mile, la 26 ianuarie 2013 - 20:19, a spus:
emilut, iarasi ai deturnat discutia,... ca de obicei.
Nu-l cunosc personal pe Horatius dar i-am urmarit postarile dealungul timpului si cam toate sunt de bun simt. I-am vazut si alte postari prin alte parti unde si acolo erau nu numai de bun simt ci si postari ale unui om caruia ii pasa de acest oras, de istoria lui si de viitorul lui, lucru care nu se poate spune despre o buna parte dintre angajatii Ratt in frunte cu seful vostru mare, dl Goia. Si mai sunt si peste 50 % dintre timisoreni carora nu le pasa nici cat ii "negru sub unghie" de viitorul orasului lor....
Horatius nu cere altceva decat ceea ce am "cerut" si eu dealungul timpului; sa se foloseasca la maxim toate sistemele cu care sunt inzestrate noile MTC-uri si nimic altceva. Daca in acest sens nu sunteti sprijiniti de conducerea RATT-ului sau chiar conducerea va interzice sa le folositi, spuneti-ne si noua dar nu fiti voi soferii, pe post de GICA-CONTRA, pe tot felul de motive puerile...Faceti-va treaba cum trebuie si veti avea (cel putin) respectul nostru, al celor de pe forum si poate incet-incet si al calatorilor vesnic nemultumiti...
Nu deturneaza emilut nimic ca el nu e terorist

Daca era terorist facea un atentat cu bomba, cu un autobuz ca sa va invete RESPECT pe voi calatorii.
Ii dau dreptate lui pentru ca asa e . Nu ii tin apararea ca este coleg cu mine (na bine hai un pic asa

) dar si lui i se intampla ce mi se intampla si mie, zi de zi, adica lipsa de RESPECT venita din partea calatorului.
Incearca sa va deschida ochii sa vedeti realitatea dar voi nu vreti sa o vedeti ci o cititi aici pe forum si in sinea voastra va spuneti calm si hotarat ca : " da nu se poate asa ceva, exagereaza amandoi (emilut, rico) de fiecare data " dupa voi este inimaginabil sa se intample asa ceva.