Raoul94, la 03 noiembrie 2010 - 19:58, a spus:
Totusi ce s-a intamplat ? Vrem mai multe detalii

Eram in tranvai si sincer vatmanul isi imparte vina cu soferul.
Tranvaiu 6 a plecat din statia Balcescu spre Cluj si cand sa treaca strada C Porumbescu inainta si se oprea si tot asa de vreo 2 ori, circulatia era f intensa.
Apoi iara a accelerat si a franat auzindu-se o bubuitura mare.
Din fata tranvaiului iasa un camion care trece pe contrasens si loveste f grav 2 masini.
Dandu-ma jos am constatat ca tranvaiu a lovit in lateral stanga spate camionul care a fost astfel proiectat pe contra sens.
In concluzie camionul avea cedeaza, dar vatmanul din punctul meu de vedere ,datorita traficul intens, trebuia sa avertizeze sonor si sa fie mai prudent.
Conducatorul camionului era f afectat, dar eu cred ca vatmanul nu a facut nici minimul efort sa evite accidentul, chiar e complice,a lovit voit.
PS: Eu nu merg cu RATT-ul, dar de 1 luna mi-am facut abonament sa nu mai folosesc masina ca am fost operat la genunchi si am zis sa fac mai multa miscare pe jos. Dar cu RATT e f periculos, vatmanii nu au pic de respect fata de calatori, franeaza brusc, pleaca tare din statie, nu asteapta sa se urce toti pasageri si apoi sa inchida usa, ei pleaca cu oameni pe scari, si mai sunt si alte lucruri neconforme.