..si in statia de la liviu rebreanu sensul spre centru..sunt doua afise cu orarul lui E8..si NICIUNUL cu orarul cursei E1.
Stiu ca va mai dura pina vor merge cum trebuie panourile..dar macar un afis tiparit..cred ca s-ar putea pune mai usor..
0

#1874 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 decembrie 2011 - 11:57

Ultima cursa a lui E1 pleaca duminica de la Pod C.Sagului la 21:52. Probabil de aceea nu mai era nimic de afisat pe panou. Pentru E3 la fel: ultima cursa e la ora 20:48 (plecare de la Gara N). Pur si simplu nu mai erau date de afisat, nu era eroare de comunicare. La aceasta ora arata asa:

TEXT1 : Expres 1
TEXT3 : 12:18
TEXT1 : Expres 3
TEXT3 : 12:18

P.S. Am scos mesajul privind traseul E1.
0

#1875 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 26 decembrie 2011 - 12:26

Am inteles acum. Multumesc frumos pentru lamuriri. Poate ar putea fi setat panoul ca dupa ultima cursa a acelei zile sa scrie prima cursa a zilei urmatoare...sau sa scrie ceva ...nu doar xx.xx Cu atatea erori..e luat ca si eroare...indirect. Sau daca ar fi un panou tiparit...
0

#1876 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 decembrie 2011 - 13:27

Din pacate nu exista optiuni sau o setare ca panoul sa afiseze graficul, respectiv prima plecare din ziua urmatoare. :)
0

#1877 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 27 decembrie 2011 - 11:25

Poate ca nu, insa s-ar putea rezolva ca dupa ultima cursa sa afiseze un mesaj sau ceva... Deci sa nu para o eroare!
0

#1878 Useril este offline   aristotelro 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 388
  • Inregistrat: 15 noiembrie 11

Postat 27 decembrie 2011 - 15:54

O idee ar fi ca ora de plecare a ultimei curse sa ramana afisata acolo, macar oamenii ar intelege ceva. Te uiti l;a ceas si veziu ca ultimsa cvursa a plecat deja.
0

#1879 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 decembrie 2011 - 19:03

Da, toate ideile sunt bune, dar mai greu de pus in practica. Aplicarea lor ar necesita modificarea softului si e posibil sa apara alte probleme in aceste cazuri. Desigur, aceste modificari ar trebui platite, testate, etc.
Daca comunicarea intre panou si servere ar fi perfecta, aceasta discutie nu ar avea rost. S-ar sti clar ca daca nu se afiseaza n min. si nici graficul hh:mm, atunci se va afisa xx:xx, ceace inseamna ca nici un vehicul nu e pe traseu.
0

#1880 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 27 decembrie 2011 - 21:01

Softul nu permite ceva in genul "afiseaza intre orele" la fel cum puteti seta secundele de interval?
0

Arata acest topic

• (193 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Ultima »

2 useri citesc topicul