STP Timișoara Forum: VA ROG, UN RASPUNS DIN PARTEA RATT-ULUI - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

VA ROG, UN RASPUNS DIN PARTEA RATT-ULUI

#21 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 25 februarie 2010 - 17:24

Vezi postareaTIANAPET, la 23 Feb 2010, 21:20, a spus:

Inainte sa vorbesti te-as invita dimineata pe linia E7, pe traseul Fabrica de Zahar -Sinaia. Si precisez ca dimineata E7 are frecventa de app. 8 min. Sunt destui si aici la FZB si blocurile de langa ea. Incetati cu judecarea oamenilor din aceasta zona, Platim abonamente de expres si cred ca avem dreptul la confortul celor ce merg cu 33 ...Incetati.Sii cred ca in pretul biletului / abonamentului nu e precizat folosirea scaunului sau statul in picioare. Eu de ce sa nu stau pe scaun? platesc mai putin?

Din cate tin eu minte linia 3 (tramvai) avea o frecventa de 14-15 minute (deci dublu). Considerand capacitatea unui tramvai, care este mai mare (desi totusi, pe 3 nu circulau tramvaie cu remorca), una peste alta cred ca se ajunge la aceleasi conditii.
Cat despre confortul de pe linia 33, sunt sigur ca si pe 33 exista calatori care stau in picioare sau ore la care este aglomeratie. La fel si pe alte linii (si pe expres 1 sau expres 8, de exemplu, si si acei oameni platesc abonamente de expres).
0

#22 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30212
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 25 februarie 2010 - 19:37

Sa nu uitam si faptul ca linia E1 este pe locul doi in topul validarilor la autobuze (dupa linia 33). :lol:
0

#23 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 25 februarie 2010 - 19:43

Chiar Domnule Florin, ati putea sa ne spuneti care sunt topurile liniilor cu cele mai multe validari, in functie de mijlocul de trasport(tramvai,autobuz,troleibuz)?
0

#24 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 februarie 2010 - 19:59

Tramvaie: 4, 2, 8
Autobuze: 33, 40, E1
Troleibuze: 14, 16, 15

Statistica pe lunile iunie-octombrie 2009. M-am inselat. Pe locul doi la autobuze e linia 40. :lol:

In luna ianuarie pe locul trei la autobuze a trecut E8, E1 ocupand locul 4. La tramvaie nu s-a schimbat nimic, iar la troleibuze s-au inversat locurile 2 cu 3.
0

#25 Useril este offline   garcon 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 552
  • Inregistrat: 28 aprilie 08

Postat 25 februarie 2010 - 22:53

Foarte interesant top! Se iau in vreun fel in considerare si compostarile de bilete, sau numai validarile de pe card?

Pe de alta parte, atunci cand se calculeaza pe baza acestor cifre "rentabilitatea" unui traseu, ma intreb in ce masura sunt relevante aceste cifre in maniera absoluta, intrucat lungimea traseelor difera. Altfel spus: pe linia 4 tramvai vor fi intotdeauna mai multe validari decat pe vechea linie 3 (Gara de Nord - Dambovita), intrucat numarul de statii e semnificativ mai mare.

Poate ar trebui avuta in vedere o raportare procentuala la numarul de statii sau alti indicatori. (Sau se are poate deja in vedere acest aspect?)

Aceasta postare a fost editata de garcon: 25 februarie 2010 - 22:54

0

#26 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 februarie 2010 - 23:20

Exista raportari foarte detaliate (am spus ca se poate sti pe ce validator, ora, data si statia, in care s-a facut validarea), dar acestea nu vor fi postate pe forum. Topul de mai sus cuprinde totalitatea validarilor, bilete + abonamente.
0

#27 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 01 martie 2010 - 19:16

Totusi, ma mira faptul ca linia 8 are mai multe validari decat linia 1... :017:
0

#28 Useril este offline   Cristi 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 27 noiembrie 08

Postat 22 aprilie 2010 - 09:58

Vezi postareaNDY, la 01 martie 2010 - 19:16, a spus:

Totusi, ma mira faptul ca linia 8 are mai multe validari decat linia 1... :)

Deoarece de multe ori, de la AEM se urca lumea in tramvaiul 8 chiar daca are abonament pe linia 4.
In principiu nimanui nu-i place sa astepte in statie. Desi din posturile de pe acest forum ar fi unii
0

Arata acest topic

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi