Daca azi a fost o zi calda si insorita ma gandeam sa o stric putin cu niste poze facute in luna decembrie la prima zapada serioasa a acestei ierni. De mentionat ca pentru a ajunge la gara sa fac primele 5 poze am mers la statia de la Sala Olimpia sperand ca linia 8 circula insa dupa vreo jumatate de ora nici urma de tramvai asa ca am plecat spre statia de firobuz de pe strada Cluj in speranta ca acestea circula si am avut norc.
Bombardier Traxx la primul drum oficial in Romania cu IR73 :
Bombardier Traxx in Timisoara by
Vlad0012, on Flickr
41-0092-1 a depoului Timisoara stationand pe linia 8 fiind pregatita sa intervina in caz ca ramane o locomotiva defecta :
CFR vs TFG by
Vlad0012, on Flickr
Siemens Desiro SR20 gata de plecare cu un tren IR spre Resita , pana la urma a ajuns cu bine la destinatie :
Desiro by
Vlad0012, on Flickr
Vagoanele inghetate a unui tren Regio si acelasi IR de Resita :
Vagoane inghetate by
Vlad0012, on Flickr
41-0735-5 a depoului Timisoara sosita cu un tren Regio intarziat extrem de mult apoi a efectuat cateva manevre prin gara :
EA 735 by
Vlad0012, on Flickr
460-068-6 a depoului Arad in depoul Timisoara sosit de la Tg. Jiu cu un Regio :
EC 068 by
Vlad0012, on Flickr
40-0263-0 a depoului Brasov a tractat trenul IR 1765 Iasi/Botosani - Timisoara Nord pe distanta Cluj Napoca - Timisoara urmand sa tracteze perechea acestui tren pe aceasi distanta. Aceasta locomotiva a suferit aproximativ doua saptamani mai tarziu un accident cazand in canalu de revizie la fenomenala viteza de 2km/h :
EA 263 Dep Brasov by
Vlad0012, on Flickr