MHN, la 15 septembrie 2023 - 07:13, a spus:
De curiozitate, am căutat pentru luna Noiembrie zborul TSR - OPO (Porto) la Lufthansa via FRA și am găsit bilet la 72 EUR cu bagaj mic de 8 kg sau la 103 EUR cu bagaj de cală de 23 kg. Returul tot cu ăștia via FRA am văzut că ar fi 87 EUR, respectiv 117 EUR cu bagajul de 23 kg. Tu cu cât ai găsit TSR - BGY - OPO, în combinația cu WIZZ și RYR, despre care vorbești ?
Pentru a ajunge la ZAZ (Zaragoza) este altă poveste, pentru că ...să ne ținem bine, WIZZ oferă zbor direct de la Cloooooooooooooj, la 169 de Lei cu bagaj mic și la 400 Lei cu bagaj de 23 kg dus, respectiv 199 Lei/417 Lei returul. Iar Lufthansa nu operează zboruri către ZAZ !!!
Na, ce să mai zicem de treaba asta ?!
Preturile de mai sus sunt complete? Includ si locuri si tot?
Anul trecut in sept la Porto 120 Euro dus cu priority cu bagaj de 10Kg via Bergamo cu escala de doar 3h, plecare de pe TSR la 6 AM.
Anul asta in mai la ZaZ 130 Euro dus cu priority cu bagaj de 10Kg via Bergamo cu escala de doar 3h, plecare de pe TSR la 6 AM(la retur am venit din Asturias via Bergamo cu Volotea si apoi Wizz).
In sept dus intors TSR ->Trapani via Bergamo escala 5h (escala petrecuta placut in mall-ul de langa aeroport) Wizz-Rya 180 Euro doar bagaj mic, o cale mai directa era prin Bari daca se vrea vizitarea orasului Bari.
s.a.m.d.
Poate unii poate prefera alte variante.
Probabil in noiembrie sunt mai mici preturile.
Nu stiu cat e costul de transfer la CJ si cu cat creste durata zborului din CJ(fiind la est), dar pt mine e mai comod cu 2 avioane decat rutier (TM->CJ, Belgrad,Bud)si apoi avion.
Aceasta postare a fost editata de Muscus: 15 septembrie 2023 - 08:03