STP Timișoara Forum: Linia 7 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (18 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia 7 Evaluare topic: ****- 2 Voturi

#341 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30192
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat Ieri, 10:41

O statie de redresare noua? Pai, daca tot s-au modernizat deja mai multe statii vechi, nu s-ar putea face acelasi lucru si cu statia de pe Odobescu? E la 100 de metri de Drubeta...

Imagine atasata: subst.jpg

...eventual si cu Statia 1 de pe Banatul si ar trebui sa fie ok. Parerea mea, desigur.
2

#342 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 1291
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat Ieri, 13:36

In 2019 sau 2020 mergeau Armoniile pe linia lui 7 in Fratelia. Nu stiu ce s-a intamplat de atunci de nu mai pot circula.
1

#343 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat Ieri, 23:24

La cum este scris articolul, si la cat vitriol e acolo, impreuna cu salata de termeni si cuvinte pe care muritorul de rand oricum nu le intelege, imi este greu sa cred ca are neaparat vreo legatura cu linia 7 toata gargara. Ce treaba au tramvaiele noi cu linia 7 de exemplu? Cand s-a pus problema ca ele ar circula cumva peacolo? Este o linie cu anumite portiuni cu volum mic de calatori, nu isi au inca locul acolo tramvaiele noi de capacitate mare. Astfel ca eu conclud ca, ori existau ceva planuri de a face ceva in legatura cu starea de degradare a liniei si acuma se amana datorita taierilor bugetare, ori nu exista nimica, si oricum nu vor fi bani prea curand tot datorita taierilor bugetare, asa ca se critica pentru a avea cineva politic de castigat din asta.
1

Arata acest topic

• (18 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi