Voi reseta topicul "Istoria Noastra". Voi edita fiecare post, voi schimba structura, astfel incat sa nu trebuiasca sa cititi tot, ci doar ce va intereseaza. In plus voi deschide un topic despre parcul de vehicule, cu istoria acestora, pentru a cauta un vehicul dorit cu informatiile acestuia si sa nu fie doar poze aruncate si trantite una dupa alta. Vreau sa se inteleaga de toti "Istoria Noastra", adica a regiei, de la inceput pana in prezent.
Am strans o colectie in PC peste 7 GB de poze despre hobby-ul meu, dar e pacat sa le tin doar pentru mine. La fel si informatiile. Multe materiale le-am primit gratis, altele le-am cumparat, iar altele am primit la schimb cu poze de la mine, iar altele imi sunt promise in viitorul apropiat.
Topicul nu se va face in cateva zile, ci luni, treptat, in functie de timpul liber. As vrea sa fie o bogatie de informatii si fotografii, dar structurate in maniera de a vedea usor ceva pentru interesul fiecaruia. Multumesc celorla (si colegilor de pe forum) care mi-au daruit informatii si strainilor care ne-a bucurat cu pozelele minunate!
PS: Va rog nu va suparati pentru chestia asta!