STP Timișoara Forum: Linia 7 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (17 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia 7 Evaluare topic: ****- 2 Voturi

#241 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1091
  • Inregistrat: 06 iulie 14
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timișoara

Postat 04 octombrie 2016 - 14:52

Radem noi, radem, dar presimt o aberatie din asta :D
0

#242 Useril este offline   iulik01 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 18 ianuarie 16

Postat 04 octombrie 2016 - 20:31

Am fost cu tramvaiul 7 ieri pe la 12 si ceva de la Rebreanu pana in 700, mi-a fost perfect aveam treaba la finante, in Balcescu ca de obicei a coborat mai bine de jumatate de tramvai, in Maria au mai coborat cativa si au urcat 2 femei, ambele au intrebat daca-i 7-le dupa ce acesta a luat curba in dreapta :Facepalm_emote_gif: una dintre ele chiar avea impresia ca oricum va ajunge cumva in Iosefin asa ca nu s-a dat jos in centru...vreau sa spun ca am ajuns in 700 si in sens invers nu a trecut nici macar un 7 :intrebare: si m-am si uitat incolo sa vad daca se vede vreun tramvai venind....si normal ca nu venea nimic :D :)) Normal dupa o ora de stat la coada la finante la iesire in statile de tramvai de pe ambele sensuri erau hotii de buzunare :jos:
1

#243 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30166
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 04 octombrie 2016 - 20:46

Pe linia 7 sunt 4 trenuri plus un varf, deci ar trebui sa fie relativ ok.
0

#244 Useril este offline   iulik01 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 04 octombrie 2016 - 21:35

mda m-am uitat intre timp la graficul de circulatie si am vazut...pai relativ ok nu-i deloc bine nici inainte nu era, doar ca inainte la orele de varf era 12-14 min parca si acuma ii 17-18 de min oricand....eu nu prea circul cu tramvaiul deci nu ma deranjeaza in mod direct, dar sa fim seriosi nu-i fain sa stai 20 de min dupa un tramvai, dupa cum spuneam multa lume circula pe ruta balcescu Fratelia, copii, pensionari treaba lor ce or fi...decat sa stai in Balcescu 17 min dupa tramvai si vrei sa ajungi pe mures sa zicem, pai in exact timpul ala ajungi pe jos si atunci nu-i nici un avantaj sa iei tramvaiul...puteti sa-mi spuneti cam care-i numarul de tramvaie functionale capabile sa circule zilnic...tramvaie, autobuze, firobuze...sunt cateva date scrise si pe site dar nu-s sigur ca sunt la zi...multumesc :)
2

#245 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 04 octombrie 2016 - 21:48

Si inainte era tot 17 minute intervalul. Era tura de 34 de minute, si cate 2 trenuri/sens la 17 minute.
De circulat, circula undeva la 40 de tramvaie in total / zi. Functionale ar trebui sa fie mai multe (50-55), ca trebuie sa ramana si de rezerva.
La firobuze, exista 50 de bucati. Nu stiu daca mai sunt toate functionale.
0

#246 Useril este offline   iulik01 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 04 octombrie 2016 - 21:51

Mersi de raspunsuri, dar tin sa te contrazic, in orele de varf sunt sigur ca timpul era ceva gen 13-15 min :)
0

#247 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 04 octombrie 2016 - 21:52

Imagine postata Nu stiu chiar actualmente, dar dupa un calcul, cam asa stau lucruriile:
autobuze: ~39 ; troleibuze: ~28 ; tramvaie: ~44 (depinde si de varfuri/weekend-uri/vacante)
functionale cred ca undeva la +10/15 la fiecare categorie.

Aceasta postare a fost editata de dan.s: 04 octombrie 2016 - 21:53

0

#248 Useril este offline   qew 

• Membru activ
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 18 martie 08

Postat 04 octombrie 2016 - 21:52

Inainte de schimbare pe linia 7 erau 4 trenuri , 2 intr-un sens 2 intr-altul indiferent de ora(sambata si duminica dupa-masa ramanea cate unul pe sens). Asta insemna deja un interval cam mare, pentru cine nu calatorea multe statii era clar, mersul pe jos ca tot aia era. Pe vremuri nu demult apuse era si 8 trenuri (cate 4 pe sens)... Dar nah ,in loc sa se faca investitii in ce trebuie(material rulant si intretinere) s-a preferat sa se utilizeeze resurse umane pentru a cere finantare UE pentru vaporase care oricum sunt efectiv inutile... Doar pentru chestia asta, pentru rateul acesta ar trebui ca Robu sa se duca de la carma orasului pentru incompetenta.

In alta ordine de idei 4 trenuri nu sunt suficiente. Daca un tramvai are 25 de calatori in el este ok , nu trebuie sa aibe tot timpu 100. E transport public de persoane nu de saci de cartofi. La ore de varf este absolut groaznic pe toate liniile (mai ales intervalul 7-9).
1

#249 Useril este offline   qew 

• Membru activ

Postat 04 octombrie 2016 - 21:56

Vezi postareaiulik01, la 04 octombrie 2016 - 21:51, a spus:

Mersi de raspunsuri, dar tin sa te contrazic, in orele de varf sunt sigur ca timpul era ceva gen 13-15 min :)

Nu are cum , ca tot 2 tramvaie erau pe sens. Si la ora de varf face mai mult imabrcarea si debarcarea facandu-se destul de anevoios mai ales la un numar mare de oameni.
0

#250 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09

Postat 04 octombrie 2016 - 22:01

Da, asa este, au fost vremuri in care 4 pe fiecare sens. Dar cred ca nu 4 trenuri. Erau parca 2 trenuri si 2 varfuri/sens, astfel incat la ora de varf veneau la 8-9 minute, dar in rest, tot la 17 minute. Dupa care s-au scos 2 varfuri, si au ramas 2 trenuri + 1 varf pe sens (cu 11-12 minute la orele de varf, si 17 minute in rest). Dar de o buna bucata de timp incoace ramasesera doar cele 2 trenuri/sens.
In rest, ai perfecta dreptate. Si pe celelalte linii e la fel la orele de varf, mai ales de cand a inceput scoala. Se circula inghesuit ca sardelele pe mai toate liniile (cel putin pe cele centrale 1, 2, 4).

@dan.s: atatea sunt pe traseu presupun, functionale sunt mai multe sper. Si eu as fi curios cate trenuri si varfuri sunt pe fiecare linie.
0

#251 Useril este offline   iulik01 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 04 octombrie 2016 - 22:01

mda...si impreuna cu robu poate se schimba si sefii pe la directii gen RATT...oricum vise...eu am pus un pariu ca pana la sfarsitul anului Robu va fi arestat...din pacate/fericire nu mai ii mult timp pana atunci....sa sper ca la sfarsitul anului se va si intampla asta la cate mizerii la vedere s-au facut in ultimii ani...
1

#252 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 octombrie 2016 - 23:14

Vezi postareaPaul85, la 04 octombrie 2016 - 22:01, a spus:

Si eu as fi curios cate trenuri si varfuri sunt pe fiecare linie.

Daca mai imi aduci aminte , iti scot aceste date, dar acum e ora inaintata.
0

#253 Useril este offline   qew 

• Membru activ

Postat 05 octombrie 2016 - 08:15

Astazi au trecut in Maria inspre Balcescu 2 tramvaie 7 unu dupa altu. Au fost iar probleme/incidente?
0

#254 Useril este offline   qew 

• Membru activ

Postat 11 octombrie 2016 - 07:58

Ar trebui schimbate placutele cu informatii din statii sa se treaca intervalul real la ore de varf si anume peste 40 de minute. Si am inteles ca asta se intampla cam zilnic.

Nu mai bine ii facem orar de tren sa vina de 3 ori pe zi? Poate asa se descurca RATTul.
0

#255 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 octombrie 2016 - 23:14

Linia 7 din perspectiva vatmanului, pentru cine are rabdare sa se uite la un clip mai lung:

5

#256 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10592
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 16 octombrie 2016 - 10:15

Protest la Retropadara toamnei:

0

#257 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 16 octombrie 2016 - 10:55

Propunere/solutie la "protestul" de deasupra:

50% plata la abonamente pentru pensionari!...N-ar mai plange "iosefinul"... :naughty1:
2

#258 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09

Postat 16 octombrie 2016 - 11:27

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 15 octombrie 2016 - 23:14, a spus:

Linia 7 din perspectiva vatmanului, pentru cine are rabdare sa se uite la un clip mai lung:

Interesant clipul...

Se pot face clipuri de acest fel pe toate liniile ?
Vatmanul stia ca are camere montate pe vehicol ? In bucla din Torontal s-au dus dupa un 4... Imagine postata
0

#259 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 16 octombrie 2016 - 11:52

Facem clipuri cu toate liniile. Da, vatmanul stia ca are camere, avand si un monitor pe bord in care noi urmaream ce se intampla. Nu e nicio problema ca a intrat dupa 4, facandu-i semn primului ce venea spre bucla ca nu e nimeni acolo, chiar daca semaforul indica contrariul. Vagonul era in probe, fara calatori.
1

#260 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 16 octombrie 2016 - 14:50

Citeaza

Nu e nicio problema ca a intrat dupa 4, facandu-i semn primului ce venea spre bucla ca nu e nimeni acolo, chiar daca semaforul indica contrariul.

Dar de ce semaforul indica contrariul?...Ce baza poti avea intr-un "asemenea semafor"? Daca n-ai urmarit ca vatman tramvaiele din fata ta, poti sta mult si bine la un asemenea "semafor", pana te prinzi ca nu-i nimeni dincolo de colt ...

Ma gandesc ca o asemenea "instalatie" ar trebui sa functioneze fara greseala fiind o chestie chiar relativ extrem de simpla pentru cei din domeniu!... :eusa_think:
0

Arata acest topic

• (17 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou