Accidente - incidente Accidente, incidente si deraieri care implica tramvaie
Postat 02 septembrie 2009 - 13:56
Postat 02 septembrie 2009 - 18:52
Postat 02 septembrie 2009 - 22:50
Am vazut tramvaiul acuma, si partea din dreapta era rupta(tabla proaspat sudata la ultimul Rk, mai putin si cadea)
Dar am observat ca 3434 l-au reparat, care ieri, era pe linia 2, astazi a aparut reparat, doar ca se vede ca este facut la repezeala

Postat 20 septembrie 2009 - 21:47
Un bărbat aflat la volanul unui autoturism VW Golf a dat piept cu tramvaiul, sâmbătă seara, în zona Dâmboviţa din Timişoara. Şoferul a fost transportat la spital, căci era aproape... de comă alcoolică.
Beat criţă, a ajuns cu maşina în tramvai
De beat ce era, şoferul nu a reuşit să controleze maşina când a luat virajul la dreapta, de pe strada Ana Ipătescu. El a s-a ciocnit frontal cu tramvaiul care venea din sensul opus. Spre norocul şoferului, care se pare nu avea nici centura de siguranţă, mijlocul de transport în comun nu avea viteză mare, întrucât urma să oprească în staţie.
"Nici nu avea putere să sufle în fiolă. Era plin de sânge, după ce a dat cu capul de parbriz. L-au dus cu ambulanţa la spital. O să vedem dacă nu cumva are ceva leziuni interne, iar medicii îi vor recolta probe biologice, să vedem nivelul alcoolului în sânge", a arătat unul dintre poliţiştii aflaţi la faţa locului. La spital, medicii au constatat că şoferul scăpase ca prin minune, cu câteva zgârieturi. Avea însă o îmbibaţie alcoolică de peste 1,05 la mie.
Dar care tramvai este, ca nu spune nimeni ?

Postat 21 septembrie 2009 - 20:44

Autoturism izbit de tramvai.
Accident de circulatie in aceasta seara in zona centrala a orasului, in apropierea Spitalului de Copii. Un tramvai care circula dinspre Catedrala inspre Piata 700 a lovit un autoturism.
Din fericire, atat soferul, cat si sotia lui, au scapat teferi. Masina insa va ajunge in atelierul de reparatii. Din cauza accidentului, circulatia mijloacelor de transport in comun inspre Piata 700 a fost blocata pret de cateva minute.
Intersectia cu pricina are o geometrie aparte, masinile traverseaza acolo liniile de tramvai, iar semafoarele incearca sa faca ordine intre vehicule. Vatmanul sustine ca a trecut pe verde. Spune ca mai avea 7 secunde de verde la semafor si si-a continuat drumul. Soferul, care venea dinspre Republicii si voia sa o faca la stanga, pentru a merge spre Catedrala, afirma insa ca el este cel care a trecut pe verde. Cand a ajuns la intersectia cu str. Nemoianu, s-a trezit izbit de mijlocul de transport in comun. Spusele ii sunt sustinute si de un motociclist care se afla in spatele autoturismului Ford. Acesta a fost pe faza si a oprit la timp, caci altfel este de parere ca ar fi fost si el lovit de tramvai.
Oamenii legii urmeaza sa clarifice cum s-a produs accidentul si cine se face vinovat.
agenda.ro
Postat 21 septembrie 2009 - 21:54

Atâta timp cât nu există o lege care să ceară vatmanilor să oprească dacă ştiu că nu trec cu totul ... şoferul ar fi vinovat. Am I missing anything?
Postat 22 septembrie 2009 - 17:07
Postat 22 septembrie 2009 - 18:23
Postat 22 septembrie 2009 - 18:31
Si e cel putin dubios cum a deraiat asta ..... la plecare din statie in linie dreapta , deci pt toti anti vatmani , mai ganditi-va
Postat 22 septembrie 2009 - 19:05

Sa nu amestecam capra cu varza...
Postat 22 septembrie 2009 - 19:31
Postat 22 septembrie 2009 - 19:48
Apoi Multumesc lui Dumnezeu! ca nu am stat pe scaunele din fata nici eu, nici altcineva, pentru ca daca ar fi stat cineva acolo sigur era MORT.
E vorba de tramvaiul 3552 si remorca 3719. Am urcat in remorca pe usa din mijloc pentru ca nu aveam unde sa validez biletul in fata, daca nu, probabil ma asezam in fata. Asa, m-am asezat mai in spate, pe partea din dreapta. Tramvaiul a plecat din statie si a accelerat puternic in curba si cand zic puternic chiar nu exagerez. Dupa ce a iesit si remorca din curba s-au auzit zgomote ciudate de o intensitate mare, iar la cateva secunde m-am trezit aruncat de pe scaun pur si simplu pe jos, alaturi de ceilalti calatori. Remorca lovise un stalp dupa ce a mers aprox. 100 de metri pe asfalt, se vad urmele. Nu erau multi oameni in remorca, eu aproximez ca ar fi fost 10 in total. Toti erau pe jos. Un baiat a deschis o usa si am coborat din tramvai. Mai multi calatori erau in vagonul din fata.
Am sunat la 112, am intrebat calatorii daca sunt raniti, niste fete plangeau, asa ca am cerut sa vina si o ambulanta.
Dupa asta m-am dus la vatman si i-am zis ca am sunat la 112, iar el mi-a zis ca "nu-i nevoie, sun la dispecerat" CUM?!?!?!?! nu-i nevoie??? La un accident atat de grav sa nu suni la 112? Pai el trebuia sa faca asta primul!
In orice caz eu il consider pe VATMAN SINGURUL VINOVAT! De cand circul cu tramvaiul nu am mai vazut sa aiba asa o viteza in curba.
Slava Domnului ca nu a murit nimeni!
Dupa aproximativ 1 ora de la accident deja vatmanul nostru glumea cu celilalti vatmani despre faptul ca acum e vedeta si ca a dat interviuri la televiziuni. M-am dus la el si l-am intrebat daca nu are remuscari, iar el a zis ca nu-i vina lui. Desigur ca mi-a sarit "tandara" si l-am admonestat putin. Nu accelerezi ca un CRETIN (imi asum asta) in curba!
Apoi ceilalti vatmani il invatau ce sa zica, sa nu vorbeasca cu presa, unul dintre ei ii spunea ca poate sa dea in judecata Regia ca l-a trimis pe traseu cu un tramvai in stare proasta...
Sper ca se vor lua masuri impotriva vatmanului, aici ma refer la DEMITERE. Dupa ce ca e vina ta mai si razi ca un....
Postat 22 septembrie 2009 - 19:59