Aceasta postare a fost editata de devizah: 21 mai 2026 - 08:54
Stadionul Dan Paltinisanu CONCELEX SRL (lider) – CONSTRUCŢII ERBAŞU S.A. (constructor desemnat)
Postat 21 mai 2026 - 08:48
Deci? Care-i treaba până la urmă cu noul stadion Dan Păltinișanu!? Constructor desemnat de data aceasta de necontestat ... dar... contract nesemnat. Nici nu se va mai semna!? Să înțeleg cu toată criza și instabilitatea asta politică ne-am întors iar de unde am plecat!? Mai știți careva ceva noutăți/termene despre construcția stadionului!? Ceva concret!? ... sau aici se termină și povestea lui Simonis?
Postat 21 mai 2026 - 10:41
Șantaj guvernamental pe față prin evitarea sistematică a emiterii HG-ului necesar la toate ședințele de până acum
Postat 06 iulie 2026 - 21:18
Îi poate lipi Sărăciei și o flegmă între ochi din partea mea, cel puțin
Simonis merge să-l înfrunte pe Bolojan la București. Îl acuză că blochează stadionul Timișoarei
Simonis merge să-l înfrunte pe Bolojan la București. Îl acuză că blochează stadionul Timișoarei
Citeaza
Situație tensionată în jurul proiectului noului stadion „Dan Păltinișanu”. Deși Consiliul Județean Timiș are un constructor desemnat, instanțele au epuizat contestațiile, iar județul este gata să pună la bătaie o cofinanțare de aproximativ 150 de milioane de lei pentru a demara lucrările, proiectul așteaptă o decizie de la București
„Practic, județul Timiș astăzi cere dreptul Guvernului României, cere voie Guvernului României, să înceapă construcția stadionului pe banii județului Timiș”, a declarat Alfred Simonis, indicând că aceasta este singura investiție majoră din județ care depinde de o decizie guvernamentală.
Timișul oferă o cofinanțare de 25% pentru a devansa lucrările
„I-am spus că PNRR-ul se încheie în august 2026, adică anul acesta, iar eu am nevoie de la Guvern de bani în toamna sau iarna lui 2027, la un an și ceva după ce se va fi încheiat PNRR-ul. Prin urmare, ăsta nu-i un argument”, a punctat șeful administrației județene, adăugând că interlocutorul său ar fi agreat această logică.
„Practic, județul Timiș astăzi cere dreptul Guvernului României, cere voie Guvernului României, să înceapă construcția stadionului pe banii județului Timiș”, a declarat Alfred Simonis, indicând că aceasta este singura investiție majoră din județ care depinde de o decizie guvernamentală.
Timișul oferă o cofinanțare de 25% pentru a devansa lucrările
„I-am spus că PNRR-ul se încheie în august 2026, adică anul acesta, iar eu am nevoie de la Guvern de bani în toamna sau iarna lui 2027, la un an și ceva după ce se va fi încheiat PNRR-ul. Prin urmare, ăsta nu-i un argument”, a punctat șeful administrației județene, adăugând că interlocutorul său ar fi agreat această logică.

Ajutor