Bulevardul BEGA ...prea lung si prea lat pentru primaria Timisoara
Postat 29 mai 2016 - 19:24
In aceste conditii, m-as mira ca eventualii turisti amatori de navigatie de agrement sa fie incantati de ceea ce vor vedea de-a lungul Begai...
Daca veti merge pe primele pagini ale acestui topic, veti vedea imagini realizate in urma cu 6 ani iar situatia existenta la acea vreme pare ca s-a inrautatit substantial in acesti 6 ani de zile, in loc sa fie imbunatatita...
Iata filmuletul la care fac referire...
Postat 08 iunie 2016 - 23:15

Postat 12 iunie 2016 - 22:58

Postat 19 iunie 2016 - 13:23

Si alte poze facute in ultima perioada...Din lipsa de timp suficient, n-am urmarit in mod expres care din ele au mai fost postate, ca atare s-ar putea ca unele din sa se repete...
Postat 03 septembrie 2016 - 21:51

Iata, astazi si maine are loc o noua editie a Festivalului Bega Bulevard...Evenimentul, programat a se desfasura in 3 zile, a fost redus la doua, azi sambata si maine Duminica...Acest lucru se datoreaza faptului ca ziua de vineri a fost declarata ca ZI DE DOLIU NATIONAL in memoria victimelor de la cutremurul din Italia...
Astfel, si parada ambarcatiunilor stabilita pentru ziua de vineri, a avut loc astazi in jurul orei 18:30...
Speram si aveam convingerea ca aceasta parada a ambarcatiunilor va creste de la an la an insa am fost usor dezamagit deoarece numarul acestora desi pare unul constant, au lipsit totusi cateva ambarcatiuni private de dimensiuni mai mari decat caiacele prezente si care au participat in anii trecuti...
Pana si numarul spectatorilor a fost unul mai redus pe timpul paradei comparativ cu parada de-acum 3-4 ani...
Iata si filmuletul...In primele imagini se poate observa un sportiv tanar care s-a rasturnat insa pana la urma ajutat putin si-a reluat "misiunea" si a vaslit catre colegii lui...Bravo lui!...Luptator adevarat!...

Postat 20 octombrie 2016 - 17:04
deBanat a spus:
Proiectul IPA care va susține reabilitarea Canalului Bega, pentru ca acesta să devină din nou navigabil, va aduce României aproape şapte milioane de euro. Cea mai mare parte a acestei sume va fi folosită pentru reabilitarea nodului hidrotehnic de la Sânmihaiu Român.
În urmă cu o săptămână a fost aprobată finanţarea pentru două mari proiecte de finanţare din fondurile programului IPA (Interreg Cooperare Transfrontalieră România – Serbia). Unul dintre acestea, „Repararea infrastructurii de navigație pe canalul Bega”, elaborat de Administraţia Bazinală de Apă Banat, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Timiş, va beneficia de aproape 14 milioane de euro, din care 6,9 milioane pentru România. Cea mai mare parte a banilor vor fi folosiţi pentru reabilitarea nodului hidrotehnic de la Sânmihaiu Român. Cele două părți şi-au propus să dezvolte, prin acest parteneriat, infrastructura transportului de navigaţie pe Canalul Bega, care va redeveni astfel navigabil, aşa cum era înainte de 1958. Pe sectorul românesc, obiectivul principal al proiectului este refacerea nodului hidrotehnic Sânmihaiu Român. În plus, pentru întreţinerea Canalului Bega vor fi achiziţionate o dragă și două barje, iar pentru asigurarea în condiţii optime a navigabilităţii va fi asigurată semnalizarea. De asemenea, va fi făcut un studiu de fezabilitate pentru realizarea unui punct de trecere a frontierei. Pe sectorul sârbesc se va urmări repararea nodurilor hidrotehnice Srpski Itebej și Klek, vafi cumpărată o dragă și va fi construită o pistă de biciclete.
Postat 11 ianuarie 2017 - 02:00

Simbata 7 ianuarie inca nu era inghetata complet:
10 ianuarie:
Postat 11 ianuarie 2017 - 23:13

Postat 12 ianuarie 2017 - 18:41
Vazand si azi lume si biciclisti pe 'bulevard', desigur ca era si azi domnul din video

Traseul a fost Catedrala>Iosefin>Badea Cartan.
Aceasta postare a fost editata de dan.s: 12 ianuarie 2017 - 19:31
Postat 12 ianuarie 2017 - 20:05
Postat 12 ianuarie 2017 - 23:38
The Mechanic, la 11 ianuarie 2017 - 23:31, a spus:

Pina si Renasterea editia tiparita m-a citat.

La televiziuni nu stiu pentru ca nu am urmarit. Cu google (bega inghetata) am gasit clipul meu citat pe foarte multe siteuri de stiri.

In urma publicitatii Bulevardul a fost vizitat astazi de foarte multe persoane. Cu toate ca temperatura este in continuare negativa, situatia poate sa devina periculoasa pentru ca s-a incalzit fata de zilele cind Bega a inghetat si pentru ca apa curge pe sub gheata, banuiesc ca grosimea stratului de gheata o sa scada.
Joi 12 ianuarie:
Postat 15 ianuarie 2017 - 02:14