Astazi mi-am propus o plimbare pe malul canalului Bega incepand de la Podul Mihai Viteazul de pe Dorobantilor pana dincoace de golf. Pe langa foarte multa liniste si imagini placute ochiului, am vazut foarte multa mizerie si multe alte lucruri ne la locul lor, unele prost gandite, altele prost aplicate, prost executate sau neexecutate, trotuare sparte, cu denivelari, trotuare lipsa, treceri pe sub poduri blocate, necontinuitatea traseului datorita amplasarii zebrelor in alte locuri la distanta de locul potrivit, s.a.m.d.,...
Am lasat intentionat harta la rezolutie mare pentru a se putea vedea mai clar "traseul" parcurs...
Celor care doresc sa vada si din aceasta perspectiva orasul, le propun sa parcurga acest traseu, pe malul apei, pe care parte doresc si vor vedea peste ce "obstacole" vor da...
Daca tot nu se introduc vaporasele, macar sa se realizeze continuitatea si insasi aleile pietonale ca pistele de biciclete pe malul apei sunt doar in capul lui Ostaficiuc...
Este pacat ca nu "profitam" de acest canal nici macar pietonal daca nu acvatic...
Dupa ce traversezi soselele (zgomotoase) din lipsa subtraversarilor pe sub poduri, iti dai seama cata liniste este pe malul apei,... cine nu crede, n-are decat sa incerce...