AFI Park Timisoara (ex City Business Centre din 700) (finalizat) - din fonduri UE
Postat 09 iulie 2015 - 11:32
Jos palaria! Ceva de genul ar putea face si primaria in Libertatii.
Postat 12 iulie 2015 - 21:52
Nu stiu daca a mai fost postat clipul acesta :
Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 12 iulie 2015 - 21:53
Postat 21 iulie 2015 - 07:52
De prin 3 August incepe si activitatea in cladire. S-ar putea chiar si mai devreme.
Postat 08 august 2015 - 15:32
Chiar imi place cum a fost realizata/mutata ecluza insa are prea multe elemente expuse la indemana dobitocilor care le-ar putea distruge, asa din "joaca"...
Pe de alta parte anumite finisaje la partea de trotuar si placari pe langa linia de tramvai lasa de dorit. Probabil ca unele din cele la care ma refer apartin de drept primariei insa aceasta in mod sigur nu va ajunge cu muncitorii ei sa finiseze aceste aspecte si vor ramane asa mult si bine...
Avem situatie asemanatoare pe Gh. Lazar la sediul ANAF unde iata ca de cativa ani anumite finisari au ramas...nefinisate, chiar in stadiul de uratenie...
Pe de alta parte anumite finisaje la partea de trotuar si placari pe langa linia de tramvai lasa de dorit. Probabil ca unele din cele la care ma refer apartin de drept primariei insa aceasta in mod sigur nu va ajunge cu muncitorii ei sa finiseze aceste aspecte si vor ramane asa mult si bine...
Avem situatie asemanatoare pe Gh. Lazar la sediul ANAF unde iata ca de cativa ani anumite finisari au ramas...nefinisate, chiar in stadiul de uratenie...
Postat 09 august 2015 - 21:00
Vad ca trotuarul nu are o rampa pentru persoanele cu nevoi speciale sau pentru biciclisti! Cum de nu au prevazut asa ce?
Postat 10 august 2015 - 14:27
Eh, proiectul nu prevedea piste, o sa fie alta licitatie, alta factura...
Experimentind o camera action proasta (Qilive) cumparata la super reducere (100 lei) dar care spre deosebire de cea Sony folosita in pozele anterioare are geamul plat si face poze clare sub apa (Sony vinde separat carcasa pentru scufundari, cea din pachet este doar de protectie la apa
):
Experimentind o camera action proasta (Qilive) cumparata la super reducere (100 lei) dar care spre deosebire de cea Sony folosita in pozele anterioare are geamul plat si face poze clare sub apa (Sony vinde separat carcasa pentru scufundari, cea din pachet este doar de protectie la apa

Postat 14 august 2015 - 12:10
Tehnic vorbind nu e finalizat corpul, inaugurarea oficiala va fi pe 3 Septembrie. Se mai lucreaza inca la interior, finisaje, samd.
Postat 15 august 2015 - 14:41
Astazi am trecut pe la ecluza de la CBC si pot spune ca ar putea fi un punct turistic foarte interesant.
Insa am ramas surprins ca pe cele 4-5-6 panouri informative tehnic bine realizate am gasit informatii doar in limba romana. Nu le-am studiat foarte atent insa cu aceasta impresie am ramas...
Sunt curios cat timp vor functiona proiectoarele puse la marginea bazinului pentru iluminat nocturn...
Insa am ramas surprins ca pe cele 4-5-6 panouri informative tehnic bine realizate am gasit informatii doar in limba romana. Nu le-am studiat foarte atent insa cu aceasta impresie am ramas...
Sunt curios cat timp vor functiona proiectoarele puse la marginea bazinului pentru iluminat nocturn...