STP Timișoara Forum: Accidente - incidente - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (119 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Accidente - incidente Accidente, incidente si deraieri care implica tramvaie Evaluare topic: ***** 3 Voturi

#2101 Useril este offline   GPS 

• Membru Senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 837
  • Inregistrat: 25 iulie 17
  • Sexul:masculin
  • Locatia:București

Postat 18 octombrie 2017 - 16:56

Multumesc. De apreciat, in Bucuresti singura ocazie de a vedea tramvaiele istorice este ori de a fi o sarbatoare si deschis depoul cu ocazia acesteia, fie de a fi vreo parada (si acelea la ani distanta).
0

#2102 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 19 octombrie 2017 - 11:23

Ce se intampla acum pe linia 7? In aplicatie vad 5 tramvaie si toate merg in circuit (Maria - Balcescu - Fratelia - Dambovita - Maria).
0

#2103 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30184
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 19 octombrie 2017 - 21:29

Sunt chiar 6 la ora de varf, dar nu stiu de ce merg pe traseul mentionat de tine si nu pana la Torontal.
0

#2104 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 20 octombrie 2017 - 06:52

Aseara am vazut pe aplicatie ca mergeau pana in Torontal. Probabil a fost un incident atuncia inspre Torontal, iar o perioada au circulat deviate in acel circuit.
0

#2105 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 20 octombrie 2017 - 19:50

Azi pe la 14, linia 4 blocata:
Atentie, trec parcheaza bizonii Imagine postataImagine postataImagine postata
Imagine atasata: martir,ldl-20.oct.2017-027.jpg Imagine atasata: martir,ldl-20.oct.2017-028.jpg

1

#2106 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2364
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 20 octombrie 2017 - 19:56

Pentru asemenea nesimtiti at merita sa dotam tramvaiele cu in plug cu gratar din acela mare cum aveau locomotivele cu aburi ca sa nu fie oprite de animalele care ajungeau pe calea ferata...Dupa primele masini "modelate" cu plugul s-at invata cum sa parcheze..
2

#2107 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09

Postat 20 octombrie 2017 - 20:43

Astia ar merita ceva de genu: https://www.youtube....h?v=ObcILUk7FAY Imagine postata

Sunt convins ca si un tramvai are destula putere sa-i "jumuleasca" masina...
0

#2108 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10595
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 14 decembrie 2017 - 20:43

20:20, Ana Ipatescu, tramvai blocat de o masina parcata prea aproape de sina. Nimeni nu incearca sa impinga Golful 4 1o cm ca sa fie loc...
1

#2109 Useril este offline   timis2 

• Membru activ
  • Postari: 688
  • Inregistrat: 20 octombrie 08

Postat 15 decembrie 2017 - 08:10

Era destul de simplu sa treaca tramvaiul si sa o impinga. A doua oara ar fi fost atent ala unde lasa masina.
0

#2110 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2364
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 22 decembrie 2017 - 11:23

Astazi in jur de ora 8.30 Hansa 3474 si-a dat obstescul sfarsit..i s-au blocat toate usile in statia Libertatii sensul spre Pta Traian..circula pe linia 4 cu remorca...Doamna vatman a fost foarte ok..a mers sa le deschida manual, a anuntat calatorii ca momentan nu pleaca pana nu i se comunica daca mai poate frana (banuiesc ca sistemul hiraulic al usilor e cumva legat de frana)..si cata autonomie mai are. Si reactia calatorilor a fost una ok la incident..adica cei care aveau ora fixa de ajuns la job au plecat pe jos direct fara sa mai zica saracii nimic...cativa pensionari hatri au intrebat-o pe doamna daca trecem la impins..sau daca nu vrea sa vanda vagonul.. Din pacate la cate incidente sunt deja lumea face "haz de necaz"..dar macar nu se mai cearta cu conducatorul de mtc care chiar nu are vina..
Am plecat pe jos spre Conti - Bega... dupa 10 minute m-a ajuns din urma tarandu-se incet...a inceput sa franeze inca de la Bega mica..banuiesc ca din Traian s-a retras direct in Dambovita...
3

#2111 Useril este offline   xander89 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 76
  • Inregistrat: 16 decembrie 16

Postat 11 ianuarie 2018 - 19:48

http://www.tion.ro/t...cetatii/1965292

tronsonul de linie in stare foarte proasta de pe cetatii a mai cauzat o deraiere, si probabil ca nici anul asta primaria nu are in plan sa inceapa reabilitarea acelor linii de la balta verde spre torontalului respectiv spre ronat...
0

#2112 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 11 ianuarie 2018 - 22:40

Este usor de ghicit ca si acest traseu varza o sa fie inchis asemenea liniei 5 si inlocuit cu microbuze.
0

#2113 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Postari: 850
  • Inregistrat: 18 martie 08

Postat 12 ianuarie 2018 - 23:30

Legat de ce s-a intamplat cu 3474... a ramas fara ulei sau presiune la ulei la pompa hidraulica care e folosita si pt usi si pt tinerea vagonului cu franele desfacute. Daca pompa hidraulica se defecteaza (cazul de fata) automat frana de stationare se strange (nu mai e pompa care sa o tina desfacuta), iar vagonul ramane imobilizat. Se poate pompa manual din cabina, de la pompa aceea mare pe care vatmanii de obicei o folosesc pe post de suport pt piciorul drept. Bineinteles presiunea astfel creata desface franele foarte putin, minimal, cat sa se poata deplasa cat de cat vagonul spre depou sau spre alte locuri de refugiu unde de obicei vin astia de la interventie, completeaza uleiul si de regula e suficient pentru a rezolva problema.
5

#2114 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 februarie 2018 - 19:53

Cateva poze cu bizoni, de la colegii de pe Controlul Circulatiei:

Imagine atasata: DSC03989.jpg Imagine atasata: DSC05961.jpg Imagine atasata: DSCN3359.jpg Imagine atasata: DSCN3730.jpg

Imagine atasata: DSCN3375.jpg Imagine atasata: DSCN3369.jpg

Bizonul cu "cripta" albastra (proaspat adusa din Jermania) a platit cu oglinda din cate se vede. :suporter viola:
7

#2115 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09

Postat 15 februarie 2018 - 01:35

Tanara, la spital in stare grava dupa ce o masina a intrat intr-un tramvai aflat in statie, la Timisoara

Carosabil umed + lipsa de experienta, bine ca nu a lovit pe nimeni avand in vedere ca tramvaiul era in statie...
0

#2116 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 15 februarie 2018 - 10:49

Cei doi au avut un Sf. Valentin de "neuitat".

Conducerea unui autoturism este o operatie care implica multa responsabilitate. La noi scoala de soferi dureaza prea putin pentru ca cursantii sa invete ceva si sintem singura tara din Europa in care examenul se da cu politisti.
1

#2117 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 februarie 2018 - 20:27

In zona Dambovita/Freidorf e fieful scolilor de soferi, deci vad zilnic, fara exceptie, masini de scoala cu elevi la volan sau chiar cu candidati la examen (purtand inscriptia EXAMEN pe cupola). Toti, dar toti, fara exceptie, nu au ce cauta pe drumurile publice la halul in care conduc. :plemplem: Prin '83 cand mi-am luat carnetul, cu astfel de aptitudini nici prin minte nu-i trecea instructorului sa te lase in trafic si traficul nici nu se compara cu cel de acum. La vremea aceea se faceau ore in poligon si doar atunci cand elevul stapanea bine vehiculul il scotea instructorul in trafic.
2

#2118 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Postari: 820
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 15 februarie 2018 - 22:45

II multumesc si azi instructorului meu ca m-a pus sa fac jaloane 4 zile la rand in parcarea Contim din Freidorf (Dacie 1310 fara servo). L-am injurat cat am putut atunci, de durere de maini, dar acum trebuie sa recunosc ca mi-a prins bine.
Se da mult prea usor permisul in zilele noastre (cel putin si atunci cand am dat eu in 2005).

Parerea mea e ca daca se introduce poligonul, altcumva am sta pe sosele.

Referitor la scos in trafic. Chiar acum a dat o prietena foarte buna de familie de permis. Dupa nici 2-3 ore de condus pe la Padurea Verde, deja a bagat-o prin oras (nu mi-a venit sa cred).

Aceasta postare a fost editata de tm87blo: 15 februarie 2018 - 22:47

1

#2119 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Postari: 850
  • Inregistrat: 18 martie 08

Postat 17 februarie 2018 - 01:56

pe mine m-a pus instructorul sa conduc in oras inca din primul minut de condus... si nu oriunde... in sensul de la punctele cardinale, care in 2005 nu era semaforizata
0

#2120 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 17 februarie 2018 - 10:01

Conducerea tine de constientizarea raspunderii si mai ales de legislatie. In SUA si Canada de la 16 ani poti sa faci lectii de conducere cu parintii (evident trebuie sa aiba permis) si sa te prezinti apoi la examen, soferii sint mai responsabili si pentru ca daca esti un sofer cu multe amenzi iti creste asigurarea pina nu mai poti sa o platesti.
0

Arata acest topic

• (119 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou