Daca ne citeste cineva care poate lua o decizie, rog desfiintarea sau trecerea pe galben intermitent a aberatiei de semafor plantat langa centrul Alfa (bucla Dambovita). Cu toate ca face parte din "inteligentul" sistem de management al traficului, nu face decat sa ingreuneze traficul foarte lejer din zona, lejer pana sa apara puzderia de semafoare, plantate fara discernamant. Si ca sa nu se spuna ca sunt povesti, iata si poze de azi (daca trebuie facem si un video si il punem pe youtube):
Coloana atunci cand am ajuns eu acolo:

15:13:24
Coloana dupa un verde:

15:14:39
Dupa doua verzi, am reusit sa virez la dreapta, la semafor (al treilea rosu) ramanand sa mai astepte inca trei vehicule. Per total, mi-am pierdut acolo vreo doua minute, fata de situatia anterioara monatarii acestor aberatii, cand traversam intersectia in maxim 5 secunde.

Chiar daca doresti sa virezi dreapta pe Dambovita (asa cum o face autobuzul de pe linia 3 si cum voiam eu sa fac), trebuie sa stai aiurea in coloana cu cei ce doresc sa mearga drept pe Preyer.
Bineinteles ca voi incerca sa evit pe viitor acest traseu si ca mine multi altii, astfel creându-se falsa impresie ca prin locatiile semaforizate se circula mai bine, cand de fapt traficul a fost rerutat prin locatii nesemaforizate sau cu semafoare ce nu fac parte din acest sistem.