STP Timișoara Forum: Autobuzele Mercedes Conecto G - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (77 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Autobuzele Mercedes Conecto G Evaluare topic: ***** 5 Voturi

#1401 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 02 decembrie 2011 - 00:15

Vezi postareadAImon, la 02 decembrie 2011 - 00:01, a spus:

Dupa tahometru parca. Daca e setat corect sensul, statia se calculeaza si anunta in functie de distanta parcursa. Oricum, poate seara sa fie cazul de a nu deschide deloc usile in statii .. in rest cel putin pe 33 mereu e cineva care sa urce sau coboare.

Cum nu am lucrat până acum pe un "G", iau de bun ceea ce îmi spun cei care le deservesc. Şi ei, aşa mi-au spus. Este foarte posibil ca între timp să se fi schimbat modalitatea de sesizare a sistemului. În acest caz, circumstanţa pe care le-am acordat-o, cade. Mea culpa!
Cel puţin, la troleibuze, m-am convins cu urechile mele, că depinde de deschiderea uşilor.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 02 decembrie 2011 - 00:16

0

#1402 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Locatia:Timisoara

Postat 02 decembrie 2011 - 00:21

Vorbin de curatenie , aici nu e problema cu cetatenii . ( sa ii excludem pe cei cu pop-corn din centru :( ) pentru ca nu se intampla sa gasesc resturi sau gunoaie in autobuze . Problema e praful si jegul care se aduna in timp ... + daca mai pica si o ploaie ..

Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 02 decembrie 2011 - 00:22

0

#1403 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 02 decembrie 2011 - 00:34

Probabil, nu ai citit postarea în care i-am răspuns colegului Viktor. Timpul necesar unei igienizări complete, cu mijloacele umane şi materiale de care dispunem, este enorm. Or, această operaţiune se poate face doar în condiţiile în care autobuzul se află în garaj. Mai mult de două unităţi nu pot fi reabilitate igienic pe parcursul unei zile, dacă ţinem cont de faptul că acei oameni mai au şi alte sarcini de îndeplinit. Pe undeva este normal ca cele două maşini curate să nu se facă remarcate în traseu, printre cele care îşi aşteaptă rândul la şmotru. Până să fie toate curăţate, cele două ajung din nou în stadiul de "jeguri". Astfel încât procesul trece neobservat.
Şi, chiar nu înţeleg motivul pt care eludezi factorul "călători" în această ecuaţie. Practic, este esenţial şi determinant.
PS. Oamenii care au în sarcină spălarea şi curăţarea autobuzelor, (mecanici, electricieni, ungători, motorişti) trebuie să măture şi curtea, să spele şi toaletele, să dea cu var, să tencuiasă, să zidească, să care gunoiul, etc.
Plus că, mai trebuiesc făcute şi reparaţiile curente la autobuze, revizii şi alte chestii colaterale. Nu îi invidiez.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 02 decembrie 2011 - 00:46

0

#1404 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 02 decembrie 2011 - 00:56

Vezi postareaemilut, la 02 decembrie 2011 - 00:15, a spus:

Cel puţin, la troleibuze, m-am convins cu urechile mele, că depinde de deschiderea uşilor.

Da, la troleibuze asa e. Doar in primele zile am avut pe G-uri aceasta setare, dupa care s-a renuntat la ea.
0

#1405 Useril este offline   marione 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 12 octombrie 11

Postat 02 decembrie 2011 - 01:48

La troleibuze se poate la autobuze nu deci sa se scoata de tot la autobuze si gata si asa la multe autonuze nu la g uri si afisajelelasa de dorit mai ales seara
0

#1406 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 decembrie 2011 - 09:31

Sa nu ma intelegi gresit! Nu am spus ca la autobuze nu functioneaza anuntarea, doar ca se face diferit ca la troleibuze. La troleibuze se anunta statia urmatoare la inchiderea usilor, iar la autobuze in functie de distanta pana la statia care urmeaza.
0

#1407 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 02 decembrie 2011 - 11:37

Vezi postareaemilut, la 02 decembrie 2011 - 00:15, a spus:

Cum nu am lucrat până acum pe un "G", iau de bun ceea ce îmi spun cei care le deservesc. Şi ei, aşa mi-au spus. Este foarte posibil ca între timp să se fi schimbat modalitatea de sesizare a sistemului. În acest caz, circumstanţa pe care le-am acordat-o, cade. Mea culpa!

Uite ce iti propun! Dupa ce cumperi 2 baxuri de suc, si ti le castig pe toate, ne punem jos undeva cu cativa colegi, si discutam ce si cum functioneaza la G-uri, cel putin din cate stim noi de la Flroin. Sa nu mai fii mintit de colegii tai, care la fel ii mint si pe sefii lor, si pe calatorii care ii intreba ce si cum cu anuntarea statiilor (chiar pe noi) care stim ce si cum... SI iata ca asa dupa vreo 3-4 ani in total de cand avem aceste sisteme in TM, nimeni nu se sileste sa le foloseasca...
0

#1408 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 02 decembrie 2011 - 11:45

Vezi postareamarione, la 02 decembrie 2011 - 01:48, a spus:

La troleibuze se poate la autobuze nu deci sa se scoata de tot la autobuze si gata si asa la multe autonuze nu la g uri si afisajelelasa de dorit mai ales seara

