MHN, la 28 octombrie 2016 - 12:47, a spus:
Încă de la deschiderea unității baumax erau amplasate indicatoare care să direcționeze șoferii pe acel drum din spate.
Azi, imediat dupa discutie, am mers pe acolo si e semnalizat fix-pix. (e un indicator care indica vag "Timisoara") In plus, parea ca drumul duce la firmele acelea din spate si pana nu am ajuns la virajul la dreapta (unde e si cedeaza trecerea) eram convins ca am luat-o aiurea si va trebui sa ma intorc.

Mai sunt o gramada de bucatele de drum care duc pe camp, probabil viitoare drumuri de acces catre niste firme inca neconstruite.
Daca nu citeam aici, cred ca nu aflam niciodata de drumul asta.
th3lurker, la 28 octombrie 2016 - 18:17, a spus:
Imi pun si eu problema....pentru tramvaie, sa zicem pe Liviu Rebreanu, exista sistem de detectie la semafoare? Exista bucle inductive, se bazeaza pe datele transmise de GPS-uri sau o sa fie verde aiurea pentru tramvaie inexistente? Tind sa cred ca e varianta trei, dar nu am fost sa verific.
Pe fiecare vehicul RATT e montat un echipament care comunica prin wi-fi cu acces point-urile vizibile prin oras (acele cutii albe cu doua/patru antene) In paralel se trimit date despre pozitia GPS catre centrul de monitorizare, prin GSM, cu o frecventa mult mai mare decat ce are RATT acum (noi avem la 30 sec. si ei la doua)