Blocuri noi locuinte sociale colective
Postat 26 octombrie 2020 - 21:02
Despre blocurile care sunt ridicate in spatele turnurilor de pe Rebreanu are cineva informatii despre dezvolator, Side Avenue? nu stim nimic dezvoltator avand in vedere ca este primul proiect din cate am inteles. Si nici nu am inteles daca ar mai avea alte proiecte in derulare sau pe viitor.
am fost sa vedem aceste apartamente. aratau bine, pareau finisaje de calitate, insa nu suntem mari cunoscatori in domeniu. Un alt aspect mai putin placut par a fi blocurile vecine de langa, care sunt destul de vechi. Si despre locatie ce parere aveti?
Daca cineva are mai multe detalii despre acestia, Side Avenue, ne-ar ajuta. Multumesc!
Postat 29 octombrie 2020 - 09:18
La Nord (Apollo Nord) locatarii erau nevoiti sa cumpere telecomenzile pentru poarta de access auto ca dezvoltatorul a cumparat numa 2 telecomenzi pentru el si locatari sa se descurce!!!
ATENTIE MARE!!! Dezvoltatorul nu da nici o schita legat de incalzire (circuit incalzire de podea/distribuitor incalzire) circuit electric, instalatie de apa canalizare din apartament!!!
Postat 25 noiembrie 2020 - 08:35
Ca sa fie rentabila achizitia pentru investitie la o locuinta ar fi necesar chiria sa fie minim pret/12/20 (adica sa asigure un 5% retur pe an din suma investita - valoarea imobilului). Cum bate la 95 k pretul cu 3 camere (2 dormitoare), ar necesita chiria sa nu fie mai mica de 450 eur, 500 daca il si mobilezi minim.
Eu inteleg ca nu mai prea sunt chiriasi prin oras cat sa acopere segmentul asta de piata.
Probabil ca merita pentru:
1. cine are 100 k si vrea sa ii propteasca in ceva pe termen lung.
2. cine are nevoie de o locuinta noua si locatia il multumeste.
In perioada asta s-au vandut casele pe pamant, mai ales in afara orasului care au generat eliberarea multor apartamente in oras, disponibile pentru chiriasi, marind piata.
Postat 25 noiembrie 2020 - 09:19
Mie mi-a placut mult cum erau structurate apartamentele, dar la zona si pretul ala nu merita.
Postat 25 noiembrie 2020 - 23:05
Locul de parcare 6000 +tva 19 nu e inclus dar e obligatoriu.
Postat 26 noiembrie 2020 - 09:22
Florentin Banu (53 de ani), fondatorul brandului de napolitane Joe (porecla lui Banu din copilărie), vândut în 2000 grupului elvețian Nestlé. Cu banii din această tranzacție a fondat în 2001 rețeaua de supermarketuri Artima, preluată în 2005 de fondul de investiții Enterprise Investors și ulterior de Carrefour. În prezent, antreprenorul controlează alături de fratele său, Daniel Banu, grupul BanuInvest, din care fac parte Banu Construct (dezvoltator), Banusport (un complex sportiv dezvoltat în Timișoara) și Interpart Production (afacere cu mase plastice și matrițe). Cei doi oamei de afaceri au lansat, recent, proiectul Kara Residence din Timișoara, care va include trei blocuri cu 3 și 5 etaje.
Citeaza
De asemenea, Banu Construct dezvoltă un spaţiu industrial la cheie pe un teren în suprafaţă totală de 12.317 mp, situat in Timişoara, în imediata vecinătate a DN 59 - Calea Şagului, care va avea o suprafaţă utilă totală de 6.035 mp şi o suprafaţă de 849 mp cu destinaţie birouri, la etaj. Hala în suprafaţă totală de 6.035 mp este dispusă pe 3 module, iar fiecare modul are o suprafaţă utilă de 2.011 mp.
Compania a dezvoltat și un complex sportiv în care Florentin Banu îi are ca parteneri pe Daniel Banu şi pe Radu Roşioru, care este şi administrator al companiei.
Postat 26 noiembrie 2020 - 20:51
In alta ordine de idei, cine sta acolo macar isi poate incarca telefonul wireless tot timpul gratis

Postat 04 decembrie 2020 - 13:24

Postat 15 decembrie 2020 - 16:22
Am vazut ca au avut si 2 aparitii in vara si la inceputul toamnei pe Opinia Tm, dar tot nu au vizibilitate, sau nu e lumea interesata de locatie si preturi.
Cert este ca pe Budai Deleanu, in capatul celalalt al strazii se face complexul Mangalia care este si mai scump, cu bulevard si trafic alaturat.
Postat 18 decembrie 2020 - 10:55

Postat 18 decembrie 2020 - 12:08
Înseamnă că vor fi al 7-lea investitor mare (cu peste 1000 ap.in oraș).Sunt deja Alber (Vivalia, C of Mara, Nord One), italienii de la enel (Ateneo, Parkplaza) Mullbery (Sandor), Sedako, Wallberg (X city), Tagor (Adora F).
Deocamdată doar Alber si Sedako se aproprie de 1000 ap , dar e t si pentru ceilalți.
Cat despre amplasament nu cred că e bucata dintre Campeador si X city, acolo era pe tion un articol, nu se preciza investitorul, dar mai veneau înghesuite multe turnuri. Nu stiu daca e foarte aproape de centrul orașului, dar nici departe , 2-2,5 km de p.Marasti
Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 18 decembrie 2020 - 12:16
Postat 18 decembrie 2020 - 13:53
Postat 18 decembrie 2020 - 13:58

Asta e ca si cum ar scrie... la 5 minute de centrul orasului, mers cu elicopterul.