Sunt de acord să-i atenţionaţi pe şoferii neglijenţi. Din păcate, cu excepţia mea, nu prea mai văd vreunul activând pe acest forum, aşa că reclamaţiile voastre se transformă în vânt, imediat ce le iniţiaţi aici. Vă constituiţi într-un cor care cântă la pereţi, rezultatul fiind doar unul de paradă. V-a mai sugerat domnul Florin să vă adresaţi telefonic sau în scris, direct conducerii RATT.
Ştiu că toţi şoferii au semnat un angajament prin care se obligă (printre altele) să seteze corespunzător afişajele şi să folosească sistemul de anunţare a staţiilor. Până acum, nu s-a aplicat nicio sancţiune celor care nu s-au conformat. Dacă ar fi fost vreo doi "arşi" la leafă, cred că s-ar fi creat un precedent cauzator de reacţii pozitive.
Pe de altă parte, revin cu afirmaţia că nu cred ca nefuncţionarea anunţării staţiilor să fi adus vreun prejudiciu major călătorilor. Prea se face un capăt de ţară dintr-un impediment minor.
0

#1409 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 02 decembrie 2011 - 11:51

Vezi postareacseh_17, la 02 decembrie 2011 - 11:37, a spus:

Uite ce iti propun! Dupa ce cumperi 2 baxuri de suc, si ti le castig pe toate, ne punem jos undeva cu cativa colegi, si discutam ce si cum functioneaza la G-uri, cel putin din cate stim noi de la Flroin. Sa nu mai fii mintit de colegii tai, care la fel ii mint si pe sefii lor, si pe calatorii care ii intreba ce si cum cu anuntarea statiilor (chiar pe noi) care stim ce si cum... SI iata ca asa dupa vreo 3-4 ani in total de cand avem aceste sisteme in TM, nimeni nu se sileste sa le foloseasca...

Citeşte cu atenţie #1401. Ceva dreptate tot am avut. E drept că de la o vreme nu m-am mai interesat de subiect, pt că pur şi simplu, nu mă interesează. Poate n-ai să mă crezi, dar nu am călătorit cu un "G" niciun minut. Cu excepţia cazurilor în care făcea personal.
0

#1410 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 02 decembrie 2011 - 12:01

Vezi postareaemilut, la 02 decembrie 2011 - 11:45, a spus:

Prea se face un capăt de ţară dintr-un impediment minor.

Pentru ca avem o dotare care nu se foloseste . Cred ca sti si tu prea bine cata munca a depus Florin pentru a face aceste sisteme sa functioneze , inregistrarea vocilor , partea de soft etc.
Deci practic munca unui om este degeaba ...
In schimbul anuntarii statiilor se putea cumpara butoane exterioare pentru usi astfel ca la capete ( ex. L33 Centru ) soferul sa nu stea 2-3-5-10 minute cu usile deschise astfel ducandu-se dracului si caldura ( iarna ) si clima ( vara ) .
0

#1411 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 02 decembrie 2011 - 12:20

OK! Departe de mine gândul de a descalifica pretenţiile voastre, mai ales că le şi împărtăşesc. Totuşi, determinarea unora în a face din ţânţar armăsar, nu mi se pare taman la locul ei.
Treaba cu butoanele exterioare, nu e chiar atât de simplă. Butoanele sunt doar interfaţa palpabilă, vizibilă, a unui întreg sistem. Celule foto sau senzori de presiune, temporizatoare, circuite, computere, etc.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 02 decembrie 2011 - 12:20

0

#1412 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 14 decembrie 2011 - 12:42

Florine am observat ca de cand so repus E1 inapoi pe vechiu traseu la G-uri nu s-a schimbat afisajul de la autobuze nici anuntarea, tot anuntarea veche zice de la traseu deviat si anuntarea vocala...
0

#1413 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 decembrie 2011 - 21:26

Da, ai dreptate. Azi am primit o sesizare de la soferi. (eu credeam ca aveam varianta veche incarcata pe CU5)
Chiar maine fac modificarile necesare si in zilele care urmeaza, colegii de la garaj le vor incarca pe autobuze (impreuna cu o urare de sarbatori pentru afisajele TFT. :up_arow: )
0

#1414 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 decembrie 2011 - 18:44

Noile date pentru E1 au fost deja incarcate de proba pe un autobuz si colegii de la garaj se ocupa in continuare de programarea tuturor autobuzelor.
0

#1415 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 28 ianuarie 2012 - 14:04

Poza doar pentru cunoscatori.....se poate...dar trebuie concentrare maxima !!! Ceva ce alt sofer na reusit deloc doar soferul de pe ZZN :jos: :baby:
Imagine atasata: 2012-01-26 07.06.20.jpg
0

#1416 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 28 ianuarie 2012 - 16:16

Care e ideea? consumul de stationare?
0

#1417 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 ianuarie 2012 - 17:24

Da, consumul in regimul de mers in gol (ralanti) se masoara in l/h.
0

#1418 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 850

Postat 28 ianuarie 2012 - 17:40

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 28 ianuarie 2012 - 17:24, a spus:

Da, consumul in regimul de mers in gol (ralanti) se masoara in l/h.

nu, cred ca e vorba de consumul extrem de mic pt un G (cel in l/100km) , care in mod normal e in jur de 40 l/100km
0

#1419 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 ianuarie 2012 - 17:46

Consumul in l/h se afiseaza doar la ralanti. Nu ai cum sa obti in trafic, in oras 17l/100km. (Loganul meu afiseaza 9,5l/100km. La ralanti afiseaza 0,7l/h)
0

#1420 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 28 ianuarie 2012 - 17:47

Be serious?! In N(neutral) vrei sa zici ca autobuzul merge si consuma 17l... :jos:
0

Arata acest topic

• (77 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou