Linia 7
Postat 16 octombrie 2016 - 15:26
Postat 16 octombrie 2016 - 16:02

Postat 16 octombrie 2016 - 16:30
cseh_17, la 16 octombrie 2016 - 15:26, a spus:
Primul tramvai care se intoarce din Torontal pune semaforul ala pe liber. Iar daca cel de-al doilea mai sta in Torontalui se poate trezi cu un alt tramvai . Au fost cazuri.
Un alt aspect , desi in P-ta 700 masinile au un STOP acolo se pare ca doar tramvaiele de pe 7 si 10 il respecta...

Postat 16 octombrie 2016 - 16:53

Postat 16 octombrie 2016 - 17:35
Postat 16 octombrie 2016 - 19:49
Postat 17 octombrie 2016 - 20:40
mile, la 16 octombrie 2016 - 10:55, a spus:
50% plata la abonamente pentru pensionari!...N-ar mai plange "iosefinul"...

Revin pe forum, deși aveam de gând să nu mai intru, prea mulți postaci și yesmeni. Da` măgăria asta trebuie sancționată.
Stimabile domn Mile, cu o platformă ce includea gratuități la pensionari a câștigat mărețul nostru cîrmaci alegerile locale. Să vii după, s-o întorci la 180 de grade, pute de-a dreptul, cu toate postăcelile de cârpeală ce-o să urmeze. Pute oricât ar încerca toți lătrăii să ascundă. Iar dumneata, stimabile moderator, ești de o insolență fără margini atunci când sugerezi că doar pensionarii amărâți sunt nemulțumiți, nu, ei sunt singurii care nu au alternativă de transport și de aia comentează.
Sunteți sigur, stimabile domn, că banii pe care regia i-a cheltuit în ultimii ani sunt perfect justificabili și că nu s-au făcut cheltuieli aberante, pentru profitul personal sau al amicilor? Că neglijarea infrastructurii și achiziția de diverse stupidități au avut la bază necesități reale?
Postat 18 octombrie 2016 - 08:36
cseh_17, la 16 octombrie 2016 - 15:26, a spus:
Doar ca la vremea cand a fost inventat pe acolo trecea o singura linie: 4 (ulterior in combinatie cu prima versiune de 10 care era varf pt linia 4). La vremea respectiva asa era, intra de regula un singur tramvai pe bucla, si astfel se si asigura o frecventa uniforma la ora de varf de aprox. 5 minute. Parca era si ceva dispecerat acolo la penultima statie a lui 4 (Matei Basarab), daca imi aduc aminte bine.
Acum trec pe acolo 3 linii diferite (chiar daca intervalele de acum sunt mult mai mari - 16 minute pe linia 4), cu intervale de circulatie diferite, si care, evident, nu sunt sincronizate (probabil s-ar putea face asta, dar ar fi greu de mentinut, pentru ca totul depinde si de conditiile de trafic din alte parti ale orasului pe care liniile in cauza le strabat).
Postat 18 octombrie 2016 - 18:59
Stimabile ... prea te faci chinez ... știi foarte bine ce e postacul, e acea specie plătită de membru pe forum care face parte din „echipa de comunicare”, are în general primit un set (sau zi-i kit) de postări pe care trebuie să le plaseze dacă situația o impune. Și care dacă se descurcă să îngaime ceva singur e împărat în țara orbilor. Și devine „șef la comunicare”.
Aceasta postare a fost editata de ttc: 18 octombrie 2016 - 19:01
Postat 18 octombrie 2016 - 20:14

Postat 18 octombrie 2016 - 20:34
ttc, la 17 octombrie 2016 - 20:40, a spus:
Stimabile domn Mile, cu o platformă ce includea gratuități la pensionari a câștigat mărețul nostru cîrmaci alegerile locale. Să vii după, s-o întorci la 180 de grade, pute de-a dreptul, cu toate postăcelile de cârpeală ce-o să urmeze. Pute oricât ar încerca toți lătrăii să ascundă. Iar dumneata, stimabile moderator, ești de o insolență fără margini atunci când sugerezi că doar pensionarii amărâți sunt nemulțumiți, nu, ei sunt singurii care nu au alternativă de transport și de aia comentează.
Sunteți sigur, stimabile domn, că banii pe care regia i-a cheltuit în ultimii ani sunt perfect justificabili și că nu s-au făcut cheltuieli aberante, pentru profitul personal sau al amicilor? Că neglijarea infrastructurii și achiziția de diverse stupidități au avut la bază necesități reale?
Personal nici nu ti-am simtit lipsa de pe aici insa daca tot ai venit "pentru ultima data" si ai mai revenit o data pentru ultima data (#272) si vei mai reveni dupa aceasta postare a mea "pentru ultima data" pentru a-mi da o replica si mai "taioasa" decat precedentele, iti sugerez sa nici nu mai pleci, ramai pe aici... Ce rost are sa tot pleci si sa revii apoi?...

Numeste-mi o tara civilizata din Europa unde pensionarii au transportul gratuit in totalitate!...
In urma cu trei-patru ani cand "maretul nostru carmaci" propunea transport gratuit pentru toti timisorenii, am fost total impotriva si am scris despre acest lucru peste tot unde se discuta acest subiect...Mai tarziu tot "maretul nostru carmaci" s-a razgandit si spunea ca nu-i permite legea ca transportul in comun sa devina gratuit...Nu stiu daca era corect ce sustinea insa mie mi-a parut bine ca a renuntat la acest demers...Sunt curios ce va face Firea la Bucuresti, caci si ea are aceleasi idei pe care le-a avut Robu...Sunt curios daca ei ii va permite legea?...
Legat de celelalte acuzatii, nici nu te bag in seama!...

Sunt curios in cat timp vei posta din nou "pentru ultima data"!...

Postat 18 octombrie 2016 - 20:51
Ca urmare, în ciuda ironiilor voastre am să continui să-mi exprim „frustrările” pe forum.

În ceea ce privește gratuitățile, nu sunt de acord nici o clipă că ele reprezintă motivul pentru care lucrurile merg prost la RATT. Din contră, incompetența și dobitocia sunt de departe motivele care ne-au adus la situația de azi. Amândouă nu au aparținut unei singure persoane ci mai multora. În grup!

Aceasta postare a fost editata de ttc: 18 octombrie 2016 - 20:52
Postat 18 octombrie 2016 - 21:06
ttc, la 18 octombrie 2016 - 20:51, a spus:

Nici n-am sustinut vreodata ca din cauza gratuitatilor acordate de CL ar merge lucrurile prost la RATT...Gratuitatile sunt platite din bugetul local catre RATT, deci RATT-ul primeste bani de la CL Timisoara pentru gratuitati la pensionari/elevi sau pentru subventii la abonamente...Deci, RATT-ul nu este teoretic in pierdere insa eu spun ca cu acesti bani se puteau face alte lucruri, chiar legate de RATT, de exemplu tramvaie mai curate, etc.,...
Bine ai revenit pe Forum! Definitiv, sper!...
Postat 18 octombrie 2016 - 21:10
Doar sa ne pastram in limite rezonabile si epitetele folosite sa nu depaseasca anumite limite, altfel vom fi noi nevoiti sa renuntam la postarile tale.
Mile, sa ne aducem aminte si de facturile neplatite gasite in sertarul fostului primar, deci gratuitatile si reducerile nu au fost intotdeauna platite.
Postat 28 octombrie 2016 - 13:47
Postat 01 noiembrie 2016 - 11:33