STP Timișoara Forum: Zona CETATE - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (132 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Zona CETATE Reabilitarea cladirilor istorice din Timisoara Evaluare topic: -----

#1381 Useril este offline   CataM 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 833
  • Inregistrat: 17 decembrie 14
  • Sexul:masculin

Postat 07 mai 2020 - 14:24

Ar fi aur pentru oraș decalarea cu un an de zile a perioadei de exercitare a titlului de "Capitală Europeană a culturii" pentru 2022.

Am auzit că este una dintre soluțiile avute în vedere la nivel Comisiei Europene, ținând cont de ceea ce se întâmplă în perioada asta.

Eu unul m-aș bucura sa avem încă un an la dispoziție.

Sent from my iPhone using Tapatalk
3

#1382 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 12 mai 2020 - 14:19

Se-ngroasa gluma cu troatarele din centru. Cum ar fi sa vina astia sa spuna: aduceti tot la starea initiala, oribil :Facepalm_emote_gif: Ar fi de ras daca nu ar fi in Timisoara pe banii nostri :(

Citeaza

Dosar penal pentru trotuarele șotron din centrul Timișoarei

Sesizările specialiștilor în cazul noului pavaj din centrul Timișoarei au ajuns la procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Magistrații au deschis un dosar penal in rem pentru executarea de lucrări fără „autorizație de construire sau de desființare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia”.

https://www.tion.ro/...soarei-1234113/
4

#1383 Useril este offline   CataM 

• Membru activ
  • Postari: 833
  • Inregistrat: 17 decembrie 14

Postat 12 mai 2020 - 17:10

Foarte bine!

Să se lase cu pârnaie! M-am plictisit de articole în tion sau opinia păcii.

Pentru cei din primărie dacă au făcut ceva ilegal...dar și pentru inaptul de Predescu dacă a făcut plângere penala doar ca să se afle în treabă!

"La brutărie" cu ei!

Sent from my iPhone using Tapatalk
0

#1384 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Postari: 1224
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 13 mai 2020 - 01:11

Intreb si eu pentru un prieten, dar asfaltul care a fost era conform directiei de patrimoniu si cultura, sau cum se intituleaza acei indivizi?

In ce birouri au dormit pana acumma, cu cladirile istorice care pica nu au avut treaba? Casa Muhle nu reprezinta o prioritate? Din punctul meu de vedere toti ar trebui cercetati penal. As adauga si indiferenta pe lista faptelor penale. Iau salarii sa doarma?

Nu zic ca trotuarele acestea noi sunt cea mai fericita combinatie. Dar cand auzi asa din neant de directia lui peste-prajit care nu a facut nimic atatia ani, nu va da de gandit ca totul a fost/este doar o marsavie politica?

Efectiv mi scarba, iar toti acesti indivizi din administratie isi fac nazurile pe banii nostri si fac un show de prost gust. Ipocritii naibii.

Imagine atasata: trotuaresotroninelulIcentrulucrarimai2.jpg

Timisoara intr-o poza: Ce faina e cladirea de patrimoniu, chiar sunt multumit de treaba pe care au facut-o. :wacko: Directia de Cultura e cea mai tare :machine-gun:

Sursa pozei: https://www.tion.ro/...-e-o-carpeala/2

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 13 mai 2020 - 01:22

0

#1385 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 13 mai 2020 - 08:25

Sunt clar manevre politice sau orgolii la mijloc(din cate stiu boss-u de la cultura e penelist de-al lui), doar e an electoral, evident pe nervii si banii nostri, ca de, daca ar fi pe cheltuiala lor ar sta fiecare pe barba lui.
E evident ca amandoua partile sunt vinovate, directia pacii de plimbat hartii care nu a facut nimic pana acum in conditiile in care Robu urla si ameninta de aproape un an ca vin nu stiu ce placi mari pt trotuare si se apuca de ele, atunci unde era directia lu' rahat? De ce nu s-a dus la Robu sa-l ia de gat si sa-l intrebe: Boss, ce placi? Ca noi nu am vazut proiect si nu am aprobat nicio placa. Si sa-l fi amenintat de atunci cu plangeri.
Normal ca au tacut malc si l-au lasat pe asta sa-si faca de cap sa aiba cu ce sa-l prinda la inghesuiala, lucrare facuta din nou doar dupa gustul unuia, fara AC si alte lucruri.
In fine, sper doar sa nu ne prinda anul viitor cu nisip in loc de trotuare :Facepalm_emote_gif:

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 13 mai 2020 - 08:35

1

#1386 Useril este offline   SPECTR-2 

• Membru senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 1819
  • Inregistrat: 29 decembrie 18
  • Locatia:București

Postat 13 mai 2020 - 08:44

Vezi postareaSPECTR-2, la 27 martie 2020 - 15:19, a spus:

Primăria Timișoara a lansat o licitație pentru...

Bugetul alocat este de 13 000 RON, din fonduri bugetare. Se atribuie ofertantului cu cel mai scăzut preț. Termene limită:
• depuneri oferte: 11 mai
• evaluări: 11 noiembrie.
Link SICAP: http://e-licitatie.r.../view/100091439

Ofertant unic: TIMISOARA ARCHITECTURE
0

#1387 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 13 mai 2020 - 09:48

Vezi postareaSPECTR-2, la 13 mai 2020 - 08:44, a spus:

Primăria Timișoara a lansat o licitație pentru...

Descriere succinta:
În baza contractului, vor fi prestate servicii de verificare a proiectului pentru obiectivul de investitie „DALI+PT Reabilitare Imobil Cinematograf Timis, Piata Victoriei, nr. 7, Timisoara”....

Totul e pe maini bune, verifica firma proiectul apoi vine cocalarul acesta (https://www.pressale...Y2kC8gAFcR9XJT4) sa mai verifice si el. Lucrari "iexceptionale" cu sifonari pe masura... lingai pe post de angajati.

Mi rusine sa si zic, dar intamplator stiu pe cineva care a ajuns din politica in Primaria Timisoara, impins de taticu, consilier cred la CJ a altui judet(nu trebuie sa aveti multa imaginatie).... baiatu' a terminat facultatea prezentandu-se la examen fara pix, facea cu miloaga pentru o foaie si un pix. "Prostu nu e prost daca nu e si fudul", iar dupa 6 luni de la terminarea facultatii a intrat pe un post caldut la PMT. Prezentat ca mare inginer si cum se implica si cunoaste problemele orasului, in care nici nu a crescut. Parvenitii naibii.

Toata gloata din primarie ar trebui rasa din PMT si instaurata o noua organigrama. Robu ar face bine ca dupa ce pierde alegerile sa se pensioneze nabii si sa nu mai dea nici pe la facultate....
6

#1388 Useril este offline   octav1an 

• Membru activ
  • Postari: 167
  • Inregistrat: 07 martie 15

Postat 13 mai 2020 - 10:48

Robu din pacate iese primar din nou fluierand.
0

#1389 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18

Postat 13 mai 2020 - 10:55

Eu unul nu as fi asa de sigur, pentru ca a reusit sa isi puna foarte multa lume in cap cu tot ce a facut
1

#1390 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 13 mai 2020 - 12:40

daca e intr-un tur castiga, daca se face in 2 tururi pierde
0

#1391 Useril este offline   buback 

• Membru activ
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 25 martie 10

Postat 13 mai 2020 - 14:24

@michidutza si @DanielT, inainte sa sariti cu acuze si presupuneri, ar trebui mai intai sa va informati cu privire la ce anume face Directia de cultura a unui judet, care e reprezentanta Ministerului Culturii in teritoriu. Intr-adevar, cel putin in ceea ce priveste cazul asta, este o directie de "plimbat hartii" (a se citi aprobat sau respins hartii, de fapt), pentru ca asa e legea. Nu poate directia de cultura sa renoveze cladiri sau trotuare sau mai stiu eu ce va inchipuiti voi.

Despre faptul ca DJC nu a zis nimic pana sa se apuce muncitorii de trotuare, in conditiile in care Robu zicea deja ca se vor pava: institutional, nu ai cum sa raspunzi la ceva ce nu exista. O institutie lucreaza dupa documente sau fapte, nu dupa ce debiteaza Robu pe fb. La fel cum Robu zicea toamna trecuta ca se vor pava (zicea ca se vor face cu piatra naturala, de altfel, not happening), asa vorbea si acum vreo 4-5 ani de proiectul Cetate II, pe care din cate tin minte s-au si cheltuit destui bani pe avize, inceput de proiecte etc, pe care l-a abandonat complet. Bottomline, nu are cum sa reactioneze o institutie la vorbele gratuite ale cuiva. De asta a reactionat acum, pentru ca acum s-a inceput lucrarea, ilegal.

Despre asfaltul de pe trotuare de pana acum: DJC nu initiaza lucrari, aia e treaba Primariei. DJC avizeaza sau nu ceea ce e de competenta ei (adica in zonele de protectie). Trotuarele alea cu asfalt erau asa de zeci de ani, cu mult inainte sa existe macar institutia asta. La fel, asa cum nu poate initia lucrari, nici nu poate da directive de lucrari, de genul "trotuarele actuale nu sunt bune, schimbati-le!".

Altfel, intamplarea face ca il cunosc pe Predescu personal si e un tip super competent si de buna credinta, cam singurul om din administratia publica pe care il stiu (sau de care stiu, in orice caz) care are ce cauta acolo si de care ma bucur ca e acolo! De altfel, acum cativa ani, pentru ca era incomod, respectand legea patrimoniului, a fost detasat vreo 6 luni prin Moldova, doar sa-l faca sa demisioneze. Si nu a facut asta, asa ca au fost obligati sa il mute inapoi pe postul lui, castigat prin concurs (deci nu numit politic).

Iar faptul ca si el e membru PNL tocmai arata ca nu are niciun sens ideea ca e o disputa electorala. Predescu nu candideaza la nimic si e din acelasi partid cu primarul, deci nu prea merge retorica de tipul "psdistii urasc Timisoara" si alte robulisme clasice... Primaria, adica Robu, pur si simplu nu respecta legea si cand i se atrage atentia de autoritatile competente nu numai ca ignora, dar continua lucrarile si sfideaza pe toata lumea. Asta dincolo de estetica sau potrivire cu contextul arhitectural.

Aceasta postare a fost editata de buback: 13 mai 2020 - 14:32

9

#1392 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 13 mai 2020 - 20:12

Azi am trecut cu masina prin zona catedralei, gradina de vara Capitol, primarie... Daca in poze imi parea relativ ok pavajul, in realitate arata foarte...neobisnuit, ca sa fiu elegant. -_-
4

#1393 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18

Postat 14 mai 2020 - 07:54

cum era aia cu macar Robu face ceva? Asa arata bordurile la o pista de biciclete din centru, parca au fost puse in bataie de joc sa nu poata circula biciclistii. Pentru trotinete o sa fie nasol oricum sa mearga pe dalele alea, e putin mai bine ca dalele alea mici ce sunt peste tot, dar nu cu mult, nu stiu daca atunci cand a testat trotinetele de la RATT, Robu a mers si pe un trotoar cu pavaj sa vada cum se simt rosturile dintre dale pe o trotineta. (sursa)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 96798274_3410659732296420_1009603775993741312_o.jpg

Aceasta postare a fost editata de Claudiu1212: 14 mai 2020 - 07:54

3

#1394 Useril este offline   Tihomir 

• Membru activ
  • Postari: 173
  • Inregistrat: 11 iulie 14

Postat 14 mai 2020 - 11:13

Sper că știi răspunsul lui la bătaia aia de joc : " Specialiștii consideră că bordurile trebuie să fie înalte pentru protecția bicicliștilor"
3

#1395 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 14 mai 2020 - 12:54

asa au facut si la parcarea din Lipovei, miste cretini. o persoana cu handicap in scaun cu rotile nu are cum sa urce pe trotuar.
2

#1396 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 14 mai 2020 - 13:07

Vezi postareabuback, la 13 mai 2020 - 14:24, a spus:

Altfel, intamplarea face ca il cunosc pe Predescu personal si e un tip super competent si de buna credinta, cam singurul om din administratia publica pe care il stiu (sau de care stiu, in orice caz) care are ce cauta acolo si de care ma bucur ca e acolo! De altfel, acum cativa ani, pentru ca era incomod, respectand legea patrimoniului, a fost detasat vreo 6 luni prin Moldova, doar sa-l faca sa demisioneze. Si nu a facut asta, asa ca au fost obligati sa il mute inapoi pe postul lui, castigat prin concurs (deci nu numit politic).

Desi tu zici ceea ce zici. Nu sunt nici eu chiar de ieri. Dar aceasta institutie are mai multe atributii: (vezi aici) https://culturatimis...embrie-2017.pdf

Imagine atasata: Screenshot from 2020-05-14 13-56-33.png

Is multi oameni care sunt buni la suflet, de buna credinta, religiosi si totusi tara asta merge cum merge. Adminstratia publica e in reluare si chiar o gluma buna cateodata. Sa stii ca is satul si de alte vrajeli pe care le aud zilnic.

La nivel psihologic orice schimbare e buna, in perspectiva celui care o face. Dar si poate ca faptul ani la rand au fost sa ii spunem indiferenti poate sa afecteze.
Parerea mea e ca DJC a dormit in papuci pana acuma, iar PMT face treaba de mantuiala ca sa fie facut.... In continuare deci nu o sa fie nimic ca lumea si tot pe noi prostii de contribuabili ne costa atat financiar cat si in posibilele beneficii si dezvoltare viitoare.

Ca sa inchei paragraful metaforic: "O gradina frumoasa cu flori nu trebuie sa iti doresti sa o distrugi, e de ajuns sa fi indiferent si va fi napadita de buruieni mai devreme sau mai tarziu"

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 14 mai 2020 - 13:38

1

#1397 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 14 mai 2020 - 17:27

Vezi postareaoctav1an, la 13 mai 2020 - 10:48, a spus:

Robu din pacate iese primar din nou fluierand.

Cu asa o mentalitate, fara indoiala. :rolleyes:
1

#1398 Useril este offline   octav1an 

• Membru activ
  • Postari: 167
  • Inregistrat: 07 martie 15

Postat 14 mai 2020 - 19:54

Te pomentesti ca te-am descurajat sa mai mergi la vot? :cry: Fara indoiala ziceam si eu; ma gandeam offtopic ca:
- data trecuta a iesit cu peste 50% din voturi la o prezenta decenta de vreo 40% parca
- pe atunci deja se vedea bine ca e dereglat la tartacuta
- urmatorii candidati au fost undeva la 20% si in jos
- Fritz e cam absent, probabil o sa se repede scenariul de la prezidentiale cu Barna
- orasul pare ca e plin de macar face ceva, spargatori de seminte prin sistemul public sunt multi si toti au o gramada de neamuri care o sa il voteze pe asta in primul rand
3

#1399 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 14 mai 2020 - 21:24

Vezi postareaoctav1an, la 14 mai 2020 - 19:54, a spus:

- orasul pare ca e plin de macar face ceva, spargatori de seminte prin sistemul public sunt multi si toti au o gramada de neamuri care o sa il voteze pe asta in primul rand

Iti dai seama ca cei care lucra in administratia publica, generalizat in toata tara vor sa isi tina scaunele. Multi oricum nu sunt buni de nimic si nici nu vor sa faca nimic asa ca tin de postul de munca de la stat ca nimic altceva. Ganditi-va ca in alte zone/judete ale tarii mai ales in zonele rurale singurele job-uri sunt in admin publica. In Timisoara nu e chiar asa, dar sunt alte bugete("interese") si alt numar al functionarilor. Cu toate acestea imi doresc o schimbare adevarata, ca Timisoara sa fie un exemplu pentru toata tara.

Totusi sper sa ne scapam de pletos si sa iasa la pensie, sa nu mai auzim de el. Cu toate intentile lui bune, a facut prea multe comporomisuri, tocmai "ca sa faca ceva"....iar primaria a ajuns un haos pe banii contribuabililor.

Si sa nu mai zic ca reclamatiile nu le baga nimeni in seama. Aplicatia nu merge. Avem 3 operatori de salubritate si orasul e tot mai murdar....."numai progrese s-au facut".
Ce e drept a facut niste proiecte destul de mari sa ne dea praf in ochii, dar conteaza ce vezi si cu ce probleme te confrunti zi de zi(care privesc PMT). Detaliile fac diferenta.

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 14 mai 2020 - 21:59

3

#1400 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 15 mai 2020 - 09:26

In fata la Electro se (re)puneau panselutele azi dimineata.
1

Arata acest topic

• (132 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou