Raspunsul Primariei Timisoara referitor la scurtarea traseului liniei 4
Postat 01 decembrie 2009 - 23:23
Draga mile ,mergi cu tramvaiul 9??e mama mea merge in fiecare zi si de cand s a schimbat traseul sta in plus in statie cu 10 pana la 15 min deci da ma deranjeaza si asa erau semafoarele care afectau linia !

Postat 01 decembrie 2009 - 23:28
Sti mariocretz si eu merg zilnic cu 9-le si eu astept tot 10-15 minute in plus, dar macar stiu ca am duce pana la Ciarda Rosie si imi convine acest lucru, chiar daca nu am ce face. Cu se mafoarele s-a mai discutat. Si vatmanii ai facut plangeri si cereri sa faca semafoare inteligente(cand vine tramvaiul sa se face imediat verde), dar li sa dat un raspuns simplu si sec "Nu sunt bani".
Postat 02 decembrie 2009 - 13:57
Tramvaiele de pe linia 4, pe vechiul traseu
Dupa o scurta perioada in care si-au modificat traseul, mai precis capatul de linie din zona AEM, tramvaiele de pe linia 4 revin de miercuri, 2 decembrie, pe vechiul traseu, adica vor circula pana la Optica. De asemenea, traseul liniei 9 va fi pana la Ciarda Rosie in zilele lucratoare, in timp ce sambata si duminica va avea capatul de linia in piata Gheorghe Domasneanu.
1 decembrie 2009
SURSA: timisoaraazi.ro
Iata ca se dovedeste ca povestioara celor de la Primarie e doar asa... ca sa justifice acea modificare a traseului si ca nu se bazeaza pe fapte constatate in realitate.
Dupa o scurta perioada in care si-au modificat traseul, mai precis capatul de linie din zona AEM, tramvaiele de pe linia 4 revin de miercuri, 2 decembrie, pe vechiul traseu, adica vor circula pana la Optica. De asemenea, traseul liniei 9 va fi pana la Ciarda Rosie in zilele lucratoare, in timp ce sambata si duminica va avea capatul de linia in piata Gheorghe Domasneanu.
1 decembrie 2009
SURSA: timisoaraazi.ro
Iata ca se dovedeste ca povestioara celor de la Primarie e doar asa... ca sa justifice acea modificare a traseului si ca nu se bazeaza pe fapte constatate in realitate.
Postat 06 decembrie 2009 - 00:57
Astazi de exemplu am vazut ca in geam la 3448 scria ca "s+d intoarce la aem"

Postat 07 decembrie 2009 - 08:33
Aaa, cum sa nu fie pe 9?? #3448 e Hansa, deci mai greu pe 4
Fiind pe 9, ceea ce ai vazut tu, e bine...

Fiind pe 9, ceea ce ai vazut tu, e bine...
Postat 07 decembrie 2009 - 12:16
Cine a zis ca e/nu e pe 9? Nu cred ca a zis careva asa ceva.
Dat fiind vorba de un Hansa, era imposibil ca acesta sa fie pe 4.

Postat 07 decembrie 2009 - 19:22
pai tocmai, nu e nimic ciudat ca au lipite afise cu noul traseu 9 si cu vechiul traseu pentru ZNL...
Postat 07 decembrie 2009 - 20:54
NU am spus ca este pe 4, pe 9, sau pe 8.
Era pe 9, dar totusi ciudat mod de a scrie.Puteau sa scoata la imprimanta, sa il faca frumos, da ei cu markeru
Era pe 9, dar totusi ciudat mod de a scrie.Puteau sa scoata la imprimanta, sa il faca frumos, da ei cu markeru