STP Timișoara Forum: Accidente - incidente - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (119 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Accidente - incidente Accidente, incidente si deraieri care implica tramvaie Evaluare topic: ***** 3 Voturi

#1501 Useril este offline   marione 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 12 octombrie 11

Postat 01 iulie 2012 - 23:37

SI totusi vatmanii au voie sa mearga cu usa lor deschisa?daca le inchizi pe toate atunci inchide si usa ta pe care eu nu am cum sa cobor pentru ca ai acaparato cu cupeul.Nu tin cu calatorul mai ales ca a si distrus odar si vatmanii sa tina usa inchisa sau sa se renunte la cupeusi suferim impreuna daca ii caldnu iarna isi aduce resousi vara merge cu usa deschisa ca trenul.
0

#1502 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 02 iulie 2012 - 11:19

Dacă (,) călătorii suportă "sauna" timp de câteva minute, vatmanii stau în ea vreme de 8-10 ore. Sper să nu le conteşti dreptul la aer. Sau, ai prefera ca vatmanul tramvaiului cu care te deplasezi să leşine în timpul mersului?

Aceasta postare a fost editata de emilut: 02 iulie 2012 - 11:21

0

#1503 Useril este offline   Andy Wegmann 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 04 mai 12
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Tramvaie
    Muzica

Postat 02 iulie 2012 - 11:29

emilut are foarte mare dreptate. Un calator sta MAXIM 30 de minute in tramvai, pe cand vatmanul sta intre 6 si 9 ore.
0

#1504 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 02 iulie 2012 - 18:11

Daca merg cu tramvaiul 2 din Dambovita in Modern, cred ca face lejer peste 45 de minute, cu vedere spre 60. Nu c-ar schimba cu ceva datele problemei, dar pentru corectitudine .. :censored:

Altfel, eu deja m-am obisnuit cu conditiile. N-o sa urc intr-un tramvai vara decat daca e ultima si cea mai necesara alternativa, sau e dupa ora 21 (si ceva).
0

#1505 Useril este offline   Andy Wegmann 

• Membru senior
    Muzica

Postat 02 iulie 2012 - 19:04

Ai si tu dreptatea ta. Fiecare calator cu distanta sa, dar acest calator a mers o singura statie..

Aceasta postare a fost editata de A Wegmann: 02 iulie 2012 - 22:24

0

#1506 Useril este offline   George1000 

• Membru activ
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 21 noiembrie 08
  • Locatia:Braila

Postat 03 iulie 2012 - 07:26

Si vatmanul ala trebuia sa puna mana pe mobil sa sune la 112. Sunt chair curios, nu putea sa puna retragere si sa se duca la o sectie de politie care e pe o strada cu linie de tramvai?
Nu cred ca Timisoara nu are vreo sectie de politie pe una din strazile cu linie de tramvai. Sau daca chiar nu are trebuia sa cheme cativa colegi sa il retina pe recalcitrant pana la venirea politie.

Aceasta postare a fost editata de George1000: 03 iulie 2012 - 07:28

0

#1507 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3162
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 03 iulie 2012 - 14:21

George, e tramvai nu taxiu, daca erai in situatia vatmanului faceai la fel, dupa ore in sir de mers prin caldura si soare, stat la semafoare si facut balta pe scaun, nu cred ca iti mai "ardea" de dat declaratii si asteptat dupa politie.

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 03 iulie 2012 - 14:21

0

#1508 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 03 iulie 2012 - 18:52

Adica simpla comoditate... Asta este cea mai mare problema a noastra, si este in subconstientul nostru...
0

#1509 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 03 iulie 2012 - 19:27

Comoditate necomoditate, situatia de fata (adica statutul angajatului Ratt de azi, imbatranit si fara prea multa perspectiva spre alta meserie), face anumite protocoale sa nu mai fie respectate (daca acestea exista), decat in situatii mai deosebite.
Pe langa asta trebe sa tinem cont si de conditiile de munca, e usor sa zicem ca mai bine suna la politie, dar il provoc pe oricare dintre voi sa lucreze macar 2 ore pe tramvai, sa aiba atentie distributiva, sa "zaca" pe scaun intr-o pozitie care dupa 30 de minute deja devine incomoda. Rutina aceasta pe care o are un conducator de vehicul este o povara mare, daca mai adaugam si conditiile de munca pe canicula, o sa observam ca, mintea va lucra aproape singura fara sa mai tina seama de vreo schimbare in rutina, probabil vatmanului nici nu i-a mai trecut prin cap sa sune la politie, mintea s-a fiind fixata pe terminarea rutinei zilnice.
Ratt, de cativa ani nu mai este o regie cu pretentii, asa ca nici angajatii nu mai sunt instruitii prea aspru pentru a nu risca o pierdere prea mare de personal, ca vatmanul nu a intervenit mai prompt nu ma surprinde, ganditiva si voi ca dupa ani si ani de munca, ajungi sa fii tratat mai rau ca un caine, asa ca incepe si tie "sa tie se rupa" de locul de munca.

Pentru ce s-a intamplat, e devina Primaria pentru ca de ani de zile promite tramvaie noi si tot timpul baga bani in altceva, mai mereu uitand ca aici e grosul calatorilor, ca cel care a spart usa era nebun sau nu, nu stiu, dar stiu ca a calatorii cu tramvaiul vara necesita multa rabdare, un prosop mare/ sau un pachet de servetele si o sticla de 2L de apa.
0

#1510 Useril este offline   Andy Wegmann 

• Membru senior
    Muzica

Postat 03 iulie 2012 - 21:06

Este foarte clar ca vina o poarta calatorul. Problema caniculei insa cade pe spatele primariei care permite de secole tramvaie noi, dotate cu aer conditionat. Insasi primarul Robu a promis 40 de tramvaie noi pana la sfarsitul lui 2013. Vreau sa vad,, si sut foarte curios daca tramvaiele vor veni pana la sfarsitul anului viitor. Insa mai sunt si vatmani, care se mai gandesc la calatori, dar din pacate lasa usa 2 deschisa , ceea ce e un pic ilegal.
0

#1511 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30187
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 03 iulie 2012 - 21:14

Vezi postareaA Wegmann, la 03 iulie 2012 - 21:06, a spus:

Insasi primarul Robu a promis 40 de tramvaie noi pana la sfarsitul lui 2013.

Esti sigur de informatia aceasta? Ai un link sau un citat privind aceasta promisiune?
0

#1512 Useril este offline   Andy Wegmann 

• Membru senior
    Muzica

Postat 03 iulie 2012 - 21:21

Inainte de alegerile locale era o brosura despre Robu si in acea brosura scria : ,, Vor fi achizitionate 40 de tramvaie noi pentru Timisoara pana la sfarsitul anului 2013" .
0

#1513 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 03 iulie 2012 - 21:27

Nu cumva scria in brosura "Voi revopsi cele 40 tramvaie existente pana in 2013 sa arate ca noi"? :04:
0

#1514 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30187
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 03 iulie 2012 - 21:30

Noi am vazut declaratii ale sale in care spunea ca nu e de acord cu achizitionarea tramvaielor noi si ca doreste mai de graba sa renoveze cladirile de prin centru (ca "saracii" proprietari sunt plecati la cersit prin Europa si acestea se degradeaza pana se intorc ei cu banii)

Daca s-a razgandit intre timp... :04:
0

#1515 Useril este offline   Andy Wegmann 

• Membru senior
    Muzica

Postat 03 iulie 2012 - 21:33

Pai daca le vopseste, trebuie sa le si repare :04: . Pai pana si Ciuhandu spunea ceva despre achzitionarea unor tramvaie noi.Si imi amintesc chiar foarte bine ca in acel pliant spunea ACHZITIONARE, nu VOPSIRE. :) :rolleyes:
0

#1516 Useril este offline   George1000 

• Membru activ
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 21 noiembrie 08
  • Locatia:Braila

Postat 03 iulie 2012 - 21:40

Deci stiu ca e tramvai si nu poate parasi sinele dar am spus. Am intrebat. TIMISOARA chiar nu are o sectie de politie si pe o strada cu linie de tramvai? In Bucuresti din cate am impresia exista sectie de politie si pe o strada cu tramvai si pe o strada cu linie de troleibuz.

Aceasta postare a fost editata de George1000: 03 iulie 2012 - 21:41

0

#1517 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 03 iulie 2012 - 21:44

Bani pentru tramvaie sunt, doar imprumutul ala a fost facut cu mare scandal si a mai crescut si gradul de indatorare al orasului. Problema este ca la cat de cinstiti sunt consilierii poate deturneaza spre alte lucruri inutile.
De tramvaie noi putem pomenii atunci cand incep lucrarile la infrastructura.
0

#1518 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 03 iulie 2012 - 21:44

Singura sectie de Politie este in calea sagului la Linia lu 9 e chiar la nici 50 m de statie atat.
Si sediul Politiei locale de langa Baza de agrement al RATT de langa gara de est si mai este o sectie parca inainte de capatul lu 5 la Ronat.

Aceasta postare a fost editata de Vali: 03 iulie 2012 - 21:45

0

#1519 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 03 iulie 2012 - 21:51

Vezi postareaGygyman6, la 03 iulie 2012 - 21:44, a spus:

Bani pentru tramvaie sunt, doar imprumutul ala a fost facut cu mare scandal si a mai crescut si gradul de indatorare al orasului. Problema este ca la cat de cinstiti sunt consilierii poate deturneaza spre alte lucruri inutile.
De tramvaie noi putem pomenii atunci cand incep lucrarile la infrastructura.

Mi se pare ca nu poti folosi un astfel de credit decat pentru ceea ce a fost el contractat. Nu-s sigur.
0

#1520 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 03 iulie 2012 - 22:06

Vezi postareaGeorge1000, la 03 iulie 2012 - 21:40, a spus:

Deci stiu ca e tramvai si nu poate parasi sinele dar am spus. Am intrebat. TIMISOARA chiar nu are o sectie de politie si pe o strada cu linie de tramvai? In Bucuresti din cate am impresia exista sectie de politie si pe o strada cu tramvai si pe o strada cu linie de troleibuz.

Cu ce schimba asta situatia? crezi ca poti retrage un tramvai de pe traseu, ca sa duci cu el un tacanit care a spart o usa?

Tramvaiul nu e nici duba de politie, nici taxi, nici avion, nici "trenul cu bani"... tramvaiul e un mijloc de transport public, si atunci cand nu i se ofera atentia cuventia, ajunge sa enerveze la fel de mult pe cat ajuta.
0

Arata acest topic

• (119 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou