Citeaza
M-am săturat să mi se strice drumul din faţa casei din cauza maşinilor de mare tonaj care circulă după cum le taie capul mulţumită acestui individ.
M-am săturat să aud mereu că nu sunt bani pentru drumuri, dar să-l văd pe prefect cum taie din vârful pixului o sursă de finanţare pentru acestea.
M-am săturat să îl aud vorbind de banii care se bagă în „hotelul de la Semenic” al Colterm-ului. Pentru cei care nu ştiu, hotelul este la Muntele Mic, a fost demarat sub oblăduirea fostului viceprimar democrat Dorel Borza şi nu s-a mai investit în el nimic din 2008.
M-am săturat să-l aud pe prefect vorbind de banii care merg la echipa de fotbal a Colterm, echipă care nu mai există de mai bine de un an.
M-am săturat să îl aud vorbind de gigacalorie şi de ilegalitatea unei hotărâri de consiliu local care a fost declarată legală de două instanţe de judecată. M-am săturat să fiu nevoită să plătesc oalele sparte de Băcală.
Marţi am aflat că Primăria a semnat contractul pentru achiziţia a 30 de autobuze noi. Mă gândeam oare cât o să treacă până când acelaşi Băcală va găsi vreo neregulă şi în acest contract. Au trecut mai puţin de 24 de ore. Ieri şi-a trimis corpul de control la Primărie să verifice contractul. Un contract încheiat în urma unei licitaţii care, la rândul ei, a fost contestată doi ani şi jumătate prin tribunale, tribunale care au găsit-o legală. Dar pentru Băcală nu este suficient. El este deasupra legii.
Este deasupra legii şi acum, la fel ca şi atunci când spune că două sentinţe judecătoreşti care confirmă legalitatea unui act nu au nici o valoare. Dacă el spune că actul este ilegal, atunci aşa este!
Credeam că prefect mai prost decât predecesorul Ovidiu Drăgănescu nu poate să existe. M-am înşelat. A venit filfizonul acesta care nu are nici o treabă cu nimic, pe care nici măcar în cot nu îl doare de problemele reale ale judeţului şi pe care îl interesează doar să poarte războaie politice, făcând sluj la stăpânirea portocalie.
Şi m-am săturat. M-am săturat de minciunile lui. M-am săturat de deserviciile pe care le face judeţului. M-am săturat să râdă lumea de noi din cauza unei panarame.
Mă întreb cât timp va mai trece până când cei pe care îi serveşte cu atâta abnegaţie se vor sătura, la rândul lor, de incompetenţa acestui băcălici. Nu poate să mai dureze mult.