STP Timișoara Forum: Linia 5 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (25 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia 5 Discutii despre linia 5 Evaluare topic: ***** 1 Voturi

#341 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 1420
  • Inregistrat: 25 februarie 16
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 23 octombrie 2017 - 16:44

Anul trecut, in luna august, am trimis pe e-mail o sesizare referitoare la transportul public din oras.
Concluzii:
1. Am primit raspunsul la vreo 2 luni dupa sesizare.
2. Am primit raspunsul doar in urma unei discutii fata in fata cu o persoana cu functie de conducere in RATT.
3. Raspunsul primit a fost un text ce umplea o pagina A4 dar un text care nu avea nici o legatura cu sesizarea transmisa.

Initial am fost tentat sa raspund "raspunsului" primit dar am renuntat pentru ca era doar o pierdere de timp. Pastrez raspunsul primit...pentru cultura mea generala. :)
4

#342 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09

Postat 23 octombrie 2017 - 23:29

Am vazut unul din autobuzele de pe linia 5 in P-ta 700, se pare ca cineva citeste topicul asta pentru ca afisajul a fost "actualizat": Ronat - Balta Verde.

Banuiesc ca actualizarea s-a facut recent, iar acum cu prelungirea pana in P-ta 700 vor trebui din nou reactualizate... Se pare ca va trebuii sa o ieie de la capat...Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Bobby: 23 octombrie 2017 - 23:30

0

#343 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09

Postat 24 octombrie 2017 - 06:57

Vezi postareagmtro, la 23 octombrie 2017 - 15:21, a spus:

Singura mea explicație e ca cei de la RATT au ramas fără tramvaie! Fizic.

Eu zic ca tramvaie sunt, asa ochiometric, par sa apara in zile diferite vagoane diferite pe linii, ceea ce inseamna ca exista un numar de vagoane care stau in depou, si nu sunt tot aceleasi ca sa spui ca sunt defecte.
0

#344 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 24 octombrie 2017 - 11:38

Mai degraba nu sunt vatmani...
0

#345 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10593
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 24 octombrie 2017 - 15:29

Ar trebui sa fie mai multi ca soferi, vatmanii nu pot sa plece la firme private.
0

#346 Useril este offline   mihaisimi 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 09 octombrie 17

Postat 24 octombrie 2017 - 16:13

Astazi am incercat autobuzul 5 - e o lipsa totala de profesionalism la toate nivelurile ( ca sa nu spun bataie de joc).

In primul rand tactul este intre 30 de minute si 1 ora in functie de ora. Imi pare rau, nu cred ca un tact peste 20 de minute la transportul in comun pe distante < 5km e altceva decat o gluma proasta.

Autobuzul a trecut dinspre oras spre Ronat la ora 9:50, dar nu a venit in apoi la 9:56 ci la 10:20. Evident soferul a asteptat la capatul Ronat. Tactul afisat e doar pe o directie, si e inutil.

Imagine atasata: IMG_2422 2.jpg

Nu exista statie, sau asfalt pe partea dreapta a strazii Bogdanestilor, asa ca am stat (vreo 10 calatori) in noroi. Asta se repeta la toate celelalte statii de pe parcurs.

Autobuzul nu opreste la statia Mendeleev, nici la statia Circumvalatiunii, merge direct intre Balta Verde - Piata 700. Evident, nu ai de unde sa stii asta si nu era nici unde afisat, poti presupune ca autobuzul va opri la statiile tramvaiului, macar daca cineva apasa butonul de stop?

Soferul a vorbit tot drumul la telefonul personal.

Eu unul cu acest autobuz nu voi mai calatori vreodata. Sper ca RATT sa atinga targetul de a-l scoate.
6

#347 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30171
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 24 octombrie 2017 - 17:55

De ieri se circula dupa grafice noi, tabla de statie avand desenat in header traseul prelungit pana in 700. Din cate vad, tablele din statii nu au fost schimbate inca.
Vezi pe pagina web graficele actualizate.
0

#348 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 24 octombrie 2017 - 17:58

Vezi postareamihaisimi, la 24 octombrie 2017 - 16:13, a spus:

Astazi am incercat autobuzul 5 - e o lipsa totala de profesionalism la toate nivelurile ( ca sa nu spun bataie de joc).

In primul rand tactul este intre 30 de minute si 1 ora in functie de ora. Imi pare rau, nu cred ca un tact peste 20 de minute la transportul in comun pe distante < 5km e altceva decat o gluma proasta.

Autobuzul a trecut dinspre oras spre Ronat la ora 9:50, dar nu a venit in apoi la 9:56 ci la 10:20. Evident soferul a asteptat la capatul Ronat. Tactul afisat e doar pe o directie, si e inutil.

Atasament IMG_2422 2.jpg

Nu exista statie, sau asfalt pe partea dreapta a strazii Bogdanestilor, asa ca am stat (vreo 10 calatori) in noroi. Asta se repeta la toate celelalte statii de pe parcurs.

Autobuzul nu opreste la statia Mendeleev, nici la statia Circumvalatiunii, merge direct intre Balta Verde - Piata 700. Evident, nu ai de unde sa stii asta si nu era nici unde afisat, poti presupune ca autobuzul va opri la statiile tramvaiului, macar daca cineva apasa butonul de stop?

Soferul a vorbit tot drumul la telefonul personal.

Eu unul cu acest autobuz nu voi mai calatori vreodata. Sper ca RATT sa atinga targetul de a-l scoate.

Deci asta cu noroiul, e geniala :Facepalm_emote_gif: Ne-am intros in trecut cu 30 de ani. Se poate o poza?
0

#349 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 octombrie 2017 - 18:02

Ok. Nu contest ca asa e, dar asta e clar vina primariei, care in loc sa schimbe borduri aiurea, mai bine ar amenaja niste statii decente acolo unde e cazul.
0

#350 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 24 octombrie 2017 - 18:21

Vezi postareaDoppler, la 24 octombrie 2017 - 15:29, a spus:

...vatmanii nu pot sa plece la firme private.

Dar se pot muta in alte orase. Vatmanul de azi-vara cu care am mers pe linia de Ghioroc era Timisorean. (poze aveti la topicul despre Arad)
0

#351 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 24 octombrie 2017 - 18:22

Fostul nostru coleg fan, care s-a mutat la Oradea ;)
0

#352 Useril este offline   xander89 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 76
  • Inregistrat: 16 decembrie 16

Postat 25 octombrie 2017 - 14:54

http://www.tion.ro/c...proasta/1921636
0

#353 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 octombrie 2017 - 18:12

Hmm... Daca doamna Roxana Deaconescu ne citeste (si sunt sigur de asta), as propune introducerea unei optiuni de raport a unei postari injurioase pe pagina Tion. (pana si "expertii" de la Google Play carora mai le si plateam o suta de dolari ca sa fim injurati, si-au dat seama ca e nevoie de o astfel de optiune si au implementat-o)
Ca ne-au vrut comentatorii pe noi astia cu aplicatia la puscarie pentru ca ne-am permis sa publicam asa ceva, facut din hobby, fara niciun fel de foloase materiale, e ok, dar sa scri pe acolo ca doresti moartea cuiva, parca e prea permisiv (parerea mea -_- )
3

#354 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2361
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 25 octombrie 2017 - 19:08

Tion e o revista de can-can/scandal..model opiniatimisoarei. Traiesc din click bait uri..chiar ma gandesc ca e singura lor sursa de venit..asadar pentru ei doar traficul conteaza...ati vazut si dumneavoastra si ceilalti colegi cate injuraturi si jigniri se posteaza si la relatarea unui banal accident de circulatie care din punctul meu de vedere nici macar nu e stire...dar daca primesc bani pentru orice accesare..asta permit ei sa se intample...din pacate.
0

#355 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 26 octombrie 2017 - 11:40

E clar ca vina in sine o are insasi tion. Ar putea implimenta un filtru mai bun, eu stiu.
Dar faptul ca apar si astfel de comentarii, si au sute de like-uri, spune multe despre natia noastra! Adica sub protectia anonimatului fiecare e Batman, dar sa scrii asa ceva... trebuie sa fi PROST!

(pentru cei carora nu le era clar, vorbim despre sectiunea de comentarii)
0

#356 Useril este offline   Ebi 

• Membru activ
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 08 septembrie 15

Postat 26 octombrie 2017 - 14:39

Vezi postareacseh_17, la 24 octombrie 2017 - 17:58, a spus:

Deci asta cu noroiul, e geniala :Facepalm_emote_gif: Ne-am intros in trecut cu 30 de ani. Se poate o poza?

Adica vrei sa spui ca nu este noroi? Da, nu poti astepta autobuzul decat in noroi. Autobuzul daca opreste, se opreste tot traficul din spatele lui, iar daca trage pe dreapta intra in noroi. Tramvaiul avea linia lui si mergea rapid din Ronat pana in 700, iar autobuzul sta blocat in trafic pe Bredicianu si prinde 5 semafoare pe rosu pana poate trece.(dimineata la 7,30). Soseaua este ingusta si facuta provizoriu. Dupa cate stiam era si semn cu max. 3,5t, adica nici nu ar avea ce cauta autobuz acolo.

Aceasta postare a fost editata de Ebi: 26 octombrie 2017 - 14:40

1

#357 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09

Postat 26 octombrie 2017 - 22:14

Vezi postareaEbi, la 26 octombrie 2017 - 14:39, a spus:

Adica vrei sa spui ca nu este noroi? Da, nu poti astepta autobuzul decat in noroi. Autobuzul daca opreste, se opreste tot traficul din spatele lui, iar daca trage pe dreapta intra in noroi. Tramvaiul avea linia lui si mergea rapid din Ronat pana in 700, iar autobuzul sta blocat in trafic pe Bredicianu si prinde 5 semafoare pe rosu pana poate trece.(dimineata la 7,30). Soseaua este ingusta si facuta provizoriu. Dupa cate stiam era si semn cu max. 3,5t, adica nici nu ar avea ce cauta autobuz acolo.

Este limita de tonaj (3.5 t) si pe Liege...asta nu inpiedica L18 si E1 sa treaca pe acolo....
0

#358 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09

Postat 27 octombrie 2017 - 08:25

Deci, sa inteleg: mai intai s-a scos tramvaiul si s-a inlocuit cu un microbuz pe ruta Ronat - Balta Verde, apoi s-a prelungit traseul pana in Piata 700 si s-au pus 2 autobuze, iar acum a ramas un singur autobuz, cu un interval de 36 de minute? Pai la un interval de 36 de minute erau suficiente 2 tramvaie, si tot era mai decent decat acuma, pentru ca mergeau pana in Traian - Padurea Verde. Deci unde e castigul? Pentru 1 vehicul in minus (1 autobuz vs 2 tramvaie)?!
1

#359 Useril este offline   Ebi 

• Membru activ
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 08 septembrie 15

Postat 27 octombrie 2017 - 19:18

Eu am renuntat sa folosesc autobuzul 5. Pentru 3 statii, mai repede ajung pe jos. RATT-ul crede ca face economie daca pune un MTC mai rar, dar daca exagerezi, obtii efectul contrar. Sa zicem ca ai 10 calatori/MTC care vine la fiecare 7 minute. Daca-l pui sa vina la fiecare 14 minute, ai 18 calatori-inca rezonabil. Pune-l din ora in ora, si vei avea probabil 8 calatori. La 2 ore probabil ai 3 calatori care se nimeresc intamplator acolo, ca nimeni nu mai asteapta ceva ce este putin probabil sa vina. Asa au facut si cu troleibuzul 12, l-au rarit pana nu-l mai astepta nimeni, apoi au zis: -vedeti, nu are calatori, nu este rentabil.
4

#360 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 octombrie 2017 - 19:23

Nu cred ca au fost doua autobuze niciodata. S-a inlocuit microbuzul cu autobuz si s-a prelungit traseul pana in 700.
1

Arata acest topic

• (25 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou