STP Timișoara Forum: Afisajele autobuzelor si Anuntarea statiilor - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (16 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Afisajele autobuzelor si Anuntarea statiilor Evaluare topic: -----

#241 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 15 octombrie 2012 - 15:12

Florine la toate G-uri au probleme cu sistemu de anutat a statilor:
Se poate incepe primu cu ZZN ca dupa cum am observat e singurul carel mai foloseste, ca la restu bate vantu :censored:
la e1 capetele de linie trebuie rescrise ca nu le anunta cum trebuie(anunta numai pod calea Sagului, fara sa mai zica statia urmatoare,la real zice Calea Aradului)
la e2 nu se aude spitalul judetean.
la 33 nu anunta bine catedrala,in statia la veteranilor anunta deja statia dermatine si la dermatina anunta pod calea sagaului.
Se poate rezolva?

Aceasta postare a fost editata de Vali: 15 octombrie 2012 - 15:17

0

#242 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 15 octombrie 2012 - 21:58

Da, eu pot rezolva partea de soft, dar incarcarea pe autobuze e mai complicata si o fac cei de la garaj. O sa vedem ce putem face si in functie de alte lucrari ce sunt in stand by.
0

#243 Useril este offline   Horatius 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 12 februarie 09
  • Interese:IT,Sport(Tenis de cimp,Natatie,Karate,Calarie)Muzica Clasica,Populara si Pop)Pictura

Postat 25 ianuarie 2013 - 23:59

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 15 octombrie 2012 - 21:58, a spus:

Da, eu pot rezolva partea de soft, dar incarcarea pe autobuze e mai complicata si o fac cei de la garaj. O sa vedem ce putem face si in functie de alte lucrari ce sunt in stand by.

Ei Florine acum vezi munca ta cum este respectata?Te rog sa te implici si tu la respectarea acestei reguli de a face anuntarea statiilor!!!Asa te respecti pe tine insuti si mai ales munca pe care o depui de a functiona acest sistem!!!
0

#244 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 ianuarie 2013 - 00:16

Discutia dintre mine si Vali e destul de veche, de atunci am ajuns la concluzia ca softul e ok din moment ce pe unele autobuze functioneaza. S-ar parea ca sunt si probleme la transmisia datelor de la odometru catre CU5, adica sistemul nu primeste date corecte despre distanta parcursa si de aici erori la anuntare.
0

#245 Useril este offline   Horatius 

• Membru activ
  • Interese:IT,Sport(Tenis de cimp,Natatie,Karate,Calarie)Muzica Clasica,Populara si Pop)Pictura

Postat 26 ianuarie 2013 - 09:24

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 26 ianuarie 2013 - 00:16, a spus:

Discutia dintre mine si Vali e destul de veche, de atunci am ajuns la concluzia ca softul e ok din moment ce pe unele autobuze functioneaza. S-ar parea ca sunt si probleme la transmisia datelor de la odometru catre CU5, adica sistemul nu primeste date corecte despre distanta parcursa si de aici erori la anuntare.

Ok.Florine dar asta am vrut sa iti spun si evidentiez caci munca pe care o depui sa-ti fie respectata.Nu conteaza cit de noua sau veche este discutia intre tine si Vali,ideea este ca tot ce faceti Voi citiva in RATT in vederea punerii in practica a serviciilor cu care sunt dotate Autobuzele si Firobuzele sa va fie respectate.VOI si NOI VREM RESPECT!!!O zi faina!
0

#246 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 ianuarie 2013 - 11:30

Am inteles :respekt:
0

#247 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 26 ianuarie 2013 - 15:48

Vezi postareaHoratius, la 26 ianuarie 2013 - 09:24, a spus:

Ok.Florine dar asta am vrut sa iti spun si evidentiez caci munca pe care o depui sa-ti fie respectata.Nu conteaza cit de noua sau veche este discutia intre tine si Vali,ideea este ca tot ce faceti Voi citiva in RATT in vederea punerii in practica a serviciilor cu care sunt dotate Autobuzele si Firobuzele sa va fie respectate.VOI si NOI VREM RESPECT!!!O zi faina!

"NOI VREM RESPECT! Cât de cunoscut îmi sună! Parcă ar fi un extras dintr-un slogan de campanie electorală a ştiu eu cărui partid. Pardon, uniune.
Domnule Horatius, înainte de a pretinde respect, dovedeşte că te afli printre posesorii acestuia în raport cu semenii. Ridică piatra abia atunci când te simţi îndrituit a o face. Înainte de toate, te sfătuiesc să nu uiţi că şi vatmanii sau şoferii sunt oameni la rându-le. Dacă doreşti respect, arată respect. Nu pretinde respect unora care sunt înjuraţi de către călători, zi de vară până-n seară, chiar dacă nu poartă vina faptelor închipuite de unii cârcotaşi de meserie. Nu pretinde respect unora care nu au unde-şi face treaba mică (scuze pt lipsa de respect) timp de 9 -10 ore. O zi faină!

Aceasta postare a fost editata de emilut: 26 ianuarie 2013 - 16:10

0

#248 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 26 ianuarie 2013 - 20:19

emilut, iarasi ai deturnat discutia,... ca de obicei.
Nu-l cunosc personal pe Horatius dar i-am urmarit postarile dealungul timpului si cam toate sunt de bun simt. I-am vazut si alte postari prin alte parti unde si acolo erau nu numai de bun simt ci si postari ale unui om caruia ii pasa de acest oras, de istoria lui si de viitorul lui, lucru care nu se poate spune despre o buna parte dintre angajatii Ratt in frunte cu seful vostru mare, dl Goia. Si mai sunt si peste 50 % dintre timisoreni carora nu le pasa nici cat ii "negru sub unghie" de viitorul orasului lor....

Horatius nu cere altceva decat ceea ce am "cerut" si eu dealungul timpului; sa se foloseasca la maxim toate sistemele cu care sunt inzestrate noile MTC-uri si nimic altceva. Daca in acest sens nu sunteti sprijiniti de conducerea RATT-ului sau chiar conducerea va interzice sa le folositi, spuneti-ne si noua dar nu fiti voi soferii, pe post de GICA-CONTRA, pe tot felul de motive puerile...Faceti-va treaba cum trebuie si veti avea (cel putin) respectul nostru, al celor de pe forum si poate incet-incet si al calatorilor vesnic nemultumiti...
0

#249 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 26 ianuarie 2013 - 23:20

mile, mă deranjează abrupt pretenţia domnului Horatius, aceea de a beneficia de RESPECT din partea unor gunoaie precum suntem noi. Căci, cam aşa ne tratează. Pe când se preconizează şi manifestarea respectului lor faţă de noi? Aici, pe forum, am găsit multe persoane care ne tratează ca OAMENI, şi nu ca nişte maşinării puse în slujba Măriei Sale Călătorul. Călător care nu-şi validează legitimaţia, călător care scuipă cojile de seminţe, călător care înjură în gura mare, călător care pune manele urlând pe telefon în mtc, călător care se înghesuie la coborâre când vede "localii" în staţie, călător de 15 ani care mi se adresează cu "BĂ" mie, care am peste 50.
DA! Şi eu vreau respect. Să nu se mai mire nimeni, dacă întoarcem călătorului acelaşi respect cu care suntem trataţi. În fond, şi noi suntem oameni, şi îmi place să cred că nu facem parte din categoria căreia nu i se aplică drepturile fundamentale ale omului.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 26 ianuarie 2013 - 23:20

0

#250 Useril este offline   Horatius 

• Membru activ

Postat 27 ianuarie 2013 - 00:46

Vezi postareaemilut, la 26 ianuarie 2013 - 23:20, a spus:

mile, mă deranjează abrupt pretenţia domnului Horatius, aceea de a beneficia de RESPECT din partea unor gunoaie precum suntem noi. Căci, cam aşa ne tratează. Pe când se preconizează şi manifestarea respectului lor faţă de noi? Aici, pe forum, am găsit multe persoane care ne tratează ca OAMENI, şi nu ca nişte maşinării puse în slujba Măriei Sale Călătorul. Călător care nu-şi validează legitimaţia, călător care scuipă cojile de seminţe, călător care înjură în gura mare, călător care pune manele urlând pe telefon în mtc, călător care se înghesuie la coborâre când vede "localii" în staţie, călător de 15 ani care mi se adresează cu "BĂ" mie, care am peste 50.
DA! Şi eu vreau respect. Să nu se mai mire nimeni, dacă întoarcem călătorului acelaşi respect cu care suntem trataţi. În fond, şi noi suntem oameni, şi îmi place să cred că nu facem parte din categoria căreia nu i se aplică drepturile fundamentale ale omului.

Domnule coleg de forum,
in primul rind acest slogan de care spuneti eu l-am folosit personal si nici nu sunt si nu am sa fac parte dintrun partid sau formatiune politica.Partidul meu sunt eu si Timisoara.Orasul acesta in care m-am nascut si am crescut si acum de 5 ani din nou traiesc aici dupa 10 ani de trait in alta tara unde am luat tot ce a fost bun si invatind RESPECTUL celui de linga mine ,celui care ma serveste sau imi ofera serviciile pe care le platesc pentru a beneficia de ele.Cu parere de rau imaginea pe care mi-ati conturato DVS.eu nu ma incadrez deloc ba chiar diametral opusa.Ma implic activ in scoaterea din "mlastina" a RATT venind cu tot felul de solutii catre domnii Dvs. sefi care defapt doresc sa nu mearga bine,sa faca reduceri in rindurile dvs,...etc DAR nici macar nu au avut bunul simt sa asculte propunerile ba chiar ca si DVS.ce CALATORUL....Vedeti mentalitatea aceasta va duce intro directie gresita.DEZBINARE in RATT,URA si in final cine sufera Dvs. dupa care EU CALATTORUL.In cazul in care eu calatorul ma revolt civilizat ce primesc?Rindurile de mai sus....
Domnule coleg,doresc doar sa va spun incaodata ati face datoria corect la locul de munca si eu la fel ca si calator este o treaba simpla neavind nevoie de nici o implicare politica ci doar de una MORALA atit.RESPECTUL meu fata de RATT este caci platesc un abonament general dar al Dvs si a RATT fata de mine???Va multumesc de rabdarea de a citi aceste rinduri!!!
0

#251 Useril este offline   Horatius 

• Membru activ

Postat 27 ianuarie 2013 - 00:52

Vezi postareaemilut, la 26 ianuarie 2013 - 15:48, a spus:

"NOI VREM RESPECT! Cât de cunoscut îmi sună! Parcă ar fi un extras dintr-un slogan de campanie electorală a ştiu eu cărui partid. Pardon, uniune.
Domnule Horatius, înainte de a pretinde respect, dovedeşte că te afli printre posesorii acestuia în raport cu semenii. Ridică piatra abia atunci când te simţi îndrituit a o face. Înainte de toate, te sfătuiesc să nu uiţi că şi vatmanii sau şoferii sunt oameni la rându-le. Dacă doreşti respect, arată respect. Nu pretinde respect unora care sunt înjuraţi de către călători, zi de vară până-n seară, chiar dacă nu poartă vina faptelor închipuite de unii cârcotaşi de meserie. Nu pretinde respect unora care nu au unde-şi face treaba mică (scuze pt lipsa de respect) timp de 9 -10 ore. O zi faină!

Domnule coleg de forum,
in primul rind acest slogan de care spuneti eu l-am folosit personal si nici nu sunt si nu am sa fac parte dintrun partid sau formatiune politica.Partidul meu sunt eu si Timisoara.Orasul acesta in care m-am nascut si am crescut si acum de 5 ani din nou traiesc aici dupa 10 ani de trait in alta tara unde am luat tot ce a fost bun si invatind RESPECTUL celui de linga mine ,celui care ma serveste sau imi ofera serviciile pe care le platesc pentru a beneficia de ele.Cu parere de rau imaginea pe care mi-ati conturato DVS.eu nu ma incadrez deloc ba chiar diametral opusa.Ma implic activ in scoaterea din "mlastina" a RATT venind cu tot felul de solutii catre domnii Dvs. sefi care defapt doresc sa nu mearga bine,sa faca reduceri in rindurile dvs,...etc DAR nici macar nu au avut bunul simt sa asculte propunerile ba chiar ca si DVS.ce CALATORUL....Vedeti mentalitatea aceasta va duce intro directie gresita.DEZBINARE in RATT,URA si in final cine sufera Dvs. dupa care EU CALATTORUL.In cazul in care eu calatorul ma revolt civilizat ce primesc?Rindurile de mai sus....
Domnule coleg,doresc doar sa va spun incaodata ati face datoria corect la locul de munca si eu la fel ca si calator este o treaba simpla neavind nevoie de nici o implicare politica ci doar de una MORALA atit.RESPECTUL meu fata de RATT este caci platesc un abonament general dar al Dvs si a RATT fata de mine???Va multumesc de rabdarea de a citi aceste rinduri!!! O noapte buna va doresc!!!
0

#252 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 17 octombrie 12

Postat 27 ianuarie 2013 - 14:06

Vezi postareaemilut, la 26 ianuarie 2013 - 23:20, a spus:

Ca sa dau un exemplu care mi s-a intamplat mie saptamana asta, a venit un calator nemultumit la mine si mi-a zis : " Auzi BA BOSS sa mai pui niste tus in compostor la capat ca nu se vede biletul " . Biletul era la el in mana de fapt.... :rad:
Raspunsul meu a fost pe acelas ton sec care a fost folosit de stimatul calator nemultumit si anume : " BOSS am sa pun tus la compostor cand o sa fie cumparat de mine si va fii al meu personal, pana atunci e al RATT si sunt oameni platiti sa se ocupe de asa ceva " .

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 27 ianuarie 2013 - 14:06

0

#253 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 27 ianuarie 2013 - 14:08

Sincer, inafara de un ton maxim, vorba ta, sec, nu prea vad jignire in asta... Mai ales ca tu esti tanar. Acest ton, chiar daca nu este bine venit, nu este jignitor... Ori ma insel? :eusa_think:
0

#254 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 27 ianuarie 2013 - 14:09

Vezi postareamile, la 26 ianuarie 2013 - 20:19, a spus:

Nu-l cunosc personal pe Horatius dar i-am urmarit postarile dealungul timpului si cam toate sunt de bun simt. I-am vazut si alte postari prin alte parti unde si acolo erau nu numai de bun simt ci si postari ale unui om caruia ii pasa de acest oras, de istoria lui si de viitorul lui, lucru care nu se poate spune despre o buna parte dintre angajatii Ratt in frunte cu seful vostru mare, dl Goia. Si mai sunt si peste 50 % dintre timisoreni carora nu le pasa nici cat ii "negru sub unghie" de viitorul orasului lor....

Horatius nu cere altceva decat ceea ce am "cerut" si eu dealungul timpului; sa se foloseasca la maxim toate sistemele cu care sunt inzestrate noile MTC-uri si nimic altceva. Daca in acest sens nu sunteti sprijiniti de conducerea RATT-ului sau chiar conducerea va interzice sa le folositi, spuneti-ne si noua dar nu fiti voi soferii, pe post de GICA-CONTRA, pe tot felul de motive puerile...Faceti-va treaba cum trebuie si veti avea (cel putin) respectul nostru, al celor de pe forum si poate incet-incet si al calatorilor vesnic nemultumiti...

Aia peste 50% sunt cei care au migrat aici pentru trai mai bun si au oltenit si moldovenit BANATUL. Cei sub 50% au plecat la mai bine prin alte tari.
0

#255 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 27 ianuarie 2013 - 14:14

Vezi postareacseh_17, la 27 ianuarie 2013 - 14:08, a spus:

Sincer, inafara de un ton maxim, vorba ta, sec, nu prea vad jignire in asta... Mai ales ca tu esti tanar. Acest ton, chiar daca nu este bine venit, nu este jignitor... Ori ma insel? :eusa_think:

Principiul meu este asa : vorbesti frumos cu mine vorbesc frumos cu tine. Imi sustin principiul 100%. Este valabil si pentru sefii mei. Nu suport lipsa de respect, vorbele urate si tonurile astea aruncate de multi calatori ca si cum era autobuzul lui masa si el m-a angajat si ma plateste lunar din banii lui.

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 27 ianuarie 2013 - 14:25

0

#256 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 27 ianuarie 2013 - 14:23

Vezi postareamile, la 26 ianuarie 2013 - 20:19, a spus:

Nu deturneaza emilut nimic ca el nu e terorist :rad_masa: Daca era terorist facea un atentat cu bomba, cu un autobuz ca sa va invete RESPECT pe voi calatorii. :rad:
Ii dau dreptate lui pentru ca asa e . Nu ii tin apararea ca este coleg cu mine (na bine hai un pic asa :rad: ) dar si lui i se intampla ce mi se intampla si mie, zi de zi, adica lipsa de RESPECT venita din partea calatorului.
Incearca sa va deschida ochii sa vedeti realitatea dar voi nu vreti sa o vedeti ci o cititi aici pe forum si in sinea voastra va spuneti calm si hotarat ca : " da nu se poate asa ceva, exagereaza amandoi (emilut, rico) de fiecare data " dupa voi este inimaginabil sa se intample asa ceva.
0

#257 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 27 ianuarie 2013 - 14:31

Vezi postareaRico D., la 27 ianuarie 2013 - 14:23, a spus:

Incearca sa va deschida ochii sa vedeti realitatea dar voi nu vreti sa o vedeti ci o cititi aici pe forum si in sinea voastra va spuneti calm si hotarat ca : " da nu se poate asa ceva, exagereaza amandoi (emilut, rico) de fiecare data " dupa voi este inimaginabil sa se intample asa ceva.

Mi-ai citi propunerea de dincolo? :naughty1:

P.S. Rog un moderator sa uneasca mesajele succesive!
0

#258 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 27 ianuarie 2013 - 14:33

Vezi postareaHoratius, la 27 ianuarie 2013 - 00:52, a spus:

Domnule coleg de forum,
Domnule coleg,doresc doar sa va spun incaodata ati face datoria corect la locul de munca si eu la fel ca si calator este o treaba simpla neavind nevoie de nici o implicare politica ci doar de una MORALA atit.RESPECTUL meu fata de RATT este caci platesc un abonament general dar al Dvs si a RATT fata de mine???Va multumesc de rabdarea de a citi aceste rinduri!!! O noapte buna va doresc!!!

Ai luat degeaba ce a fost mai bun din alta tara ca la noi nu are aplicatie bunatatea respectiva. Mai bine nu plecai deloc te obisnuiai cu raul si debandada de aici si numai cereai pe forum DREPTURILE tale. Te-ai obisnuit cu civilizatia de acolo si cand ai venit inapoi la Timisoara de fapt te-ai intors la Gradina Zoologica plina cu maimute, vaci, boi, oi si alte mamifere bipede care merg pe strada, cu masina si in special cu RATT.
Desigur, totul este o generalizare. S-au inregistrat si cazuri exceptionale in care mamiferele bipede s-au comportat si frumos.

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 27 ianuarie 2013 - 17:28

0

#259 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 27 ianuarie 2013 - 14:35

Aa da, si apropo de respect! Cred ca voi 2, cel putin, primiti mai mult respect din partea noastra decat va imaginati. Si asta pentru simplul fapt ca aveti curajul si rabdarea sa va afisati in fata naostra, intr-un loc public, pe forum, si sa ne spuneti care este treaba si participand la diversee chestii... Eu zic ca asta arata deja macar un gram de pasare in ceea ce faceti. Nu pot spune acelasi lucru despre muuulti dintre colegii vostri.

Si ca sa abatem putin, eu chiar mi-as dori ca domnul Robu sa apara pe aici pe forum sa vedem ce pareri ne-ar impartii! Poate cineva ii da de stire despre existenta naostra!
0

#260 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 27 ianuarie 2013 - 14:50

Vezi postareacseh_17, la 27 ianuarie 2013 - 14:35, a spus:

Aa da, si apropo de respect! Cred ca voi 2, cel putin, primiti mai mult respect din partea noastra decat va imaginati. Si asta pentru simplul fapt ca aveti curajul si rabdarea sa va afisati in fata naostra, intr-un loc public, pe forum, si sa ne spuneti care este treaba si participand la diversee chestii... Eu zic ca asta arata deja macar un gram de pasare in ceea ce faceti. Nu pot spune acelasi lucru despre muuulti dintre colegii vostri.

Si ca sa abatem putin, eu chiar mi-as dori ca domnul Robu sa apara pe aici pe forum sa vedem ce pareri ne-ar impartii! Poate cineva ii da de stire despre existenta naostra!

Multumesc pentru respectul care ni-l acorda unii de aici de pe forum, dar sunt sigur ca acest respect e numai 10% .

Nu are Robu timp de asa ceva, forum :rad_masa: Sincer m-a dezmagit Robu asta. Ma gandeam ca are mai multa minte in cap dar vad ca tot dupa mentalitatea comunista facem lucrurile. Nici robu asta nu e bun. Daca ramanea orza, tiganea Timisoara de tot. Ne trebuie un om tanar la conducere.
0

Arata acest topic

• (16 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou