STP Timișoara Forum: Indicatoare, marcaje și semnalizări rutiere - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (88 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Indicatoare, marcaje și semnalizări rutiere managementul traficului in oras

#401 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Everywhere

Postat 26 noiembrie 2015 - 22:53

Acum cateva zile l-am intrebat pe Dorelul ce sapa si mi-o zis ca pestetot unde sunt gauri de felul acela se vor monta semafoare.
0

#402 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 26 noiembrie 2015 - 22:58

Daca chiar e asa, asta frizeaza nebunia deja. :crazy:
1

#403 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 1292
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat 26 noiembrie 2015 - 23:09

total inutil viitorul semafor in Sinaia! mai bine ar regla timpii la alte semafoare ca sa nu mai fie accidente: Ghe. Lazar/Circumvalatiunii, Cluj-Calea Martirilor unde pietonii care merg spre spitalul Judetean risca sa fie loviti precum popicele de cei care vin dinspre str Cluj cu viteza si fara sa incetineasca in curba, Torontalului-Grigore Alexandrescu trebuie semaforizat, astea sunt doar 3 exemple care imi vin in cap.
0

#404 Useril este offline   Ivan Kolovoz 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 07 decembrie 14

Postat 27 noiembrie 2015 - 03:56

In general nu sunt adept al semaforizarii, dar in acest caz sustin aparitia unor semafoare noi pe Simion Barnutiu, in drepul strazilor Renasterii si Samuil Micu. In felul acesta, o sa dispara si calmatoarele de trafic de acolo.
In momentul de fata, pe toata lungimea bulevardului Take Ionescu/Simion Barnutiu exista doar 2 puncte unde vehiculelor ce vin din lateral li se permite traversarea/virajul stanga si anume Badea Cartan si Modern, intersectii deja aglomerate. Deci dupa parerea mea, inca 2 deschideri o sa fie binevenite.

Sustin semafoare si in dreptul trecerilor de pietoni aglomerate: pe Calea Girocului in dreptul pietei (in orice moment al zilei, se merge cu 15-20 kmh intrega portiune intre Rebreanu si respectiva trecere), pe Aleea FC Ripensia langa cantina politehnicii (acolo e cosmar, 2 strazi intregi se blocheaza din cauza studentilor care trec non-stop in sir indian). Cam atat imi vine in minte deocamdata.

In celelalte locatii unde se sapa, poate mai degraba vor monta senzori (sau camere video) pentru monitorizarea traficului si optimizarea timpilor de semaforizare in intersectiile apropiate.
3

#405 Useril este offline   rockrider 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 18 noiembrie 15

Postat 27 noiembrie 2015 - 09:53

Sper sa fie semafoare pentru pietoni. In orele de varf sunt necesare, mai ales in zona Complexului studentesc. Altfel innebunesti pana travesteaza toti studentii... in sir indian :Facepalm_emote_gif:
1

#406 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 27 noiembrie 2015 - 11:38

aia sper si eu. semafoare cu buton pentru pietoni.
1

#407 Useril este offline   Bogdi94 

• Membru activ
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 04 ianuarie 09

Postat 27 noiembrie 2015 - 17:39

Daca nu ar fi semafoare cu buton , poate sunt cum s-a mentionat mai sus , pentru sistemul de management al traficului , poate vor fi si implementate asa numitele unde verzi... ( putem spera)
0

#408 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 noiembrie 2015 - 21:35

Azi am vazut ca au aparut gropile standard si in Dambovita (bucla)
0

#409 Useril este offline   rockrider 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 27 noiembrie 2015 - 21:58

SWARCO TRAFFIC ROMANIA (STR) a semnat contractul cu Primaria Municipiului Timisoara pentru implementarea unui sistem de supraveghere şi management al traficului pentru obiectivul de investiţii ,,Trafic management şi supraveghere video” în Municipiul Timişoara. La finalul acestui proiect 134 de intersectii vor fi controlate complet adaptiv. In cadrul proiectului vor fi instalate 215 semafoare pentru vehicule, 312 semafoare pietonale, 260 computere de bord, 230 camere de monitorizare CCTV, 17 VMS-uri cu LED-uri, precum si 44 de camere de detectie a depasirii vitezei legale si a trecerii pe culoarea rosie a semaforului. Proiectul va trebui finalizat pana la sfarsitul 2015 si include de asemenea prioritizarea transportului public din Timisoara in intersectiile vizate.
0

#410 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 noiembrie 2015 - 22:17

Deci 500 de semafoare noi!? :suicide: Cum sa fie gata lucrarea pana la finele lui 2015? Mai e o luna si nu de vara...
0

#411 Useril este offline   rockrider 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 27 noiembrie 2015 - 22:57

Execuția lucrărilor revine unei asocieri între Swarco Traffic România, ca lider de asociere, Avitech SRL și Swarco Mizar, iar valoarea la care s-a atribuit contractul, a cărui durată de execuție va fi de şapte luni, este de 19,9 milioane de lei + TVA. Proiectul, a cărui finalizare era stipulată iniţial pentru luna iulie, mai poate aspira, cu şanse, la o prelungire a termenului de execuţie până cel târziu în ultima zi a anului 2015, moment din care fondurile europene aferente exerciţiului financiar 2007 – 2013 nu mai pot utilizate. Licitatia a durat mai mult de doi ani, fiind depuse nu mai mult de 5 contestatii... Centrul de comanda va fi pe str. Iuliu Maniu, iar angajarile de personal pentru acesta au avut loc deja.
0

#412 Useril este offline   sorinm 

• Membru activ
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 30 aprilie 13

Postat 27 noiembrie 2015 - 23:40

Cred ca am mai postat detalli despre Trafic management si supraveghere video anul trecut

Imagine atasata: traf_man.jpg Imagine atasata: traf_man_.jpg Imagine atasata: 37_Circumvalatiunii - Gh Lazar.jpg

Documentatia este de la una din licitatiile esuate dar nu cred ca au mai aparut modificari.
Proiectul tehnic pentru cei interesati: link

Aceasta postare a fost editata de sorinm: 28 noiembrie 2015 - 00:19

1

#413 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 28 noiembrie 2015 - 09:31

@ rockrider, tu ai citat din memorie?! Sau din vreun articol de presă, caci nu văd nicio sursă...

Pe pagina 10 am postat un articol de presă încă din luna Aprilie 2015 cu detalii despre proiect.
0

#414 Useril este offline   rockrider 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 28 noiembrie 2015 - 10:46

@MHN... scuze. Detaliile sunt de pe site-ul Swarco plus informatii de la echipa de proiect. Banuiesc ca e acelasi comunicat ce a fost transmis si presei.
0

#415 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 28 noiembrie 2015 - 11:13

Asta trebuie sa fie o gluma proasta... De ce trebuie montate semafoare chiar la fiecare intersectie....? Chiar asa haotic se monteaza?

Sper ca stit ca sistemul ori va functiona, ori va fi un FLOP imens, si daca da gres, traficul si asa catastrofal va fi distrus complet!
0

#416 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 28 noiembrie 2015 - 11:13

Sunt informatii de acum 7 luni sau e ceva nou? Dupa cum zicea MHN contractul a fost semnat in aprilie cu finalizare la sfarsitul anului - fara de care se pierd fonduri europene.
Chiar asa, a vazut cineva semafoarele noi (presupun ca e vorba de o inlocuire) sau camerele?
0

#417 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 noiembrie 2015 - 12:22

Daca dai voie pietonilor sa-si faca de cap la butoane, va fi haos total (vezi UVT). La prima vedere par pur si simplu bani aruncati (sa montezi semafoare in bucla Dambovita! :Facepalm_emote_gif: ) si probabil vor doar sa se laude cu gradul lor de absortie, indiferent ca lucrarea mai mult incurca decat ajuta. Oricum, cred ca e imposibil sa fie gata pana la sfarsitul anului.
1

#418 Useril este offline   mio 

• Membru activ
  • Postari: 187
  • Inregistrat: 19 decembrie 14
  • Locatia:Timisoara

Postat 28 noiembrie 2015 - 12:30

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 28 noiembrie 2015 - 12:22, a spus:

Oricum, cred ca e imposibil sa fie gata pana la sfarsitul anului.

Si eu cred la fel. Si daca ar termina cu "plantarea" stalpilor, ce vor face cu cablurile ? Nu cred ca infrastructura subterana a avansat destul incat sa poata suporta sistemul de management al traficului.

Aceasta postare a fost editata de mio: 28 noiembrie 2015 - 12:59

0

#419 Useril este offline   rockrider 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 28 noiembrie 2015 - 13:16

Astazi am gasit postarea vice-lui Dan Diaconu pe FB:
http://yourlisten.co...ui-din-timioara
0

#420 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 610
  • Inregistrat: 26 februarie 14
  • Sexul:feminin
  • Locatia:Timisoara, Romania

Postat 28 noiembrie 2015 - 18:14

Imagine postata

Daca si la mijlocul strazii se pune semafor... ( e acelasi "model" de groapa, aceleasi suruburi, e identica lucrarea cu cele de la colturile celor N strazi). Sau ce sa puna fix in locul acela?!?

locatia: str. Dacilor, dinspre P-ta Traian, inainte de podul de la Badea Cartan

Aceasta postare a fost editata de denisa.d.: 28 noiembrie 2015 - 18:19

2

Arata acest topic

• (88 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23