STP Timișoara Forum: Un nou lot de Wegmann din Bremen - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (28 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Un nou lot de Wegmann din Bremen 2009 Evaluare topic: ***** 2 Voturi

#341 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 03 octombrie 2009 - 09:29

Vezi postarealilu, la 3 Oct 2009, 03:45, a spus:

nu prea ma sunt vagoane ca sa zici ca un vagon ajunge depe o linie pe alta dupa vatman .

:D Imi pare rau sa aud asta. Inainte chiar erau interesante planificarile. Acum numai la autobuze si troleibuze a ramas la fel.
0

#342 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 04 octombrie 2009 - 14:17

Imagine atasata: Imagine_019.jpg Priviti in ce hal a ajuns 3529. :coolspeak: :rad_masa: . Oare nu s-ar putea sa se acorde mai multa atentie? Totusi sunt "noi".

Imagine atasata: P1020828.JPG=>>Spatele lui 3730 mazgalit de niste cretini.
0

#343 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 04 octombrie 2009 - 14:19

Uau :coolspeak:
Cand a fost lovit 3529, si de cine, adica c cine s-a lovit ? :rad_masa:
0

#344 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 04 octombrie 2009 - 14:36

Pare sa fie lovitura de prin depou, la o manevra.

Sau e si indoita tabla mai jos?
0

#345 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 04 octombrie 2009 - 14:37

Nu e prea urata pentru o lovitura in depou? :coolspeak:
0

#346 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 04 octombrie 2009 - 22:19

Numa la noi este posibil asa ceva :coolspeak: :rad_masa:
0

#347 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 05 octombrie 2009 - 08:53

Si mai sareati cu gura sa nu ma iau de aspiranti... Sansele sunt de 50%50% ca unul dintre ei sa produca acest incident.

Si sincer daca dupa o asemenea gafa el mai inca este aspirant...
0

#348 Useril este offline   lilu 

• Vatman
  • Grup: Conducator vehicule
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 22 septembrie 08

Postat 05 octombrie 2009 - 23:00

Vezi postareacseh_17, la 5 Oct 2009, 09:53, a spus:

Si mai sareati cu gura sa nu ma iau de aspiranti... Sansele sunt de 50%50% ca unul dintre ei sa produca acest incident.

Si sincer daca dupa o asemenea gafa el mai inca este aspirant...

vezi ca nu sunt neaparat 50% - 50% ai mai uitat si de manevranti din depou ..... deci sansele se calculeaza altfel Vatman, Aspirant, Manevrant ...... deci nu la jumate imparti sansele ....... daca e vb de tamponare in depou
0

#349 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 06 octombrie 2009 - 19:15

3547 astazi pe 9
Imi cer scuze pentru calitatea pozei.

Imagine atasata: post_72_1254849236.jpg Imagine atasata: var_b.jpg
0

#350 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 09 octombrie 2009 - 15:16

Astazi am vazut ca 3547 a fost lovit in fata, si in partea din dreapta la prima usa :rolleyes:
0

#351 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30204
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 09 octombrie 2009 - 17:24

Ieri era inca intreg, dar vatmanul era unul foarte agitat. Era chiar suparat ca nu a mai prins verdele la judetean unde masina (PRB-ul) cu care lucram la panou era stationata pe linie. A durat doar doua minute pana am mutat provizoriu masina pe sensul opus, dar el tot era disperat ca era verde si l-a pierdut. Nu imi venea sa cred :hooray: Cu patru minute inainte plecase din statie alt 9. :rolleyes:
0

#352 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 09 octombrie 2009 - 18:53

Au mai ramas 2(3531 si 3543) ne lovite. Restul toate au cate o lovitura, fie ea minora(3547 & 3536), fie ea grava(3529) :rolleyes: . Sa vedem cat vor mai rezista si cele doua, ca restul Dumnezeu cu mila.
0

#353 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 10 octombrie 2009 - 20:52

3547 e cel galben, nu? L-am vazut astazi pe linia lui 9, insa n-am vazut sa aiba vreo avarie... ;)

A, si am o intrebare: D-le Florin, exista vreo posibilitate ca macar unul dintre Wegmann-urile nou aduse sa fie pus pe linia 4? :)
0

#354 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 10 octombrie 2009 - 21:00

Da, 3547 e cel galben. Uitate mai in deaproape, sa vezi cum e raschetat si un pic indoita tabla langa tampon.
Dupa cum ai vazut, cam toate au liniile dedicate.
3529(majoriatatea timpului 8,9), 3531(majoriatatea timpului 8), 3536(majoriatatea timpului 2), 3543(majoriatatea timpului 1), 3547(majoriatatea timpului 9).
0

#355 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 10 octombrie 2009 - 21:29

Da, la planificare nu se tine cont daca e din cele noi sau nu.
0

#356 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 850

Postat 11 octombrie 2009 - 06:19

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 9 Oct 2009, 18:24, a spus:

Ieri era inca intreg, dar vatmanul era unul foarte agitat. Era chiar suparat ca nu a mai prins verdele la judetean unde masina (PRB-ul) cu care lucram la panou era stationata pe linie. A durat doar doua minute pana am mutat provizoriu masina pe sensul opus, dar el tot era disperat ca era verde si l-a pierdut. Nu imi venea sa cred :) Cu patru minute inainte plecase din statie alt 9. ;)

Florine, m-ai cam dezamagit la faza cu cele 4 minute. Nu stiu cat timp ai petrecut la respectivul semafor, dar cu siguranta, acest interval nu este plausibil in astfel de situatii. Doar ca si inceput pentru investigare, trebuie sa iei in calcul posibilitatea ca acel 9 din fata poate fi cel care nu circula la grafic in acel moment (in intarziere).
0

#357 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 850

Postat 11 octombrie 2009 - 06:24

Vezi postareaNDY, la 10 Oct 2009, 21:52, a spus:

3547 e cel galben, nu? L-am vazut astazi pe linia lui 9, insa n-am vazut sa aiba vreo avarie... :)

A, si am o intrebare: D-le Florin, exista vreo posibilitate ca macar unul dintre Wegmann-urile nou aduse sa fie pus pe linia 4? :)

Nu sunt sanse Andy. Vagoanele noi sunt in totalitate sub administratia depoului 2 (Dambovita), iar linia 4 e in totalitate sub administratia depoului 1 (P-ta de Fan). Nici o sansa. 4-le ramane cu shroturile de Rathgeberuri (apropo, in 2041 nu se poate sta pe scau, Florine. Oamenii prefera in conditii de incarcare cat de cat sub pragul critic sa steie in picioare sau in remorca), si cu vai-si-amar-urile de Wegmann-uri care abia prind 35 la ora, pe o astfel de linie.

Si in conditiile astea, au ajuns in ce interval record de timp? de 2 ani (in cazul , de exemplu , vagonului 3553) ? Si in ce stare au ajuns dupa 30+ ani de deservire pe plaiurile Nemtziei ? A, ca si noi ? ;)
M-as bucura sa vad RATT-ul in faliment o perioada, pana se mai lumineaza un pic lumea. Au nevoie de o pauza.

Aceasta postare a fost editata de sorin_vd4ratt: 11 octombrie 2009 - 06:26

0

#358 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 11 octombrie 2009 - 09:20

Vezi postareasorin_vd4ratt, la 11 Oct 2009, 07:19, a spus:

Florine, m-ai cam dezamagit la faza cu cele 4 minute. Nu stiu cat timp ai petrecut la respectivul semafor, dar cu siguranta, acest interval nu este plausibil in astfel de situatii. Doar ca si inceput pentru investigare, trebuie sa iei in calcul posibilitatea ca acel 9 din fata poate fi cel care nu circula la grafic in acel moment (in intarziere).

Am spus ca doar cu patru minute inainte plecase un alt noua din statie. Tramvaiul pe care il conducea el era aproape gol (probabil erau 10 calatori in total), deci nu vad care era problema daca "nu prindea verdele". Crezi ca graficele sunt facute in asa fel incat el sa ajunga la semafor exact cand e verde? Efectuam o lucrare autorizata si noi lucram tot la RATT, masina era a RATT si chiar puteam sa-l apresc acolo pentru mai multe minute. Cu toate ca n-am facut-o, eliberand linia imediat (totusi dureaza doua minute pana se retrag calele PRB-ului si pana bratul ajunge in pozitia de deplasare avand un contact care nu permite rularea daca bratul nu il actioneaza), el tot se agita. Noi incepem lucrul in asemenea locatii exact dupa ce pleaca un tramvai din statie pentru ca in intervalul pana soseste altul sa putem efectua lucrarea, dar in conditiile in care am doar 4 minute la dispozitie, nu pot sa nu incurc circulatia, ca doar nu schimbam roti la formula unu. ;)

Poate te dazamagesc din nou, dar consider ca doua minute intarziere nu sunt o problema (asta la ora 9-9:30) mai ales cand se efectueaza o lucrare care poate bloca linia. :)
0

#359 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 11 octombrie 2009 - 20:48

Pacat... ;)

Dar nu s-ar putea muta tramvaiele dintr-un depou in altul sau ceva de genul? Ca linia 4 are mare nevoie de vagoane cu remorca, si nu de mult am vazut tramvaie gen 2418, 2518, 825 pe aceasta linie, pe cand pe linia 9 circula Wegmann-uri cu remorca, care nu sunt pline nici pe jumatate.
0

#360 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 11 octombrie 2009 - 20:55

Circula Wegmann-uri?!Parca ar fi 100 nu 1. Asta e impresia ta ca nu sunt pline. Uitate tu la ora de varf si ai sa vezi atunci cat sunt de "goale" ;) . Linia 4 are o multime de Wegmann-uri cu remorca(3502,3504,3510,3514,3518,3539,3553) si pus celelate Rathgeber-uri cu remorca si pe langa acestea si celelte Düwag-uri. Deci linia 4 nu are de ce sa se planga. Linia 9 e plina de Hanse care abea se mai tarasc. Si linia 8 are 2 Wegman-uri(poate alate ori si mai multe), iar linia 9 are doar unu, pe 3547.
0

Arata acest topic

• (28 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou