NDY, la 15 februarie 2011 - 21:20, a spus:
In orice caz, eu unul ma bucur sa vad din nou tramvaie in vechea schema prin oras

(chiar daca cam spalacita si plina de urme de la reclame).
Vor primi alta reclama vagoanele in cauza sau vor fi vopsite in violet la urmatorul RK?
Legat de 2035, 3534, 3504, 3422, se mai are in vedere reabilitarea lor sau deja isi asteapta casarea?
Cele care au avut reclama la MedLife, presupun ca vor primi o reclama noua. Multe dintre ele au avut RK recent, asa ca daca nu vor primi alta reclama vor mai circula asa multa vreme (nu cred sa le bage doar asa la revopsit).
Iar la vagoanele de mai jos, l-as adauga si pe 3473 care si el sta de ceva vreme tras pe dreapta (si mai era un duewag pe care nu l-am mai vazut demult, cred ca 163). 2035 parca era vorba ca va fi reparat (atunci...), 3534 probabil ca va fi casat - a mai avut inca un accident in urma caruia a primit fata lui 3516, acuma inca o fata nu cred ca va mai primi + piesele necesare repararii, mai ales ca sunt Wegmann-uri in stare mai buna care stau pe dreapta asteptand piese, si parca una dintre usile lui e pe 3511. 3504, la fel, ii lipsesc probabil deja o groaza de piese si elemente de caroserie (usi, faruri), parca asa arata in ultima poza pusa de Viktor (cea din octombrie), iar de pe 3422 la fel.
@Viktor: Ce se mai intampla cu 3448 si 3454, ca stau deja de ceva timp la rk?