Bulevardul Sudului constructor desemnat PORR - segmentul dintre Lidia si Rebreanu
Postat 23 septembrie 2020 - 14:09
Postat 25 septembrie 2020 - 08:38
Articolul de ieri prezinta niste neadevaruri si anume:
- Nu s-au incheiat lucrarile la utilitati. Ieri dimineata a fost publicat articolul dar ieri seara se lucra la intersectia cu Strada Sirius pe partea de apa si canal cu o groapa de cam 5 metri adancime pe 10 metri patrati deci n-as zice ca se lucra la carosabil. La fel si la celalalt capat spre Lidia.
- Sensul giratoriu cu strada lidia nu va fi facut de Porr deci pe contractul de reabilitare a bvd Sudului din 2 simple motive. Sensul este sub incidenta santierului celor de la Strabag, lucru evident si prin markerele de delimitare de santier. O alta problema cu sensul este ca, tevile de termoficare si apa\canal trec prin el dinstre Sudului spre Lidia, acele tevi care, pentru Strabag au pus o problema de neconformitate cu proiectul vechi Aquatim.
Nu stiu daca e un ultim efort de campanie electorala ieftina sau daca e jurnalism de slaba calitate, dar indiferent ce va fi, nu vom circula de la 1 Decembrie pe bvd Sudului amenajat.
Postat 26 septembrie 2020 - 16:34
Astazi, desi in primele ore vremea a fost buna, era 0 activitate.
Nu e posibil ca pe un santier de aceasta importanta, cum e bulevardul unui cartier important dintr-un oras de importanta in Romania, sa nu se lucreze, chiar si sambata.
Postat 26 septembrie 2020 - 21:31
Lucrez in constructii, iar in constructii se lucreaza zi-lumina, sambetele la fel. In rest, daca orasul se chema Caracal, puteam sa accept ca nu se lucreaza sambata.
Dar ca sa iti raspund totusi la intrebare: au fost cazuri cand am lucrat inclusiv duminica, la santierul terminalul de pasageri Aeroport Brasov. Am vazut ca iti place.
Aceasta postare a fost editata de lvs: 26 septembrie 2020 - 21:34
Postat 27 septembrie 2020 - 10:03
Nu era o ironie, era o întrebare.
Deci răspunsul este nu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postat 27 septembrie 2020 - 10:18
Cred ca Primaria nici macar nu cunoaste notiunea de grafic de lucrari, la cata incompetenta este acolo.
Privind atacul la persoana total gratuit, pot sa arunc si eu cu noroi in tine foarte usor, dar am trecut de stadiul cosurilor pe fata, cand poate ma coboram la asa un nivel de a avea certuri pe net.
Aceasta postare a fost editata de lvs: 27 septembrie 2020 - 10:20
Postat 27 septembrie 2020 - 12:53
Postat 19 octombrie 2020 - 11:30
Postat 20 octombrie 2020 - 18:09
DE la Robu ,,citire,, !
BULEVARDUL SUDULUI ÎNCEPE SĂ PRINDĂ CONTUR!
Lucrările în subteran sunt aproape gata -și ele au fost cele mai grele!-.
Compresarea este făcută, pe partea stângă pe sensul de la Prezan la Rebreanu, în totalitate și pe dreapta în cea mai mare parte.
De astăzi, pe stânga referită mai sus se realizează stratul cu stabilizat cimentat.
Dacă vremea va fi bună, această operație va fi efectuată în zilele următoare pe aproape întreaga lungime a bulevardului, de la Str. Oglinzilor, la Str. Aleea Martir Istvan Andrei și apoi, în următoarele câteva săptămâni -puține!-, se va putea turna primul strat de asfalt din cele trei prevăzute, din bordură în bordură.
Dacă se reușește asta -și trebuie să se reușească, eu voi lăsa lucrurile cu o inerție suficient de mare încât să se reușească!-, atunci, peste iarnă, șantierul va fi ușor de suportat. Am în vedere și că, în paralel, până la venirea iernii, trotuarele vor fi complet realizate!
Postat 21 octombrie 2020 - 16:43
„Am finalizat lucrarile la retelele de utilitati, iar acum am inceput lucrul la partea carosabila. La 1 decembrie inauguram lucrarea. Vom avea amenajat si sensul giratoriu de la intersectia cu strada Lidia, unde o sa amplasam inca un catarg cu tricolorul”, au spus reprezentantii primariei."
Postat 21 octombrie 2020 - 17:39
Postat 23 octombrie 2020 - 08:39
Postat 17 noiembrie 2020 - 15:58
Bd. Sudului, închis până vineri. Șantierul ar putea fi gata până la finalul anului
Atenție, șoferi! Circulația pe Bd. Sudului se închide în această săptămână, până vineri dimineață. Șoferii vor avea interzis pe tronsonul dintre Bd. Liviu Rebreanu și str. Oglinzilor, se pune binderul.
„Primăria Municipiului Timișoara anunță închiderea traficului rutier pe Bulevardul Sudului pe tronsonul cuprins între str. Oglinzilor și Bd. Liviu Rebreanu în perioada 16.11.2020, ora 17 – 20.11.2020, ora 08, în vederea completării stratului de asfalt existent și așternerea stratului 2 de asfalt (binder – n.r.). Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și recomandăm pe cât posibil evitarea zonei de lucrări”, transmit reprezentanții primăriei.
Binderul este stratul de beton asfaltic folosit ca legătură între fundația drumului și stratul de uzură. Urmează ca săptămâna viitoare să fie puse bordurile și apoi să fie așternut stratul final de asfalt. Potrivit reprezentanților primăriei, dacă vremea va fi bună, lucrările ar putea fi finalizate în acest an.
Lucrările pentru lărgirea la patru benzi a Bd. Sudului au început în luna iulie a acestui an. Sunt executate de Porr Construct, cu societățile Path’s Rout SRL, Tubular Tehno Sistem Industrial SRL, Cons Electrificarea Instal SRL și Vimato SRL. Valoarea contractului este de 10,82 milioane de lei cu tot cu TVA, iar lucrările ar trebui să fie gata în zece luni de la semnarea ordinului de începere.
Postat 09 decembrie 2020 - 19:22
Oare Strabag s-a apucat de treabă ca sa se finalizeze lucrările în zona ?
Postat 29 decembrie 2020 - 17:24
Citeaza
Unul dintre cele mai mari santiere din Timisoara urmeaza sa fie inchis in primavara anului 2021. Este vorba despre lucrarile de pe Bulevardul Sudului care, potrivit reprezentantilor primariei, sunt in grafic si urmeaza sa fie finalizate cel tarziu in luna mai.
Cea mai mare parte a lucrarilor au fost deja facute. Mai exact, a fost deja turnat un prim strat de asfalt pe sosea, au fost facute marcaje provizorii, iar muncitorii vor trebui, de acum, sa se concentreze pe realizarea trotuarelor, parcarilor si pistei de biciclete, dar si a spatiilor verzi de la marginea bulevardului.
Bulevardul Sudului a intrat in reabilitare la inceputul lunii iulie. A fost largit la 4 benzi de circulatie, intre bulevardul Rebreanu si fosta strada Lidia, iar pe marginea soselei vor fi amenajate parcari si trotuare, dar si piste de biciclete. Valoarea totala a investitiei in modernizarea bulevardului Sudului se ridica la peste 2 milioane de euro si trebuie sa fie gata in 10 luni.
In prezent, lucrările pe bulevardul Sudului sunt realizate in proportie de 80%.
Opinia Timișoarei

Aceasta postare a fost editata de Revenge: 29 decembrie 2020 - 17:32