Constat cu amărăciune că se revine la metoda aplicată de domnul Ionescu (RIP) pe când era coordonatorul compartimentului "grafice".
Anume, elaborarea unor grafice
imposibil de respectat de către șoferi.
În ultimii ani am observat o oarecare relaxare referitor la timpii pe tură impuși. Însă, mai nou, graficele se modifică de la o săptămâna la alta, dar timpii acordați unei ture scad vertiginos, în loc să crească din cauza traficului infernal. Sau, rămân aceiași în condițiile în care se lungesc traseele.
Este o bătaie de joc la adresa angajaților și a călătorilor.
La mai toate liniile se înregistrează întârzieri majore, recuperate parțial prin nestaționarea la pauzele de masă.
Prin ieșirea din grafic se ajunge la haos, fiecare șofer circulând după bunul său plac. Unii mai domol, alții mai "sportiv". De unde și diferențele uneori enorme dintre timpii intermediari.
Înțeleg că tușul este scump și tipărirea unor noi tabele cu timpii de trecere prin stații este costisitoare. Dar asta nu presupune ca conducerea să-și bată joc de personalul de bord și de călători.
Atunci când i-am invitat pe factorii de decizie să ne însoțească pe traseu pt a se convinge de situația din teren, am fost refuzați brutal pe motiv că știu ei mai bine.