Visor, la 25 martie 2010 - 10:37, a spus:
Da. Decat sa fie tras pe dreapta autobuzul pentru a astepta piesa necesara mai bine circula asa, respectand graficul (care e mai important lucru, nu cel mai usor). Intr-o zi intreaga ar fi prea multe goluri pe trasee daca e sa na luam numai dupa afisaje (Pe E1 ieri la fel). De altele nu vreau sa spun, afisajul nu e important acum cand autobuzele n-au cu ce rula! Calatorilor neinteresati le e autobuzul la timp important, fara a lua in considerare aspectul lui, afisajul, doar curatenia ca si criteriu din interior.
Hi, hi, hi! Ce rău îmi pare că nu m-a prins alatăieri, 24 martie, domnul mile, circulând pe linia E 7 barat, cu afişaj de linia 42. Ar fi umplut forumul cu cazul meu.
Ca să fiu mai explicit:
Alaltăieri trebuia să lucrez pe linia 33. Din cauza unei defecţiuni la sistemul de frânare, nu am putut ieşi la timp în traseu, drept care dispecerul a trimis pe altcineva cu o altă maşină, să mă înlocuiască. După ce defecţiunea a fost remediată, am fost trimis la linia E 7 barat. Nefăcând parte din coloana căreia îi este arondată linia, nu au fost introduse în memoria afişorului autobuzului meu setările privitoare la E 7 şi E 7 barat. Ca să pot totuşi circula, am apelat la codul 2017, adică "linia 42", plus un carton înfoliat pe care scria "EXPRES 7 barat" (mă rog, cu liniuţa în diagonală, de rigoare). Înainte de a mă retrage, la ora 19,09, m-a sunat dispecerul de garaj, solicitându-mi să rămân în continuare pe linia E 7 (fără bară, da astă dată), până la ora 24, pe trenul VI. Cum nu aveam la dispoziţie nici măcar un carton cu E 7, am lipit peste 7-le barat al cartonului pe care îl aveam, o coală de caiet (noroc că port la mine în permanenţă un caiet), pe care am scris cu pixul un 7 mare şi frumos. Am setat afişajul pe 2000, adică: nimic, ca să nu se işte vreo confuzie, ştiut fiind faptul că 42 întoarce la lic. Auto, iar eu urma să merg până la FZB, apoi l-am şi stins (să-mi fie ruşine!). Am circulat astfel, într-un mod neacceptabil şi înjositor pt nivelul de civilizaţie al oraşului nostru, până la ora 24, fără ca cineva să-mi facă vreo observaţie, sau ca, vreun călător să fi rămas într-una din staţii.
Aştept comentarii tăioase şi neiertătoare. Mă declar de pe acum vinovat.
PS. Ieri, 41646 a circulat pe linia E 7 având afişată linia 42, fără să fi avut minimul de decenţă impus de plasarea unui carton cu "EXPRES 7 BARAT" la parbriz. Jos cu el! Să-l dăm afară! Cum de şi-a permis un asemenea afront adus civilităţii timişorene?
Aceasta postare a fost editata de emilut: 26 martie 2010 - 00:44