STP Timișoara Forum: Modernizarea stadionului Dan Paltinisanu - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (22 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Modernizarea stadionului Dan Paltinisanu in licitatie Evaluare topic: -----

#421 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30357
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 19 ianuarie 2026 - 19:26

Azi am trecut pe acolo... E pur si simplu un camp, alb imaculat. Nu a mai ramas nici urma din vechiul stadion. Imi amintesc cand stateam in tribune, alaturi de mii de alti elevi, vara (ne pregateam pentru 23 august),intr-o caldura infernala, pentru a repeta ridicarea unor folii de vinil de diferite culori, acestea formand cine stie ce (nu aveai cum sa vezi asta decat de pe partea opusa, din tribuna oficiala) mesaje si imagini in stil sud corean, dedicate "mult iubitului". :machine-gun:

Ceva de genul imaginii gasite in OT:

Imagine atasata: 23-august.jpg
3

#422 Useril este offline   rue 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 705
  • Inregistrat: 01 septembrie 17

Postat 19 ianuarie 2026 - 21:29

Eu am poze de la meciuri din 2009.
In 89 ne-au trimis la Bucuresti, copii din toata tara pentru 23 august. Am fost cazati in caminele din Regie si ne pregateam pe baza de antrenament Sportul.
Momentul Vacanta nu a iesit bine la review si a fost eliminat. Avusesem in ultima saptamana antrenamente si pe Stirbei Voda, unde construiau la muzeul de istorie si care nu a mai fost finalizat nici azi. Au facut doar o latura pe care se defila. Totul era turat la maxim. Ne deplasam pe jos pe Splaiul Independentei, pe langa canalul Dambovita pana la Stirbei Voda.
Nici atunci nu l-am vazut pe viu pe Lae daca au eliminat momentul si am vazut defilarea la tv de la o ruda in Buc, pastrandu-ne in oras pana dupa defilare, pt ca profesorii de sport care ne insoteau erau prinsi la alte momente.
Erau camine studentesti pline de politisti adusi din toata tara. Ii recunosteam prin oras dupa tinuta lejera si pantofii negri cu gaurele, de care nu stiu de ce nu se schimbau.
0

#423 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 3564
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Sexul:masculin
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 19 ianuarie 2026 - 21:37

Revenind la oile noastre, mâine, 20 Ianuarie, este termenul la litigiul dintre CNI, CONCELEX-ERBAȘU, CON-A și PRODESIGN pentru licitația la noul stadion.

Să se adjudece odată și să demareze construirea că m-am săturat.
3

#424 Useril este offline   Terente 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 30 august 25

Postat 23 ianuarie 2026 - 13:45

https://www.prosport...sBuNyNoSQZ-Dw_w

Trimis de pe al meu 24129PN74G folosind Tapatalk
1

Arata acest topic