freeflow77, la 25 iulie 2012 - 09:38, a spus:

Iti inteleg inversunarea fata de actualul primar, dar trebuie sa intelegi ca actualul proiect nu are nicio legatura cu el!
Sunt constient ca nu are legatura cu el, dar decizia de a-l pune in fata altor proiecte este a lui.
freeflow77, la 25 iulie 2012 - 09:38, a spus:
In legatura cu tramvaiele, nu vreau sa devin avocatul lui Robu, dar nici nu cred ca trebuie sa aruncam vorbe fara fond. Robu nu a spus ca nu va mai cumpara tramvaie, ci doar ca cele pe care administratia Ciuhandu vroia sa le cumpere sunt prea scumpe si anume 3 milioane de euro bucata. Deci asta nu inseamna ca nu vom avea tramvaie noi, ci doar la o valoare mai mica. Un exemplu este Clujul unde sau cumparat tramvaie noi cu 1,5 milioane de euro bucata care arata destul de ok (
http://www.adevarul...._709729323.html). Deci pe aceiasi bani se pot lua un numar dublu de tramvaie, cei drept probabil la o calitate inferioara.
Eu nu stiu de unde a scos Robu pretul acesta, imprumutul care l-a facut vechea administratie a fost de 50 de milioane daca nu ma insel, bani din care se dorea cumpararea a 15 tramvaie, sa modernizeze portiuni din infrastructura ramasa nemodernizata si modernizarea depoului din Dambovita. Daca dorea Ciuhandu si ceata veche sa cumpere tramvaie de 3 milioane de euro nu cred ca mai aveau bani de infrastructura si depou, lucrari care ar fi inceput inaintea achizitiei de tramvaie.
Frustrarea mea nu se bazeaza asa de mult pe ce face el acum, pe cat se bazeaza pe faptul ca omul asta ii trata ca pe niste gunoaie pe adversarii sai la alegeri si inainte, si dadea de inteles ca el stie fiecare problema a orasului si le va rezolva in minutul 2 de cand e pus primar, pana acuma vad ca le cam face pe toate pe dos.
"Ma bucur" ca voi avea o zona centrala verde si alei pe langa Bega, pacat doar ca pana a ajunge acolo la spatiul verde voi avea de aface cu un transport public depasit, si daca aleg sa merg pe jos sau cu bicicleta, voi avea de aface cu strazi pline de gropi, noroi, caini comunitari, cersetori, praf, si iluminate foarte prost sau deloc noaptea.