MHN, la 11 iulie 2017 - 14:34, a spus:
Am mai remarcat că vin unii din județele învecinate (AR, BH, GJ, MH) cu 2 - 3 ore înainte de aterizare.
Unde să aștepte oamenii?! Că doar n-or plăti 15 lei taxă de parcare, ca să aștepte civilizat.
Ci stau și ei pe acostamentul drumului, cu câteva sute de metri înainte de sensul giratoriu de la intrare. Atâta timp cât li se va permite (adică nu sunt amendați sau nu li se ridică vehiculele), ei vor tot proceda astfel.
E nasol că nu se facilitează varianta de drop-off fără costuri, dar la cum ne știm ca nație, probabil toți ăștia care stau acum gratis pe acostament, ar staționa în zona drop-off, cu orele, până la sufocare.
Am patit de curand sa vad una care a trecut de bariera si a oprit masina in dreptul celor de taxi din fata aeriportului, a iesit cu lumea cu bagajele si a dat sa incuie masina. Noroc cu agentul de paza care i-a atras atentia.
maximus, la 11 iulie 2017 - 09:55, a spus:
Parerea mea este ca e un subiect fals. Am avut 3 ani cu zboruri saptamanale atat inainte de taxarea primelor minute cat si dupa. Sa fim seriosi..nimeni nu dadea ture la fiecare 10 minute pentru a evita plata. Este mult mai simplu sa parchezi ilegal pe marginea drumului iar apoi stai linistit si astepti.... Tot ce au reusit sa faca este sa transforme sensul giratoriu din fata barierei in loc de debarcare pasageri. Inainte puteai intra sa lasi pasagerul in fata scarilor iesind apoi imediat. Acum..daca ai vrea sa faci asa ceva trebuie sa cauti intai loc de parcare (nu este mereu usor)..sa stai la coada apoi pentru plata acelui LEU..si apoi sa te intorci la masina pentru a pleca. Sa fim seriosi..este o procedura total nepractica iar pentru lasarea unui pasager vei prefera oricand sa il lasi la giratoriul din fata barierei. Concluzionand : este o porcarie de sistem facut in bataie de joc si cu singurul scop de a incasa mai multi bani.
Eu merg constant sa ii iau si sa ii las pe niste colegi de lucru care merg in si dinspre Valencia. Mie de exemplu nu imi e greu sa intru, sa parchez (gasesti loc si in parc 1 si in parca 2 - plus am vazut ca e o parcare nouta langa parcarea 1 - hai sa nu facem tantar armasar) si sa platesc (nu am stat niciodata la coada mai mult de 1-2 minute, plus este si automat de platit parcarea inainte de iesire - langa planorul din centrul sensului interior). Eu zic ca tine de mentalitate si de bun simt. E tipic romanesc ce se intampla la noi la aeroport si asta e solutia gasita de cei din adm aeroportului.
Aceasta postare a fost editata de tm87blo: 11 iulie 2017 - 15:42