STP Timișoara Forum: Accidente - incidente - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (119 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Accidente - incidente Accidente, incidente si deraieri care implica tramvaie Evaluare topic: ***** 3 Voturi

#1261 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 09 iunie 2011 - 08:48

Accident intre tramvai si troleibuz, in Piata 700 din Timisoara

În noaptea de miercuri spre joi un tramvai şi un troleibuz s-au ciocnit într-o intersecţie din Piaţa 700, după ce unul dintre conducătorii mijloacelor de transport în comun a trecut pe roşu.

Tramvaiul cu numărul 1 şi troleibuzul 14 s-au ciocnit la intersecţia străzilor Paris şi Coriolan Brediceanu. Poliţiştii susţin că unul dintre conducători a trecut cu siguranţă pe roşu, însă încearcă să afle care dintre ei, în condiţiile în care ambii susţin că au circulat regulamentar. „Eu aveam verde, probabil colegul se uita la semaforul lui să vadă când se face verde şi a lăsat troleibuzul să treacă. Altfel nu-mi explic cum a trecut pe roşu”, spune conducătoarea de pe tramvai. De cealaltă parte, celălalt angajat RATT neagă şi el că ar fi încălcat vreo regulă de circulaţie. Din fericire niciun pasager nu s-a aflat în mijloacele de transport la ora producerii accidentului. Cu toate acestea, pagubele au fost însemnate. Tramvaiul a sărit de pe şine şi a blocat circulaţia pe linii pentru mai bine de două ore, iar troleibuzul s-a defectat şi a fost nevoie de un autocamion pentru a-l tracta în garaj.

Sursa:tion.ro

Pentru poze, dati click pe tion.
0

#1262 Userul este online   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2372
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 09 iunie 2011 - 09:21

Pacat..pina acum troleibuzele scapasera...tramvaiele erau mai "calite". Oricum daca lovitura a fost asa puternica incat tramvaiul a fost scos de pe sine...e posibil sa fi gresit amandoi conducatorii vinovati. Imi imaginez ca troleibuzul venea dinspre parcul botanic..a luat curba spre piata unde e primul semafor,cel de la coltul cladirii Alcatel..probabil era deja in ultimele clipe de verde..si a accelerat sa treaca de el, dupa care ne mai fiind obligat sa opreasca in statie a accelerat in continuare pe linia dreapta..ca sa prinda si urmatorul semafor inainte de a se face rosu. Ghinionul a fost ca si vatmanul care venea dinspre piata 700 a avut aceiasi reactie..probabil si el a accelerat sa prinda verdele lui..si asa troleibuzul s-a "proptit" in tramvai..:D(
0

#1263 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 09 iunie 2011 - 10:13

Oooo, da pai e lejer... Eu ma asteptam sa fie mai rau. Sunt curios cat o sa tina troleibuzeul la Skoda :D
0

#1264 Useril este offline   cristi_RATT 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 21 martie 09

Postat 09 iunie 2011 - 22:38

Buna seara!Trebuia sa postez aceasta stire mai repede pe forum,dar m-am gandit ca nu este foarte tarziu daca o postez acum.In data de 7 iunie 2011,la intersectia strazilor Ana Ipatescu cu Filateliei un sofer neatent nu s-a asigurat la trecerea peste liniile de tramvai,fiind lovit in partea din fata a masinii de catre tramvaiul 3420,care rula pe linia 7.Accidentul s-a produs in jurul orei 19:00.Imagine atasata: 06062011674.jpg

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 06062011687.jpg
  • Imagine atasata: 06062011677.jpg

Aceasta postare a fost editata de cristi_RATT: 10 iunie 2011 - 12:43

0

#1265 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 09 iunie 2011 - 22:48

Chiar ma gandeam, oare unde a mai fost bubuit atat de urat. Multumim pentru informatii.
Ps. Vezi ca vagonul este 3420, nu 3520.
0

#1266 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 09 iunie 2011 - 22:57

Exista oglinzi in acea zona? Sunt foarte multe intersectii la care vizibilitatea este foarte slaba.

@Viktor: ai vrea tu sa mai fie 3520...:)
0

#1267 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 10 iunie 2011 - 11:08

Vezi postareaNDY, la 09 iunie 2011 - 22:57, a spus:

@Viktor: ai vrea tu sa mai fie 3520...:)

Mda :)
0

#1268 Useril este offline   cristi_RATT 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 21 martie 09

Postat 10 iunie 2011 - 12:52

Iata ce se intampla din cauza neatentiei:My link
0

#1269 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 10 iunie 2011 - 13:00

Vezi postareacristi_RATT, la 10 iunie 2011 - 12:52, a spus:

Iata ce se intampla din cauza neatentiei:My link

Stirea a mai fost postata odata sau de doua ori pe forum .

O data este la RATT In Presa si a 2-a oara nu mai stiu exact , dar daca vrei iti caut :)
0

#1270 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 10 iunie 2011 - 20:34

Bun, e clar ca aici nu e vorba de neatentie ci de nerespectarea culorii semaforului (cu buna stiinta) :)
0

#1271 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 23 iunie 2011 - 21:54

Surdomuti loviti de tramvai pe zebra in Piata Sinaia din Timisoara

Citeaza

Circulatia tramvaielor a fost blocata intre bulevardul Tineretii si centrul orasului dupa ce o garnitura a izbit doi pietoni pe o zebra din zona Sinaia. Cei doi o femeie de 40 de ani si un tanar de 20, ambii surdomuti, au fost raniti si preluati de echipajul SMURD si transportati la spital.

Vatmanul povesteste ca oamenii au sarit pur si simplu in fata tramvaiului si, desi a franat brusc, nu a reusit sa-i evite. Din fericire, ranile celor doi nu sunt grave. La spital, cu mare greutate, au reusit sa le explice medicilor ca din pricina deficientelor de auz, nu si-au dat seama ca se apropie garnitura si au traversat strada.

Politistii au inceput cercetarile. Agentii l-au testat pe vatman cu alcooltestul si a reiesit ca omul nu bause. Circulatia tramvaielor in zona a fost oprita pentru cateva zeci de minute. Cercetarile continua

Se vede care a fost problema , din cauza ca ei nu aud ... + ca nu s-au uitat in nici o parte si au trecut ...

Imi place ca totusi , totul s-a rezolvat pasnic , cum reiese din poze , si aici vatmanul nu poate fi de vina ...

Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 23 iunie 2011 - 21:54

0

#1272 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 23 iunie 2011 - 22:15

Mi-ai luat-o inainte :respekt: Am facut cateva poza, insa din pricina luminii doar una a iesit cat de cat. Le-am pus la "Poze de azi".

Eu unul nu am vazut nimic grav. Am trecut pe acolo, inainte sa vina ambulantele si sincer, nici nu mi-am dat seama ca sunt victime. Doar "farasul" de sub 3457 era desprins, atat. E bine ca totul s-a terminat bine! (facand o mica gluma, pana si surdomutii ar trebui sa-l auda pe 3457 si pe alte Hanse cand se apropie... :)).
0

#1273 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 24 iunie 2011 - 12:35

Doi surdomuţi din Timişoara se zbat între viaţă şi moarte după ce au fost călcaţi de tramvai :respekt:

Sa fie asa , sau e doar o bomba a lui Gerhald Ernst ... :)
0

#1274 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 24 iunie 2011 - 12:49

Raoul, mai tii minte cele 2 SMURD-uri care l-am intalnit lanaga Judetean? Deci probabil ca adevarul e intre!
0

#1275 Userul este online   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Postari: 2372
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 24 iunie 2011 - 12:49

Teribilism jurnalistic de 2 lei si senzationalism ieftin. Urasc aceste clisee media "se zbat intre viata si moarte" suna ca si cum victimele nu ar fi decise ce sa faca..sa traiasca? sau sa moara? :respekt: Este in acelasi registru cu reporteritele de la stirile de la ora 5, care se duc la terapie intensiva cu microfonul si reflectorul si intreaba pe accidentatul invelit tot in bandaje "cum va simtiti"? :)
0

#1276 Useril este offline   AMD 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 303
  • Inregistrat: 14 martie 08
  • Locatia:TM
  • Interese:fan AMD,PC-uri, masini...

Postat 25 iunie 2011 - 18:53

Vezi postareaRaoul94, la 24 iunie 2011 - 12:35, a spus:

Doi surdomuţi din Timişoara se zbat între viaţă şi moarte după ce au fost călcaţi de tramvai :eusa_think:

Sa fie asa , sau e doar o bomba a lui Gerhald Ernst ... :017:

daca esti calcat e clar ca esti cam mort, daca esti lovit de tramvai, atunci e valabila exprimarea din citat.
totusi, accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni, de ce se spune ca vatmanul nu e vinovat?
0

#1277 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889

Postat 26 iunie 2011 - 01:38

Trecerea de pietoni nu este trasată şi peste liniile de tramvai din câte ştiu, ea se opreşte în dreptul staţiei (Sinaia -> Carol). Dacă vrei să traversezi liniile pentru a ajunge în staţia cealaltă (Sinaia -> Maria) atunci nu ai prioritate, trebuie să aştepţi.

Similar nici trecerile de pietoni dintre Poşta Mare şi Prefectură nu se continuă peste linii, ca pieton ai prioritate doar în faţa maşinilor. În faţa tramvaielor aştepţi. În perioada când erau accidentele în acea zonă la ordinea zilei nu cred că a reieşit vinovat vreun vatman ...
0

#1278 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 26 iunie 2011 - 10:48

Exact asa este, este doar asfaltul dintre linii, dar nu marcaje vopsite, asa ca tramvaiele au prioritate.
0

#1279 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 19 iulie 2011 - 00:09

Viraj interzis: un sofer izbit de un tramvai in centrul Timisoarei! Circulatie blocata zeci de minute!

Citeaza

IMISOARA. A virat la stanga, desi era interzis, si s-a ales cu masina zgariata bine de un tramvai. Un sofer neatent a blocat circulatia tramvaielor din fata la Bega timp de cateva zeci de minute, pe sensul de mers inspre Piata Libertatii.

Vatmanul nu a putut sa-l evite si i-a indoit bine partea din spate stanga a masinii.

Citeaza

“Eu aveam verde, el cred ca a trecut pe rosu. Oricum nu avea voie sa vireze la stanga aici. L-am zgaraiat. In patru ani de zile nu am avut niciun accident”, ne-a spus vatmanita care conducea tramvaiul 4 implicat in accident.

Calatorii au tras si ei o sperietura si au fost nevoiti sa stea in canicula, in tramvai, timp de peste 20 de minute pana cand a venit o echipa de control a RATT.

Soferul neatent ne-a spus la randu-i ca nu a putut evita ciocnirea. Alaturi de el, in masina mai erau inca 2 persoane. Cercetarile continua.

Nimic serios , se pare ca este vorba de 2013 , cine vrea poze verificati link-ul de sus :rad_masa:
0

#1280 Useril este offline   breky 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 89
  • Inregistrat: 01 februarie 10

Postat 19 iulie 2011 - 13:12

dupa rk cam repede sa sifonat
0

Arata acest topic