STP Timișoara Forum: ✈ Aeroportul Traian Vuia [TSR] - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (97 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

✈ Aeroportul Traian Vuia [TSR]

#1821 Useril este offline   Archi 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 12 februarie 17

Postat 23 septembrie 2024 - 09:22

De acord cu ce zici, mai putin cu faptul ca la Craiova e cel mai mare terminal in afara Bucurestiului, acesta este la iasi cu ~32000 mp desfasurati versus ~ 30000 mp desfasurati la Craiova.

Ce e si mai deranjant e ca multe dintre problemele noului terminal TSR pot fi rezolvate sau mult îmbunătățite ieftin, doar trebuie cuiva sa-i pese si sa dea din coate.
4

#1822 Useril este offline   lvs 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 465
  • Inregistrat: 20 octombrie 19

Postat 23 septembrie 2024 - 10:14

Da, ma rog, ii despart cativa zeci de mp plus minus. Am zburat de mai multe ori si din T4 Iasi, ani lumina fata de TSR.

https://evz.ro/termi...al-craiova.html

Aceasta postare a fost editata de lvs: 23 septembrie 2024 - 10:22

0

#1823 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 1411
  • Inregistrat: 25 februarie 16
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 30 septembrie 2024 - 11:52

Perspective din ce în ce mai bune. Un nou director administrativ... :no:

Citeaza

Nicolae Bitea, director la Aeroportul Timişoara. Începând de săptămâna trecută, PNL-istul Nicolae Bitea are un nou loc de muncă. Cel mai polivalent liberal din Timiş, Bitea a fost instalat director administrativ al Aeroportului Internaţional Timişoara.
În perioada în care Nicolae Robu era preşedinte al PNL Timiş, Bitea a fost om de încredere al fostului primar al Timişoarei. Argument pentru a fi recompensat cu poziţia de manager al Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT), deşi la bază Bitea este absolvent al Universităţii de Ştiinţe Agricole. Îninate de-a ajunge director plin la STPT, el a fost adjunct al societăţii, iar mai îninate şef serviciu la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara.
După plecarea lui Robu din fruntea PNL Timiş, Bitea a ajuns om de încredere al următorului preşedinte, Alin Nica. El a fost răsplătit aici cu funcţia de director adjunct al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Apă-Canal Timiș. Putea accesa chiar o funcţie mai importantă, dar avea nişte probleme cu DNA, astfel că Nica l-a “ascuns” în această poziţie.

https://debanat.ro/2...ara_427331.html

Aceasta postare a fost editata de Gioco: 30 septembrie 2024 - 11:52

0

#1824 Useril este offline   lvs 

• Membru activ

Postat 30 septembrie 2024 - 13:58

Ai de capu meu, din mai rau in mai rau.
3

#1825 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Postari: 817
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 10 octombrie 2024 - 14:02

Sa rezolvat mirosul.

https://www.pressale...vestitii-video/
0

#1826 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 10 octombrie 2024 - 14:55

Aceleasi scuze si explicatii obosite, nimic nou, scuze, scuze si iar scuze. Cuvinte ca "poate", "daca", "in viitor", Turkish "poate" in 2025, "poate" in 2026, nu va pierdeti timpul sa-l ascultati pe nea' caisa asta ca am facut-o eu, ce e in articol e destul.
Ca sa stiti, Clujul are 3 milioane de pasageri ca e PIB-ul mai mare, sunt bani mai multi, businesss mai mult, evenimente mai multe, la noi sunt salariile mai mici si ei cica au 4 milioane zona de captare, in conditiile in care sunt aeroporturi la Satu-Mare, Oradea, Sibiu, Targu-Mures :D Noi aici la noi la sat, unde traim mai mult pe somaj asa, trebuie sa ne multumim si sa apreciem ca avem si astea 18 curse sau cate manca el rahat pe-acolo ca sunt, saracilor ce suntem, nicio statuie, nimic, la domnu' meneger?:))

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 10 octombrie 2024 - 15:10

3

#1827 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior

Postat 10 octombrie 2024 - 15:31

@DanielT...ai rezumat foarte bine. Cine are răbdare și nervi...luați cu lămâie. Don' director este jalnic.
1

#1828 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 6117
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 10 octombrie 2024 - 17:01

Mie mi-a atras atenția și ceea ce a declarat la minutul 9 despre discuțiile cu LOT.
0

#1829 Useril este offline   lvs 

• Membru activ

Postat 11 octombrie 2024 - 08:30

Sunt satul pana peste cap, numai si numai minciuni, vezi gogosile de anii trecuti, a schimbat doar numele companiilor si rutele. 0 valoare ce spune, discursul lui e oricum total neprofesionist.
3

#1830 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 11 octombrie 2024 - 11:30

Știrea nu are legătură directă cu TSR, dar mi-aș dori ca aceștia să revină acasă cu curse regulate.
Primul Airbus A320 Carpatair a fost vopsit

Printre altele:

Citeaza

Carpatair a fost anul trecut cea mai profitabilă companie aeriană din România, potrivit datelor analizate de BoardingPass, la fel ca în anul 2022.

2

#1831 Useril este offline   Archi 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 12 februarie 17

Postat 12 octombrie 2024 - 14:24

Apetitul Carpatair pentru curse regulate este foarte mic in acest moment. S-au specializat in operatiuni de tip wet lease si charter si fac profit frumusel din asta. S-au ars odata cu cursele regulate asa ca foarte putin probabil sa se reorienteze spre asta, mai ales acuma in contextul in care wet lease si charter functioneaza super bine (deficitul de piloti si aeronave este in continuare mare iar companiile mici si mijlocii apeleaza la wet lease cand au probleme operationale neasteptate (interventii tehnice, probleme de resurse umane etc)). In plus n-ai nevoie de resurse pentru a manageria relatia cu consumatori finali, totul e business to business.
2

#1832 Useril este offline   Muscus 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 138
  • Inregistrat: 23 ianuarie 19

Postat 17 octombrie 2024 - 12:54

Pana a fi Stamatovici la TSR aeroportul crestea, dupa aia dezastru.
E greu de inteles cum de nu a fost schimbat dupa performanta lui mizerabila.
Autoritatilor locale nu le pasa, iar Grindeanu e chior.
0

#1833 Useril este offline   lvs 

• Membru activ

Postat 17 octombrie 2024 - 14:30

Ce cuvant sa aiba autoritatile locale cand aeroportul tine de minister? Grindeanu nu e orb, doar sunt oamenii lor acolo, iar la psd nu performanta primeaza.
4

#1834 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 25 octombrie 2024 - 11:28

AAR: Traficul de pasageri pe aeroporturile din România în luna Septembrie 2024 (comparativ cu Sep 2023)

Imagine atasata: Trafic-PAX-luna-SEP-2024-AAR.png vs. Imagine atasata: Trafic-PAX-luna-SEP-2023-AAR.jpg

Observații:
  • overall +8% per total, comparativ cu Sep 2023
  • OTP și CLJ up
  • IAS și TSR down

0

#1835 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior

Postat 07 noiembrie 2024 - 07:46

Citeaza

Alături de sute de laureați, cu cele mai bune reușite în mediul economic timișean, strălucește glorios și Aeroportul Timișoara, prin realizările record obținute în ultima perioadă. Recunoașterea, de la Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din județul Timiș, a venit, în mod special, pentru modernizarea infrastructurii și construirea noului terminal, evident totul orchestrat perfect prin managementul de calitate al directorului general al aeroportului, Daniel Stamatovici.

Excelență în management aeroportuar... :Facepalm_emote_gif:

https://expressdeban...e-de-excelenta/

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: ATM_1.jpeg
  • Imagine atasata: ATM_2.jpeg

3

#1836 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 07 noiembrie 2024 - 08:25

Uraaaa, uraaaa :plemplem:
Ce text gretos...
2

#1837 Useril este offline   lvs 

• Membru activ

Postat 07 noiembrie 2024 - 11:07

Am ezitat mult timp sa revin cu un feedback detaliat cu poze doveditoare a halului in care se afla aeroportul. Pe principiul ca daca ai un copil urat, il iubesti ca e al tau si cu speranta ca se vor mai rezolva din probleme, dar din contra, se afunda tot mai tare, astfel ca...nu am cum sa nu reactionez la minciunile prezentate, realitatea este cu totul alta, mai ales ca poate sunt persoane care chiar le cred. Pe langa cele de mai sus mi-a mai sarit in vedere si remarca "cel mai frumos aeroport din Romania". O sa imi fac timp sa revin cu feedback, prin care sa le demontez minciunile astea ordinare. Promit.

Aceasta postare a fost editata de lvs: 07 noiembrie 2024 - 11:09

5

#1838 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3161
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 07 noiembrie 2024 - 11:44

Imi parea cunoscut sintagma asta de "premiu pentru excelenta!", si mi-am adus aminte de unde. Mai demult am lucrat la o firma care avea trofee primite de la galele astea. Destul de multe avand in vedere domeniul de activitate. Pot sa spun ca e fix pix. Este mai mult o bula unde ca sa o zicem mai pe intelesul tuturor, "sefii si-o freaca" unu celuilalt si se felicita pentru "reusite", nivelul si relevanta a ceea ce se "premiaza" fiind nesemnificativa, Romania ocupand locurile cele mai joase la indicele de invoatie pe plan european si global. Cu alte cuvinte, se cam dau premiile pentru "cine e mai bisnitar" si cam atat, iar acuma cum e la moda sa fie laudati bisnitarii nici nu e de mirare de ce au ajuns la a spe-a editie.

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 07 noiembrie 2024 - 11:46

5

#1839 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2361
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 07 noiembrie 2024 - 12:13

Parca si fostul premier Adrian Nastase El Insusi..a ajuns sa dea cu subsemnatul si chiar sa isi ia condamnare pentru povestea cu "trofeul calitatii"....ceva legat de premii de excelenta in Constructii daca imi amintesc correct povestea de acum 20 de ani...
3

#1840 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3161
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 07 noiembrie 2024 - 13:15

Vezi postareaBogdanTm, la 07 noiembrie 2024 - 12:13, a spus:

Parca si fostul premier Adrian Nastase El Insusi..a ajuns sa dea cu subsemnatul si chiar sa isi ia condamnare pentru povestea cu "trofeul calitatii"....ceva legat de premii de excelenta in Constructii daca imi amintesc correct povestea de acum 20 de ani...

Degeaba a fost dat ca exemplu Nastase, nu a invatat nimeni nimic, si nu vrea nimeni din aceste pozitii de putere (ma refer la oamenii cu bani), sa schimbe ceva. Da, poate pe partea de relatii stat-privat s-a mai schimbat ceva, ca a intervenit UE, dar pe privat-privat, pot sa spun ca e in floare nerespectarea legii concurentei. Se fac intelegeri la greu pe sub maneca, se dau licitatii cu dedicatie ca in codru. Toata lumea stie asta, si se complace, sunt nume grele, dar iti pica fata sa vezi de ce ghertoi aroganti sunt reprezentate. Nu cred ca a-ti vazut prin presa ceva legat de procese pe tema asta, si nici nu vor fi vreodata, pentru ca e mai usor sa pierzi odata, apoi sa aflii ce "fenta" a facut cel care te-a infrant sa o incerci si tu.

Intrebarea este cat va mai merge asa, pentru ca asta face parte din economie intr-un procent considerabil si la un momentdat se va sparge buboiul :popa: .
1

Arata acest topic

• (97 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou