Postat 23 iunie 2011 - 10:31
Nu ma supar prima oara, nu ma supar a II-a oara, dar cred ca deja s-a atins o limita! Sincer m-am saturat sa fiu atentionat pentru diverse "mici sau mari iesiri". Cum bine ati observat Viktor, este prietenul meu, si probabil nu o sa se supere pentru atentioanre, o sa rada un pic, si corecteaza greseala, dupa care notofica pe forum, iar eu la randul meu sterg postarea.
As dori sa va informez, ca numai suntem pe perioada comunismului,unde cenzura zburda nestingherita si nici la vreo adunare a Junimii de pe vremea lui Maiorescu. Suntem pe un forum public, unde suntem printre priteteni. Si in loc sa va luati de mine sau de Viktor, mai bine v-ati ocupa de educarea acelor membri, care dupa cum bine ati precizat, sunt mai slabuti la gramatica.
Suntem oamnei si gresim, din cand in cand, si asa a facut si Viktor acum ,si asa fac si eu cand este vreo neregula prin exprimare. Ca eu m-am luat de Viktor, este alta treaba, nu am facut-o ca sunt moderator... O faceam fie ca eram un simplu membru. Dar daca tot veni vorba. Sunt moderator nu admin. Exista admin care se ocupa de asa ceva. Nu sunt sfant pe acest forum, si nici "rudisme" nu se practica. Se face o reclamatie, si la fel ca si un simplu membru voi fi avertizat pentru atac la persoana probabil. Si deoarece prin aceasta postare, m-am luat de o persoana mai invarsta decat mine am incalcat inca o regula a bunului simt. Deci probabil mi se va suspenda dreptul de a posta 24 de ore.
Si deoarece nu este prima situatie de genul, daca considerati dvs. sau ceilalti (se stiu) care au aceeasi parere despre mine, si anume: ca sunt prea nesimtit, prea prostcrescut, si prea neintelectual pentru a fi moderator, atucni va rog sa se faca pasii necesari! Si pana nu mi se arunca din nou in fata invinovatirii, nimic din postarea mea nu este ironie!