STP Timișoara Forum: Tramvaie noi - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (42 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tramvaie noi Evaluare topic: ***** 1 Voturi

#601 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 02 septembrie 2011 - 19:02

Buuun.... Tocmaice am citit o stire de saptamana trecuta, care pe scurt si negru pe alb spunea ca Timisoara va achizitiona 15 tramvaie noi. Punct. Cred ca marile noastre dileme si nelamuriri despre numarul de tramvaie noi iau sfarsit.

Insa tot acelasi ziar intr-un alt articol slavea si lauda Aradul cum ca s-ar fi produs deja 2 tramvaie. Sa asistam oare la un plan bine gandit sau o pura intamplare?
0

#602 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 02 septembrie 2011 - 19:07

La aceasta data putem face doar speculatii, date concrete nu exista. Nici cu cifra de 15 nu as fi asa sigur...
0

#603 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 03 septembrie 2011 - 14:57

Mhm. Deci, initial 50, dupa aia 25, acum 15 si nici alea nu-s sigure? Si la vaporase initial erau 8, dupa aia 4 si acum om vedea...
0

#604 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 03 septembrie 2011 - 16:30

Vezi postareaWegmann, la 03 septembrie 2011 - 14:57, a spus:

Mhm. Deci, initial 50, dupa aia 25, acum 15 si nici alea nu-s sigure? Si la vaporase initial erau 8, dupa aia 4 si acum om vedea...

La vaporete au ramas doar 2 in cele din urma. Mile te poate lamuri cel mai bine la acest capitol.
Daca se doreste si renovarea depoului cu banii alocati, vor ramane doar 10 tramvaie.
0

#605 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 04 septembrie 2011 - 11:54

Eu nu as fi asa sigur...

Ieri am mai avut de citit un articol despre dezbaterea publica de la Mosnita, si cred ca cel putin acolo lucrurile stau pe drumul cel bun. Am scanat acest articol, cat si interviul acordat de catre primar. De indata ce ajung acasa le voi posta.
0

#606 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Locatia:Timisoara

Postat 06 septembrie 2011 - 13:05

Monitorul Primariei Timisoara - August 2011 - Numarul 100 .

Tramvaie Noi

Achizitii : In prima etapa se vor achizitiona maxim 15 tramvaie si se va moderniza depoul Dambovita .

Bun , lucrurile se misca . O sa avem cateva tramvaie noi , un depou modernizat si niste macaze ??

Acum , ce tramvaie credeti ca vom achizitiona ?

Eu pariez pe Imperio , pentru ecartament normal , produse la Bucuresti ...
0

#607 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 06 septembrie 2011 - 13:28

Pai alea 15 tramvaie noi vor merge catre ... Mosnita, va fi trafic mare pe acel traseu... :rolleyes: ...
0

#608 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 06 septembrie 2011 - 13:36

Vezi postareamile, la 06 septembrie 2011 - 13:28, a spus:

Pai alea 15 tramvaie noi vor merge catre ... Mosnita, va fi trafic mare pe acel traseu... :rolleyes: ...

Atat de mare incat vor suplimenta si cu autobuze particulare. :blink:
0

#609 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 06 septembrie 2011 - 15:07

Mă dezgustă complet stilul primăriei de a minţi în degradeuri. Erau 50 pe listă, deşi într-o vreme parcul Timişoarei se îndrepta spre 100. Am zis atunci toţi că-s bune şi 50, da' să fie naibii odată. Tiptil-tiptil au ajuns 15. Similar şi cu vaporetto alea.

Eu am o altă idee: ori 50 ori echipa primăriei poate să se ducă dracului în întregimea ei. Dacă nu-s capabili să satisfacă nevoile celor pe care-i "reprezintă" atunci n-avem nevoie de ei.
0

#610 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 06 septembrie 2011 - 15:54

Cu 50 de tramvaie noi achizitionate, ingropi tot bugetul Timisoarei pe urmatorii 20 de ani. Gandeste-te, iti iei o masina, o achiti cumva inainte de termen si iti mai permiti si cate un concediu odata pe an. Iti iei un apartament, devii sclavul bancii pe toata perioada creditului, fara sa mai poti misca ceva. La fel este si cu bugetul orasului.
0

#611 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 06 septembrie 2011 - 16:07

Chiar nu mă interesează scuzele. Dacă vine altă echipă şi spune cinstit că "dom'le ăsta e bugetul, cu asta ne-au lăsat cei de dinainte, asta e .. ne permitem maxim 15" - foarte bine, pot înţelege asta, chiar dacă n-o să fiu încântat. Echipa actuală minte din 2008, aşa că ori se ţin de promisiune ori îşi dau demisia în grup. Altă soluţie nu mă satisface :rolleyes:

edit:
Am sumarizat diversele declaraţii de presă oferite de-a lungul vremii - mai bine zis diversele minciuni. Dacă nu vă pare relevant rog modificaţi şi anulaţi editarea de faţă.
http://daimon.me/blo...cacati-cu-ochi/

Aceasta postare a fost editata de dAImon: 06 septembrie 2011 - 16:57

0

#612 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 06 septembrie 2011 - 17:19

Credeam ca sunt singurul care le contabilizeaza ... minciunile.

