Gygyman6, la 31 iulie 2011 - 15:37, a spus:
Cum sa nu fie necesar?! da nu ar fi necesare daca ar circula numai 1,2,3,7 si 9, atunci nu ar fi nevoie, DAR am vazut deja de nenumarate ori tramvaie care merg cu "defect" in geam si i-au pasageri pana ajung la Dambovita. Zilele trecute se "prajise" un 6 chear inainte de Traian si ma gandeam cat de ironic, ca putea sa mearga inca o statie si era deja la depou, dar care depou?! Pe langa asta si intrarea pe traseu care mi se pare total aiurea, mai ales pentru 4, care merge pe toata linia lui 9 sa poata intra pe traseul lui. Dambovita pare acum o solutie buna, dar acum nu mai avem 200+ de vagoane si nici prea multe pe trasee, cea mai buna solutie este cea cu 2 depouri pentru ca ofera o acoperire mai buna.
Ziceam ca n-ar fi necesar un
depou nou, ceea ce ar presupune si achizitia terenului.
Chiar zilele trecute cu ocazia dezbaterii proiectului de prelungire a tramvaiului catre Mosnita, cineva spunea ca acolo intre Timisoara si Mosnita ar trebui construit noul depou. Pai toate tramvaiele sa plece de la si sa se retraga la Mosnita? Ar fi o prostie mare.
Spun doar ca ar fi mult mai ieftin modernizarea atat a depoului Dambovita cat si a celui de pe Take Ionescu, curtea de peste drum de sediu, unde era acces si prin spate, lucru de luat in seama.
Nici in ziua de azi n-am auzit o explicatie cum de s-a construit biserica in curtea depoului si se mai construiesc si anexe ale bisericii. Cine cunoaste aceasta "poveste" il rog s-o posteze undeva s-o stiu si eu. Iar in curtea sediului (dupa "curatenie") ar fi binevenit acel muzeu (constructie noua, de la zero) de care se tot vorbeste (pe cand o fi gata muzeul, n-or mai exista exponatele).