Doppler, la 17 ianuarie 2019 - 00:33, a spus:
Intr-o duminica dimineata, acum citeva saptamini, linga cladirea Asirom mi-au solicitat ajutorul 4 asiatici care ma intrebau unde este statia autobuzului spre sirbi. Aparea pe internet un autobuz cu curse regulate cu plecare de la Iulius Mall. Am sunat la acel numar si o operatoare mi-a spus ca exista curse doar cind sint solicitanti, ei spuneau ca le-a facut o rezervare cineva de la Bucuresti. Venisera cu trenul, au intrebat in gara si au aflat ca nu exista tren spre Belgrad. Pina la urma unul dintre ei a sunat de pe telefon la Tudo Taxi (interesant, google a dat prima sugestie Tudo) si am vorbit eu cu dispecera, a intrebat prin statie si s-a oferit un sofer sa ii duca cu 750 lei. Am stat pina a venit soferul, poate au mai negociat pretul.
Asa am aflat ca nu avem legatura regulata cu sirbii.
Superb.
Legat de Tudo, nu e mare filozofie. La noi inca suntem in scutece la acest subiect. Insa pe la altii, optimizarea SEO dusa la extrem isi face excelent treaba. Nu trebuie sa faci nimic mai mult decat sa intrii pe AdWords de la Google, si sa verifici cele mai cautate cuvinte legate de un subiect/expresie.
IAr legat de pret, 750 lei, pentru o cursa externa, mi se pare chiar ok. Daca calculezi la cursul actual €, ar venii cam 40€ pro persoana. Ca si exemplu, o cursa Aachen - Luxembourg (o distanta mult mai mica) costa in jur de 20-30€. Eu zic ca au scapat ieftin.