DanielT, la 30 martie 2023 - 10:10, a spus:
Nu prea am avut la ce face poze, dar daca le-am facut am zis sa le pun.
Nu zic ca nu au lucrat, ca poate au fost prin subteran multe de facut, habar n-am, ca nu am mai vazut nicio groapa, nu ma pricep.
La genul asta de cladiri, hale/modulare/industriale, nu stiu cum sa le zic, mai tb turnata si fundatie? Sau vin cu ceva prefabricate? Ca daca mai tb turnata fundatie pe toata amprenta cladirii si nu e ceva solutie din-asta tip lego din prefabricate si pentru partea de jos, cred ca o sa fie greu sa se tina de termen, adica finalul anului. Dar vom vedea, mai am drum in iunie la aeroport exact la jumatatea termenului si ma astept sa fie ridicata cladirea/hala la data aia, sa poti sa speri ca esti gata la cheie in decembrie.
Am fost ieri in aeroport, au inceput sa monteze primii stalpi prefabricati dar mai este mult pana departe. Pana acum au lucrat la fundatiile speciale, pe piloti.
In timp ce la Iasi, structura (care este mult mai mare ca la noi) este finalizata, desi au acelasi tip de fundatii. Contractele daca nu gresesc sunt semnate cam in aceasi perioada daca nu cumva Timisoara este semnat inainte.
La Iasi se construieste cu STRABAG la Timisoara cu Concelex (totusi un mare pas inainte fata de precedesorii).
Poze de ieri de la IAS, despre PAX si destinatii IAS versus TSR nu vreau sa vorbesc ca ma apuca plansul.
EDIT: La IAS au pista nou nouta ca in palma, la TSR am simtit ca sunt in plin razboi la aterizare cu ATR-ul. nici cu avioane mai mari nu e mai bine.
Aceasta postare a fost editata de lvs: 31 martie 2023 - 08:54