Aceasta postare a fost editata de mile: 06 septembrie 2011 - 17:20

0

#613 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 20 decembrie 2011 - 15:04

Bun ! E Oficial in 2012 / 2013 vom circula cu cel putin 15 garnituri noi de tramvaie ( Vedeti RATT in Presa ) .

Stim ca domnul Illes realizeaza caietul de sarcini .

Si ca producatori avem asa : Siemens ( Cu " al nostru " Imperio , ULF ( Cum au si oradenii ) si cred ca celalante modele sunt cam scumpe ) Alstom cu modelul Citadis si Bombardier-urile ies din discutie .

Parca era vorba ca si clujul isi inoieste parcul de tramvaie , deci sunt curios ce cumpara ei si cred ca noi vom urma acelasi model . :)

Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 20 decembrie 2011 - 15:04

0

#614 Useril este offline   marione 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 12 octombrie 11

Postat 20 decembrie 2011 - 21:19

Vezi postareadAImon, la 06 septembrie 2011 - 15:07, a spus:

Mă dezgustă complet stilul primăriei de a minţi în degradeuri. Erau 50 pe listă, deşi într-o vreme parcul Timişoarei se îndrepta spre 100. Am zis atunci toţi că-s bune şi 50, da' să fie naibii odată. Tiptil-tiptil au ajuns 15. Similar şi cu vaporetto alea.

Eu am o altă idee: ori 50 ori echipa primăriei poate să se ducă dracului în întregimea ei. Dacă nu-s capabili să satisfacă nevoile celor pe care-i "reprezintă" atunci n-avem nevoie de ei.

Mai bine sa se duca ...decat sa ia 15 bucati si alea in 2 ani si la pret de vapor :)
0

#615 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 20 decembrie 2011 - 21:32

Vezi postareaRaoul94, la 20 decembrie 2011 - 15:04, a spus:

Bun ! E Oficial in 2012 / 2013 vom circula cu cel putin 15 garnituri noi de tramvaie ( Vedeti RATT in Presa ) .

Stim ca domnul Illes realizeaza caietul de sarcini .

Si ca producatori avem asa : Siemens ( Cu " al nostru " Imperio , ULF ( Cum au si oradenii ) si cred ca celalante modele sunt cam scumpe ) Alstom cu modelul Citadis si Bombardier-urile ies din discutie .

Parca era vorba ca si clujul isi inoieste parcul de tramvaie , deci sunt curios ce cumpara ei si cred ca noi vom urma acelasi model . :)

Caietul de sarcini se va face din pacate la un "alt nivel" pe un anumit model, iar de la Dl. Illes in cel mai bun caz i se va cere formal doar un aviz tehnic favorabil. E trist, dar cam asa stau lucrurile.
0

#616 Useril este offline   Dr2005 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 1403
  • Locatia:Bucuresti, Sector 6 - Drumul Taberei

Postat 20 decembrie 2011 - 22:13

Peste tot în România caietele de sarcini pentru licitaţii se fac cu copy-paste din specificaţia tehnică a unui produs (asta pentru că nu se poate cumpăra direct, fiind instituţii de stat). De asta apar şi atâtea contestatţii şi licitaţiile se prelungesc atât de mult, încât contestatarul se lasă păgubaş. În unele domenii se mai întâmplă minuni (vezi autobuzele Solaris de la Oradea), dar la tramvaie piaţa e deja împărţită între cei 3 mari producători (Alstom, Siemens şi Bombardier).
0

#617 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2372
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 20 decembrie 2011 - 22:31

Vezi postareaDr2005, la 20 decembrie 2011 - 22:13, a spus:

Peste tot în România caietele de sarcini pentru licitaţii se fac cu copy-paste din specificaţia tehnică a unui produs (asta pentru că nu se poate cumpăra direct, fiind instituţii de stat). De asta apar şi atâtea contestatţii şi licitaţiile se prelungesc atât de mult, încât contestatarul se lasă păgubaş. În unele domenii se mai întâmplă minuni (vezi autobuzele Solaris de la Oradea), dar la tramvaie piaţa e deja împărţită între cei 3 mari producători (Alstom, Siemens şi Bombardier).

M-as bucura sa le vedem cat mai curand pe sine. dar...facem licitatie..se contesta..ne judecam 2-3 ani...si apoi mai dureaza 2 -4 ani pina se fabrica..deci..mai repede de 2020..2025..nu le vom vedea..din pacate :)
0

#618 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 20 decembrie 2011 - 23:58

Eu zic ca esti prea pesimist. Sa speram ca nu va fi chiar asa.
0

#619 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 21 decembrie 2011 - 00:09

Mai degraba realist, avand in vedere licitatiile precedente. S-a modificat legea in sensul de a-i pedepsi pe cei ce contesta nefondat licitatiile sau in a grabi judecatile de acest fel?
0

#620 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 decembrie 2011 - 10:03

Pai, eu am auzit ca da. Oricum, cei care ofera tramvaie nu sunt chiar firme de apartament ca cei cu autobuze, microbuze, etc.
0

Arata acest topic

• (42 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou