STP Timișoara Forum: ✈ Aeroportul Traian Vuia [TSR] - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (98 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

✈ Aeroportul Traian Vuia [TSR]

#661 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 06 februarie 2018 - 16:09

Da, foarte corect. La Cluj ajungi in .. cît, 5-6 ore? Păi la avion trebuie să fii cu vreo 2 ore înainte de decolare pentru check-in, plus drumul spre aeroport, plus drumul de la aeroport .. păi se adună vreo 3-4 ore petrecute pe drumuri. Chiar nu rentează să faci o economie de nici 50% din timp.

În schimb, Timișoara-Iași mă mir că nu se poate menține ca rută, chiar și scăzînd frecvența. Ar fi fost în continuare foarte util.
0

#662 Useril este offline   Tesla 

• Membru activ
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 305
  • Inregistrat: 24 august 16

Postat 06 februarie 2018 - 23:29

^

În vară am făcut până la Cluj 4 ore. Cu trafic mare faci maxim 5. După ce se deschid toate tronsoanele (mai puțin Margina-Holdea), inclusiv A10 s-ar putea reduce la 3 ore 3-1/2. Nu se prea justifică dacă mergi pentru o periodă mai lungă de 1 zi. Dar dacă ai vrea să mergi dimineața și să te întorci seara, s-ar justifica o cursă cu avionul.

Păcat că au renunțat la cursă, poate vine Wizz Air și preia această cursă. O să fie din nou cerere pentru această rută.

Aceasta postare a fost editata de Tesla: 08 februarie 2018 - 14:22

#663 Useril este offline   TM90CBA 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 215
  • Inregistrat: 25 septembrie 15

Postat 07 februarie 2018 - 22:28

In ianuarie 2017 am fost Timisoara-Iasi si retur cu avionul. la dus, intr-o sambata, avionul nu a fost mai mult de 50% ocupat, in schimb la intors, luni, avionul a fost plin. Nu cred ca s-au schimbat lucrurile de atunci, in mai rau.
Este o veste foarte proasta pentru noi si sper ca o sa profite o alta companie de pe urma deciziei lor.
Am fost si cu masina si am reusit sa fac 10 ore. De tren nu vorbim, e exclus. :suicide:
3

#664 Useril este offline   funky 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 16 februarie 09

Postat 20 februarie 2018 - 14:16

Idolu, despre aeroport:

https://www.facebook...706137172740972
0

#665 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 22 februarie 2018 - 15:19

Din rau, in mai rau :(
Mai raman doar doua rute: Bucuresti si Milano.
Nici macar Londra nu mergea? Zicea Idolu ca e una din cele mai cerute destinatii, wtf?

Citeaza

Ryanair inchide baza de la Timisoara. Sapte rute afectate

„Ryanair, compania aeriană numărul unu în Europa, a anunțat azi, 22 februarie, că va închide baza din Timișoara începând cu data de 25 martie. Două rute către și dinspre Milan și București vor continua să opereze în vara anului 2018. Toți călătorii afectați de această decizie vor fi notificați prin email sau SMS și li se vor prezenta opțiunile pe care le au la dispoziție: rambursarea totală a costului călătoriei sau transferul pe o rută alternativă. Decizia Ryanair de a închide baza de la Timișoara este cauzată de performanțele comerciale slabe, într-un timp în care există o cerere crescândă pentru aeronavele Ryanair pe alte aeroporturi din Europa”, au transmis cei de la Ryanair.

http://www.tion.ro/r...anulate/1990709

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 22 februarie 2018 - 15:30

0

#666 Useril este offline   Tihomir 

• Membru activ
  • Postari: 173
  • Inregistrat: 11 iulie 14

Postat 22 februarie 2018 - 16:08

Orașul ăsta parcă merge din rău în mai rău, ne apropiem cu pași grăbiți spre un dezastru în 2021.
2

#667 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ

Postat 22 februarie 2018 - 16:13

Din ce am citit prin alte articole Bucuresti si Milano se stie ca vor opera doar in vara, apoi nu se stie. Sau asta inteleg eu. Pacat. Ne da mult inapoi.

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 22 februarie 2018 - 16:15

0

#668 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 22 februarie 2018 - 16:21

Vezi postareaDanielT, la 22 februarie 2018 - 15:19, a spus:

Din rau, in mai rau :(
Mai raman doar doua rute: Bucuresti si Milano.
Nici macar Londra nu mergea? Zicea Idolu ca e una din cele mai cerute destinatii, wtf?

http://www.tion.ro/r...anulate/1990709

Era de asteptat, era clar ca toata puzderia asta de companii nu va ramane asa, prea putini pasageri pt atatea zboruri.
Economia de piata pe care o iubim atat si-a spus cuvantul...
0

#669 Useril este offline   Tihomir 

• Membru activ
  • Postari: 173
  • Inregistrat: 11 iulie 14

Postat 22 februarie 2018 - 16:27

Vezi postareanabucodonosor19, la 22 februarie 2018 - 16:21, a spus:

Era de asteptat, era clar ca toata puzderia asta de companii nu va ramane asa, prea putini pasageri pt atatea zboruri.
Economia de piata pe care o iubim atat si-a spus cuvantul...

Dacă nu ar fi plecat și Blue și n-ar fi scos Wizz,Eindhoven aș fi spus asta. Mie îmi pute tot ce se întâmplă.
2

#670 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ

Postat 22 februarie 2018 - 16:38

Romanul din mine crede acelasi lucru, dar pana la urma e un business, daca lucrurile mergeau bine nu cred ca era cineva nebun sa inchida o afacere care merge. Asa vad lucrurile. E pacat, asta este, dar mergem inainte, adica la Budapesta :lol:
3

#671 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 22 februarie 2018 - 17:03

Veste foarte tristă!

Iar după cum am scris și pe SSC, gravă greșeală făcută de Ryanair, după părerea mea. Mai ales acum, în contextul în care în anul 2018 vor fi inaugurate noi business hub-uri în TM.
Firme noi în aceste business hub-uri, respectiv mai mulți angajați ptr firmele deja existente, înseamnă mai mult trafic pentru supervizori sau manageri înspre/dinspre TSR.

Iar dacă totuși nu sunt rentabile cursele actuale, cei de la Ryanair pot mări prețul cu 25 %, 50 % - 100 %. Ar avea loc să le mărească, fiindcă multe erau până 25 - 30 EUR.
Iar piața ar fi putut să le accepte.
3

#672 Useril este offline   sorinm 

• Membru activ
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 30 aprilie 13

Postat 22 februarie 2018 - 17:44

Vezi postareaDanielT, la 22 februarie 2018 - 16:13, a spus:

Din ce am citit prin alte articole Bucuresti si Milano se stie ca vor opera doar in vara, apoi nu se stie. Sau asta inteleg eu. Pacat. Ne da mult inapoi.
Pana acum nu au trimis notificări/informări pentru rezervările de după 25 martie.
Nu înțeleg de ce se suspendă Tm<->Buc atâta vreme cât s-a ajuns la o frecvență de 3 zboruri pe zi.

Aceasta postare a fost editata de sorinm: 22 februarie 2018 - 17:45

0

#673 Useril este offline   Tesla 

• Membru activ
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 305
  • Inregistrat: 24 august 16

Postat 22 februarie 2018 - 18:02

În legătură cu zborul Timișoara - București. Am verificat pe site-ul lor și se poate rezerva până la sfârșitul anului. Am verificat și celelalte zboruri și într-adevăr nu se mai poate rezerva după 25 martie pe rutele afectate.

Nu spune nicăieri că din toamnă acest zbor nu va mai fi. Se menționează doar că va funcționa vara. Nu cred că se va renunța la această rută. La Bergamo nu ar fi așa de grav fiindcă mai este și Wizz Air.

http://adevarul.ro/e...8ca0/index.html

„Regretăm închiderea bazei noastre de avioane din Timişoara începând cu data de 25 martie, care se datorează slabei performanţe comerciale. Două rute spre Milano şi Bucureşti vor continua să funcţioneze pe programul nostru de vară din 2018. Toţi clienţii afectaţi vor fi anunţaţi prin e-mail şi prin SMS şi vor fi informaţi despre opţiunile lor - fie o rambursare completă, fie un transfer gratuit pe o rută alternativă”, a declarat un oficial al Ryanair, David O'Brien.

Aceasta postare a fost editata de Tesla: 22 februarie 2018 - 18:03

#674 Useril este offline   RB93 

• Membru activ
  • Postari: 298
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13

Postat 22 februarie 2018 - 21:22

Nu Rynair erau acuzati ca anuleaza curse ca sa inchirieze avioane altor companii pentru ca ies mai bine financiar?
0

#675 Useril este offline   Wargzo 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 19 februarie 09

Postat 22 februarie 2018 - 22:50

In curand vor inchide aeroportul daca o tin in ritmul asta. Pe anul 2018 ma indoiesc ca mai trec de 500.000 de pasageri.

A fost frumos sa avem aeroport :(
-1

#676 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 23 februarie 2018 - 10:37

Cam dramatica reactia, nu crezi?
4

#677 Useril este offline   funky 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 16 februarie 09

Postat 23 februarie 2018 - 11:35

- Intr-adevar Ryan au avut probleme cu pilotii si au avut multe curse anulate, Timisoara n-a fost afectata atunci.
- Mi s-a parut ciudat cand au venit, ca s-au suprapus preponderent peste curse deja existente de la wizz. Logic ar fi sa bage mai multe rute noi.
- Cel mai rau imi pare de cursa de Berlin, era perfect pt un city-break
- In perspectiva deschiderii noilor hub-uri de afaceri ar trebui cautate rute full service, AirFrance, KLM sau chiar British, eventual LOT sau Turkish. Lufthansa e bine pe Timisoara
- Sper ca Wizz sa mai acopere din cerere, mai multe zboruri la Londra, Hahn, Bruxeles
- Mai sper sa se miste si Idolu cu modernizarea aeroportului odata, iar daca nu e instare sa se care
3

#678 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 23 februarie 2018 - 13:27

Vezi postareaWargzo, la 22 februarie 2018 - 22:50, a spus:

In curand vor inchide aeroportul daca o tin in ritmul asta. Pe anul 2018 ma indoiesc ca mai trec de 500.000 de pasageri.

A fost frumos sa avem aeroport :(

Pe dracu, raman cate trebuie, care sunt rentabile mai exact.
Nu o sa zboare nimeni in pierdere ca sa fie zboruri de pe Tm si sa ne simtin noi importanti
2

#679 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 23 februarie 2018 - 19:02

Prin presa se "spune" ca BlueAir ar fii plecat din cauza conducerii AIT (au avut ceva divergente). Acum nu e nici de crezut, dar nici de necrezut. Eu zic ca nu se vor inchide si poate vor venii alte company low-cost aici sa acopere lispa BlueAir su Ryanair. EasyJet why not?
0

#680 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 24 februarie 2018 - 11:03

Vezi postareafunky, la 23 februarie 2018 - 11:35, a spus:

- Sper ca Wizz sa mai acopere din cerere, mai multe zboruri la Londra, ........

Wizz are in fiecare zi zboruri Timisoara - Londra !!

Din pacate si eu sunt unul dintre cei afectati, nu foarte tare, dar acum Wizz-ul cum a ramas singura companie care zboara Timisoara - Londra vor face preturile cum vor ei, acum cat este Ryanair preturile sunt decente si la Wizz, dupa ce vor pleca cei de la Ryanair vor incepe sa ridice preturi. Imagine postata
0

Arata acest topic

• (98 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou